Şimdi Ara

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
966
Cevap
7
Favori
35.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsair Obsidian 350D kasa mı satıyorum.

Faturası ve garantisi mevcut.

Ayrıca ön panel, ön alüminyum kapak ve yan pencereli kapağın hiç açılmamış durumda yedekleri mevcut. Onları da hediye olarak vereceğim.

Fiyat olarak 250 TL düşündüm. İlgilenen mesaj atabilir.

Not: Monitör, klavye/mouse seti ve 2 adet 140MM Corsair Fan da satılık.

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club] Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club] Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

• Hocam Pc masası hoşuma gitti nereden ne kadara temin ettiniz?
  • yunus3441 kullanıcısına yanıt
    Masa özel yapımdır hocam. Kendim tasarlayıp yaptırdım. 500 TL ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addwork -- 14 Eylül 2015; 14:07:41 >
  • arkadaşlar 750D için airflow kit yani ön kapak ne zaman Türkiyeye gelir yurt dışında çıkmış durumda ama ülkemizde hiç bir yerde satışta yok
  • 350D Kullanıcısıyım hocam eklerseniz
  • Corsaie 250d satan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ileriye dönük olsun diye 750D alacağım sizce diğer modellere mi baksam

Bu arada 750D satan kimse yokmu arıyorum bulamıyorum

• Sonunda 750d :) benide ekleyiniz.
     Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

• Selamlar,
    450D arıyorum.
  • Corsair 450D - Asus Z170-A - Corsair H110 (fanları egzoz şeklinde yapılandırıldı.) - GTX 980ti SLI - Sound Blaster Z - SSD'ler arka kapağın orda bu sayede kasanın içinde güzel bir boşluk kalıyor o kısmada içeriye üfleyen Corsair SP120 HPE taktım. Ayrıca kasanın kendi egzoz fanınıda bu model fanla değiştirdim. Bu değişikliklerle ekran kartları 10 derece daha soğutmayı başardım. Kasada şuan, üç fan hava girişi, üç fanda egzoz olarak çalışıyor. Üstedeki ekran kartı %100 yük altında %96 fan hızında 73 derecede çalısıyor. Altdaki ekran kartı ise 63 derecede. Ekran kartlarının fanlarını %100'e aldığımda iki kart arasındaki ısı farkı 10 dereceden fazla olabiliyor. Üstdeki kartı daha fazla soğutmayı beceremedim.

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]  Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]  Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]  Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

• merhabalar
    450d arıyorum nereden bulabilirim?
  • adam çeken balliy A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

450D şu anda gümrükte distribütörümüz ürünlerin gümrükten çekilmesi için gereken işlemleri başlatmış durumda 1 2 haftadan tekrardan mağazalarda yerlerini alacaktır.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Corsair ın yeni nesil kasa modelleri yani Alpha serisi ne zaman gelir acaba? Ve fiyat segmenti ne olur acaba?

• TorukMactoo kullanıcısına yanıt
    Corsair SPEC ALPHA, Nisan'ın 2. haftasından sonra Türkiye'de satışına başlanacak. Fiyatlandırma konusunda şu anda kesin bir şey söylemek güç, ürünlerin gelişine yakın fiyatlandırma ile ilgili çalışmalar ancak tamamlanmış olur.
  • tech guru kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz. Mesakla bekliyoruz.

• Üstad beni de eklermisin Corsair Obsidian 650D
  • Corsair 450D
    Şansızlık sanırım, 3 ay içinde ön taraftaki usb portlarından biri arızalandı. Daha sonrada öndeki fanlara filtre olsun diye konan kapağın alt tırnaklarından biri kırıldı . ( kapak şimdilik kapanıyor ama diger tırnakda kırılırsa, işin tadı iyice kaçıcak gibi.) aslında kasayı çok sevmiştim. Çok kullanışlı gelmişti bana. Fakat malzeme kalitesinin bukadar kötü çıkması üzdü. Yabancı bir incelemede bu malzeme kalıtesi konusuna deyinmişlerdi fakat fazla ciddiye almamıştım. Filtre kapak çokca çıkartılıp takılmaya uygun degil altaki tırnaklar çok dandik. Bu kapağın eninde sonunda kırılıcağı belli. Özellikle SLI sisteminiz varsa bu kapak açıkken hava akışı daha fazla oluyor ve kartlar yaklasık 7-8 derece daha iyi soğuyor. (yani oyun oynarken kapağı açma ihtiyacı hisedebiliyorsunuz. )

Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 27 Mart 2016; 13:05:29 >

• TimFx kullanıcısına yanıt
    Listeye ekledim

Evet, o tırnak kırılmasını forumda da yaşayanlar var. Corsair'in bu konulara biraz daha dikkat etmesi gerekir.
  • O filtreli kapağın tırnağını bende kırdım.Çıkardım köşeye koydum kapağı.Çünkü hava akımını inanılmaz derecede düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 27 Mart 2016; 14:05:43 >
  • Kapak ızgaralı olmasına rağmen, hava akımını nasıl düşürüyor ilginç.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.