Şimdi Ara

Corsair ram yardım? Lütfennn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-Merhaba arkadaşlar anakartım biostar tf 560 a2+ ,8gb ram e kadar destek veriyor.Şu an anakartımda yani sistemde 3 gb corsair xms 2 serisi ram var fakat biri 800 ikisi ise 677 mhz (800 mhz olanının 667 gibi çalışacağını sonradan anladım maalesef).Bir tane boş slot kalıyor bunada 667 mhz corsair xms 2 tek çipte 2gb almayı düşünüyorum;acaba bir sorun yaratırmı.

2-Şu an güç kaynağım high power 500 watt ve xfx 9600 gt oc edition kullanıyorum.Yakında(fiyat ucuzlayınca =)4870 x2 almayı düşünüyorum acaba 500 wattla nasıl bir performans alırım?Not,güç kaynağında 2 tane 6 pinlik g.kartı için güç çıkışı var.
    Şimdiden teşekkür ederim

• o anakartta 2*1 corsair 675 yanina 2*512 ocz gold kullandim takabilirsin xms2 diyorsun ama bence 1gb 675 tak.ekstra bir avantaji olmaz 4-5 gb'nin ve farkli kapasite yuzunden cip markalari degisebilir farkli tipte ram kullanmak biraz sans isi.4gb icin vista64 kurman gerekir yoksa xp 3.2gb olarak gorur.bahsettigin ramler siyah sogutuculu 675 modeli ise o ramler biostan 800 sectiginde calisiyor default(1.9v) voltaji ile hem de 4-4-4-12 olarak calisiyor.667 olarak kullanma yani o ramlerin 800'luk ramlerden hic farki yok.ikinci olarak 4870x2'yi 500w psu ile kullanamazsin ben 4870'i fsp 500w ile hasbel kader kullaniyorum x2'ye kesinlikle yetmez.
  • Cevabın için teşekkür ederim ayrıca evet o siyah soğutuculu ramlerden kullanıyorum yani xms2 serisi peki biostan voltajını arttırırsam bir daha düzelmem uzun süre.Uzun süre boyunca anakarta veya kendine bir zarar gelmez değilmi voltajdan?
  • voltaji ne kadar artiracagini yazmamissin soyle genel bir seyler soyleyeyim.ben o ramlere 2.45v verip 1090 mhz yaptim.2.4v ile saatlerce test edip oyun oynadim ama bu voltaj ile gunluk kullanmamak lazim.1.9v'dan bahsediyorsan o zaten ram'in default voltaji niye zarar gelsin?hatta bazi anakartlarin default voltaji 1.9v'dur.yani 1.9v zarar verecek bir deger degildir bazi ramlerin default voltaji 2.2v oluyor bazilari 2.35v'a kadar garanti veriyor anakart bana misin demez, 2.2-2.4v gibi fazla voltaj'dan isinan ramdir ama 1.9v hatta 2.0v guvenli voltajlardir 1.8v ramler icin ama 1.9v o ram uzerine yazar.
  • çok teşekkür ederim benimle ilgilendiğin için acp arkadaşım.Bende vista x64 yüklü gidip 1 gb ram daha alacağım toplamda 4 gb olur ram voltajınıda biostan 1.9 yerine 2.2 falan yaparım oyun oynayacağım zamanlar bide kasanın yanına mavi ledli bi fan daha alınca süper olcakk tekrar sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.