Bildirim
Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club] (43. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Masanın da bir resmini görebilir miyiz. Güzel sistem düzmüşsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Güzellllll,
Güle güle kullanın, çok şık bir sistemmmm. ...
-
Evetttty o sandalyeyi hatırlıyorum....
Çok şık bir sandalye
Hocam beni de ekleyebilir misin? 350D kullanıyorum. Resim atmam mı lazım? -
-
Istanbul ici elden alabilecegim Corsair Obsidian 450D ariyorum takas olarak Cooler Master Haf XM verebilirim yada nakit olarak 200 230 tl verebilirim
350D ve Air 240 aklıma çok yattı hangisini tavsiye edersiniz ? -
-
Soğutucu 100i GTX mi ? -
evet -
Kendi fanları mı bağlı ? Pompa sesi falan var mı rahatsız edici ? -
evet kendi fanları led döşeli zaten bu arada ses sorunu kesinlikle çözülmüş h100 ve h110 kullanmış biri olarak sölüyorum kasanın kapagı açıp içeriye kafa uzatmak gerekiyo çalışırken duyabilmek için -
O ses de normaldir artık, olması gerekens ses yani :)
Ben de aldım, yarına montajını yapıcam bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 22 Ağustos 2015; 21:33:12 > -
bende biraz daha büyük bir kasa düşünüyorum radyatörün diger tarafınada fan baglamak istiyorum 450d de anakartın sogutma blogu diger 2 fanı baglamama engel oluyor üst tarafada fan koymak istemiyorum çokçirkin görünüyor benim düşünceme göre -
100i kullandığım zamanlarda Push Pull denemiştim. 2 ya da 3 derece farketmişti. 2 fanın yaratacağı ekstra sese değmez yani. -
Pc toplamak için aldığım Corsair Obsidian 350D kasamı acil nakit gereksinimimden uygun fiyata satıyorum.
Kasa sıfırdır, hiç kullanılmamıştır, naylonları dahi üzerindedir kutusunda muhafaza edilmektedir. Alalı 2 hafta oldu, 2 yıl garantili faturalıdır ilgilenen ilanıma bakabilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X