Şimdi Ara

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
966
Cevap
7
Favori
35.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Izgaranın delikleri oldukça ufak olduğu için bariz fark yaratıyor hava akımında.Misal üst kısmdada ızgaralı büyük bir kapak var.Aynı devirde fan kapaklı halde çok az üflerken kapaksız halde bariz fazla üflüyor.Gerçi bunda şaşırılcak bir durum yok.Izgaralı toz toplarlı bütün kapaklarda hava akımı ciddi düşer.
  • O tırnağı bende kırmıştım. Corsair'e fotoğraf yolladım, yenisini göndermişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyLeGs

O tırnağı bende kırmıştım. Corsair'e fotoğraf yolladım, yenisini göndermişlerdi.

Eyvallah onu bende düşündüm. Ama sonra gönderse ne olucak dedim. Malzemede iş yokki, gene kırılacak gene kırılacak !
    Ben o kapağı çok sık açıp kapıyorum. Her seferinde aynı özeni ve dikkati göstermek mümkün değil. Tasarım yanlış veya art niyetli.
    Yeni alıcak olan arkadaşlar bunu bilerek satın alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 28 Mart 2016; 6:24:08 >
  • Çok net söylüyorum orda tasarım hatasının yanında oldukça kalitesiz malzeme kullanımının da payı mevcut.Corsaire yakışmayacak kadar kötü bir kapak gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimFx

Corsair 450D
    Şansızlık sanırım, 3 ay içinde ön taraftaki usb portlarından biri arızalandı. Daha sonrada öndeki fanlara filtre olsun diye konan kapağın alt tırnaklarından biri kırıldı . ( kapak şimdilik kapanıyor ama diger tırnakda kırılırsa, işin tadı iyice kaçıcak gibi.) aslında kasayı çok sevmiştim. Çok kullanışlı gelmişti bana. Fakat malzeme kalitesinin bukadar kötü çıkması üzdü. Yabancı bir incelemede bu malzeme kalıtesi konusuna deyinmişlerdi fakat fazla ciddiye almamıştım. Filtre kapak çokca çıkartılıp takılmaya uygun degil altaki tırnaklar çok dandik. Bu kapağın eninde sonunda kırılıcağı belli. Özellikle SLI sisteminiz varsa bu kapak açıkken hava akışı daha fazla oluyor ve kartlar yaklasık 7-8 derece daha iyi soğuyor. (yani oyun oynarken kapağı açma ihtiyacı hisedebiliyorsunuz. )

Merhaba,

Kırılan tırnakla ilgili olarak detaylı fotoğraflar çekerek bana sorunu kısaca anlatan bir özel mesaj gönderebilir misiniz? Yurt dışına fotoğrafları gönderip sıkıntının neden kaynaklandığını ve bir çözüm üretip üretilemeyeceğini soracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech guru -- 29 Mart 2016; 17:12:04 >

• wolwes kullanıcısına yanıt
    Helal çerçeveletip duvara asmiş kasayi şahane  Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 29 Mart 2016; 17:30:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Helal çerçeveletip duvara asmiş kasayi şahane  Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

Boynum tutuldu,bakayım diye bu nedir anlat bi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstad hala eklenmemişim.
    Konu ile ilgilenen yok Herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Merhaba,

Kırılan tırnakla ilgili olarak detaylı fotoğraflar çekerek bana sorunu kısaca anlatan bir özel mesaj gönderebilir misiniz? Yurt dışına fotoğrafları gönderip sıkıntının neden kaynaklandığını ve bir çözüm üretip üretilemeyeceğini soracağım.

CORSAİR 450D

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 1 Nisan 2016; 14:10:32 >

• TimFx kullanıcısına yanıt
    Bu resim hangi kasaya ait bilmiyorum ama aynı sorun bende de mevcut. Şöyle ki. Kasam 750d. Ön paneli demir iskelete tutturan plastik turnaklar(kasanın ön taraf alt kısmında bulunuyor) kırıldığından kasamın önü alttan yarım açık gözüküyor. Bu da bence içinde milyarlık parça taşıyan ve corsair a yakışmayan bir problem. Bu konuda ben de eleştirdim corsair ı. Çünkü yakışmıyor bu olay. Tabi bahsedilen sorun aynı şey içinse bende de mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorukMactoo

Bu resim hangi kasaya ait bilmiyorum ama aynı sorun bende de mevcut. Şöyle ki. Kasam 750d. Ön paneli demir iskelete tutturan plastik turnaklar(kasanın ön taraf alt kısmında bulunuyor) kırıldığından kasamın önü alttan yarım açık gözüküyor. Bu da bence içinde milyarlık parça taşıyan ve corsair a yakışmayan bir problem. Bu konuda ben de eleştirdim corsair ı. Çünkü yakışmıyor bu olay. Tabi bahsedilen sorun aynı şey içinse bende de mevcut.

Bendeki 450D. Sanırım tüm D serisinde bu kapak tasarımı uyglanmış.O kapağı kırmayan yok anlaşılan. Mekanizma tasarımı cok yanlış yapılmış.Amaç pratiklik olmuş ama tırnaklar kırılınca espirisi kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 1 Nisan 2016; 14:19:32 >
  • TimFx kullanıcısına yanıt
    O zaman aynen desiğim gibi. Hepsinde sorun mevcut. Ben bu kasayı önsiparişle türkiyede ilk alan kişi sayılırım. Çıktığı anda aldım. Hep aklımda sorun vardı. Ama forumda görünce aa benim sorundan yaşayan varmış deyip yazdım. Ben corsair dan işin açığı biraz çekinmeye başladım. Çünkü corsair veangence kulaklık almıştım wireless. O da sol kulaklık kendiliğinden patladı. Üstelik ben hayatta müzik dinlemem kulaklıkla. Rma açtım. Kaydınız alında dönülecek dendi. Ama dönen olmadı. Ne olacak bu iş anlamadım gitti. Hala prestiji yüksek. Ama ilk çıkan ram kasa gibi prof ürünler çıkarmıyor gibi bir düşünce var bende. Özellikle kulaklıkta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisan'ın 2. haftasındayız, hâlâ 450D stoklara girmemiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Nisan'ın 2. haftasındayız, hâlâ 450D stoklara girmemiş.

Hangi firma getiriyor?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    Nisan'ın ilk haftası İnventus'un stoklara girecekti işte. Gümrükte sorun olmuş olabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Nisan'ın ilk haftası İnventus'un stoklara girecekti işte. Gümrükte sorun olmuş olabilir belki.

Teşekkürler. Sadece obisidan serisi mi gelecek?
    Mesela graphite 780t ile ilgili haber varmı?
  • aykutx kullanıcısına yanıt
    SPEC ALPHA da gelecekti, ama 780T hakkında bilgim yok :)
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Bulursam forumda satan 350d dizmeyi düşünüyorum bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 15 Mayıs 2016; 11:00:48 >
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    450D'den haber var mı ? Hâlâ stoklarda görünmüyor.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    450D kasalar hala gümrükte 1 2 haftadan stoklara girecektir.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.