Şimdi Ara

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
966
Cevap
7
Favori
35.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2012'de topladığım sistemi parça parça yeniliyorum önce GTX 970 aldım sonraki önceliğim kasa ve ssd idi OCZ Vertex 3 120 gb yetmiyordu Aerocool Sixth Element de güncel ihtiyaçları karşılamayan bir kasa şu anda.

Obsidian 350d den başladım bakmaya o ufak geldi 450d şu anda hiçbir yerde yok Vatan'da görünce bu boylarda bir kasaya ihtiyacım olmasada 750d aldım bilmiyorum hata mı yaptım 450d yetecekti bana ama 750d çok çok karizma bir kasa.

Sistemi toplayınca fotoları atacağım benide listeye eklerseniz sevinirim.

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinúviel -- 18 Ocak 2015; 21:22:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Ben de yaklaşık 2 ay önce 350d aldım. 350d kullananlara bir sorum olacak. İnternetteki 350d resimlerine bakınca biraz önce bir şey farkettim. Plastik olan 2.5 inçlik yuva resimlerde hep 3 tane ama benim kasadakinde 2 hdd için yer var. Sizdekiler nasıl acaba? Kullananlar bilir o bölümler birbirine geçmeli ve ayrılabiliyorlar. Acaba benimkinin bir tanesini yürütmüş olabilirler mi Kutusu da açık değildi.

hocam çok ilginç benim 350D'dede 2 adet ssd yuvası var. 3. yok. Bende ona çok takılmıştım.

@_Dominic_Toretto_ hocam benide ekle. 350D ve 750D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Raptor.. -- 20 Ocak 2015; 20:36:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

Ben de yaklaşık 2 ay önce 350d aldım. 350d kullananlara bir sorum olacak. İnternetteki 350d resimlerine bakınca biraz önce bir şey farkettim. Plastik olan 2.5 inçlik yuva resimlerde hep 3 tane ama benim kasadakinde 2 hdd için yer var. Sizdekiler nasıl acaba? Kullananlar bilir o bölümler birbirine geçmeli ve ayrılabiliyorlar. Acaba benimkinin bir tanesini yürütmüş olabilirler mi Kutusu da açık değildi.

hocam çok ilginç benim 350D'dede 2 adet ssd yuvası var. 3. yok. Bende ona çok takılmıştım.

Sitesinde de 2 tane olduğu yazıyor zaten. Eskiden 3 taneydi sonradan azalttılar galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: doblocuk

quote:

Sitesinde de 2 tane olduğu yazıyor zaten. Eskiden 3 taneydi sonradan azalttılar galiba

Olabilir. Azaltmış olabilirler. 350D'de 4 yuva yeterli zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar 450d veya 750d düşünüyorum kasayı masa üstüne koyacağım 750d buzdolabı gibi durmaz değil mi bana biraz büyük geldi sizce hangisi uygun olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair 750d yurt disindan getiren oldumu? Burda asiri pahalı da yurt disindan kargo cok tutar mi? Olmadi buradan 2 el alacagim o kasa benim olacak

• Merhaba arkadaşlar, ben de 750D kullanıcısıyım ve custom sıvı soğutmaya geçmeyi istiyorum. Ama üst kısma takacağım radyatörü bir türlü karar vermedim. Çünkü kalınlık meselesi var. Benim için ses önemli değil maksimum soğutma istiyorum. Bu kasa ile kaç mm kalınlıklı radyatör+fan kombinasyonunu 8pin cpu soketini engellemeyecek şekilde kullanıyorsunuz? 54mm kalınlıklı Koolance Hx-360xc modelini ve tek sıra puush Corsair Sp120 fan kullanmak istiyorum ama emin de olamıyorum. Kalınlık konusunda.

• alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

O kombinasyon ile sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, benzerini yapanlar mevcut.

• Hocam iş yerimde 350D kullanıyorum onuda eklermisin :) Yakında bunlara bir 250D'de eklenicek inşallah :)
  • 250D ile bende katıldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 21 Mayıs 2015; 21:16:56 >
  • Safe Zone kullanıcısına yanıt
    Ben denemiştim ama çok pahalıya malolacağı için son anda vazgeçmiştim. İlk çıktığında almak istedim. Türkiye ye de epeyi geç geldi. İlk alanlardan biri benim. Ama yurtdışından 800 e geliyordu yaklaşık. Tütkiyeden 550 tl ydi sanırım aldığım. Madem istiyorsun satalım sana :)

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Hasretim coktan sona erdi, 2 aydir 750D kullaniyorum sagolun yinede

• Liste güncellendi
  • Herkese merhaba , 2 gün önce siparişini verdiğim Corsair Obsidian 450D bugün elime geçti. Çok güzel görüntüsü ve genişliği var hayran oldum diyebilirim , yalnız kafama takılan bir sorun var onu 450D kullanıcılarına danışmak istiyorum. Ön panelde ki toz filtresi üst tarafa hafif.ebastırarak çıkarıp takılıyor ama alt tarafını bir türlü sabitleyemedim , acaba herkeste böyle mi yoksa ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum.

https://store.donanimhaber.com/6b/ce/09/6bce09597f62de1b586789aa94b1b7b0.JPG

• catho C kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Öncelikle alt kısmı yerine yerleştirip daha sonra üstteki çentikleri sabitlemeniz gerekiyor. Videoda 3:15'e giderseniz görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech guru -- 22 Mayıs 2015; 14:51:37 >
  • hemen deniyorum hocam , teşekkür ederim.
  • 900d yi misafir arkadaşlarım bune lan diye tepki verdikten sonra ben sizi bile taşır dedim.2 kişi kasanın üstüne oturdular banamasın demedi kasa.Adamlar 85 kilo en az.Yani kasa 170 kilo taşıyabiliyor.Sonradan baktım eğilip bükülen yeri varmı diye milimetre bile oynamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 22 Mayıs 2015; 23:17:50 >
  • 650D modeli niye pahali satiliyor ulkemizde acaba?baslikta bir kiside var o da yurt disinda yasiyor.650D sanalmarketimde 550 lira bu fiyata 750D de alabiliyorsunuz.ben n11'den cek ile 650D'yi 405 liraya aldim gayet guzel bir kasa bence.
  • 750D ye ekleyebilirsiniz
  • montaji da yaptigimiza gore artik ekleyebilirsiniz 650D

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.