Bildirim
Corsair Obsidian Kullanıcıları [Owners Club] (44. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yukari-cok.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam Pc masası hoşuma gitti nereden ne kadara temin ettiniz? -
Masa özel yapımdır hocam. Kendim tasarlayıp yaptırdım. 500 TL ödedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addwork -- 14 Eylül 2015; 14:07:41 > -
arkadaşlar 750D için airflow kit yani ön kapak ne zaman Türkiyeye gelir yurt dışında çıkmış durumda ama ülkemizde hiç bir yerde satışta yok -
350D Kullanıcısıyım hocam eklerseniz -
Corsaie 250d satan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar ileriye dönük olsun diye 750D alacağım sizce diğer modellere mi baksam
Bu arada 750D satan kimse yokmu arıyorum bulamıyorum
-
Selamlar,
450D arıyorum. -
-
merhabalar
450d arıyorum nereden bulabilirim? -
Merhaba,
450D şu anda gümrükte distribütörümüz ürünlerin gümrükten çekilmesi için gereken işlemleri başlatmış durumda 1 2 haftadan tekrardan mağazalarda yerlerini alacaktır. -
Corsair ın yeni nesil kasa modelleri yani Alpha serisi ne zaman gelir acaba? Ve fiyat segmenti ne olur acaba?
Corsair SPEC ALPHA, Nisan'ın 2. haftasından sonra Türkiye'de satışına başlanacak. Fiyatlandırma konusunda şu anda kesin bir şey söylemek güç, ürünlerin gelişine yakın fiyatlandırma ile ilgili çalışmalar ancak tamamlanmış olur. -
Teşekkür ederiz. Mesakla bekliyoruz.
Üstad beni de eklermisin Corsair Obsidian 650D -
Corsair 450D
Şansızlık sanırım, 3 ay içinde ön taraftaki usb portlarından biri arızalandı. Daha sonrada öndeki fanlara filtre olsun diye konan kapağın alt tırnaklarından biri kırıldı . ( kapak şimdilik kapanıyor ama diger tırnakda kırılırsa, işin tadı iyice kaçıcak gibi.) aslında kasayı çok sevmiştim. Çok kullanışlı gelmişti bana. Fakat malzeme kalitesinin bukadar kötü çıkması üzdü. Yabancı bir incelemede bu malzeme kalıtesi konusuna deyinmişlerdi fakat fazla ciddiye almamıştım. Filtre kapak çokca çıkartılıp takılmaya uygun degil altaki tırnaklar çok dandik. Bu kapağın eninde sonunda kırılıcağı belli. Özellikle SLI sisteminiz varsa bu kapak açıkken hava akışı daha fazla oluyor ve kartlar yaklasık 7-8 derece daha iyi soğuyor. (yani oyun oynarken kapağı açma ihtiyacı hisedebiliyorsunuz. )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimFx -- 27 Mart 2016; 13:05:29 >
-
Listeye ekledim
Evet, o tırnak kırılmasını forumda da yaşayanlar var. Corsair'in bu konulara biraz daha dikkat etmesi gerekir. -
O filtreli kapağın tırnağını bende kırdım.Çıkardım köşeye koydum kapağı.Çünkü hava akımını inanılmaz derecede düşürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H.E.B Sup -- 27 Mart 2016; 14:05:43 > -
Kapak ızgaralı olmasına rağmen, hava akımını nasıl düşürüyor ilginç.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X