Şimdi Ara

corsair rm rmx hx axi farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar bu psuların birbirinden farkı ve en tepe model hangisidir ?

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Rm vs rmx 80+ gold
    Hx 80+ platinum
    Axi 80+ titanium

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Verimlilik farkına ek olarak sonu i ile bitenlerde iCue yazılımı üzerinden PSU'nun anlık güç tüketimi, voltaj değerleri takip edilebiliyor. PSU üzerinden anakarta bir USB takılıyordu yanılmıyorsam.

RM ve RMX arasındaki fark ise büyük oranda kapasitör farklılıkları içeriyor. RMX'te Japon kapasitörler kullanılmışken, RM'de Çin üretimi kapasitörler kullanılmış. Yani RM modeli de üst seviyedir ama bir RMX değil.

• Jarmusche J kullanıcısına yanıt

bu cevap gayet iyi olmuş teşekkürler birde ax diye bir serisi var onun ne farkı var diğerlerinden ? 2. el buldum ama fiyat biraz yüksek gibi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-corsair-ax1200i-platinum-psu-full-kutu-fatura-1090486422/detay

AX ve AXi modelleri arkadaşın dediği gibi Titanium verimlilikli modeller. Sadece verimlilik değil aynı zamanda amiral gemisi, en yüksek kalite ürünler oluyor. Yalnız Corsair’in bu AX yazısı yeşil renk olan modelleri eski seridir, yorulmuş bir PSU olabilir. Buna bu parayı şahsen vermezdim.

Bir de hangi GPU ve CPU ile kullanacaksınız? 850W, hadi bilemedin 1000W PSU’nun kaldıramayacağı bir yük yok şu anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jarmusche J kullanıcısına yanıt

şuan rmx 1000w model olanı var bende corsairin 13600k rtx 3090 ile kullanmaktayım sistemde anlık shutter yaşamaktayım mining döneminden kalan bir psu elimdeki kendi sıfır aldığım bir ürün en azından değiştirip denemeyi düşündüm 1200w civarında bişey bakıyorum ileriye yatırım olması açısındanda

Fsp ptm pro aldım ben 1200w plat. Tavsiye ediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • road35 R kullanıcısına yanıt

aslında direk alıcam ama beyaz kablo seti var corsairin elimde onunla uyumlu olurmu ki diye düşünüyorum yoksa düşünmeden alıcam. Peki sessizliği ısınma durumu nasıl fsp ptm pro nun coil falan varmı ?

Sıfır ses dostum. 1 aylık evga coil whine yaptığı için tuttum bunu aldım. 1000 1200w plat bir psu alabilirsiniz tier listesine bakıp şimdi illa bunu alın diyemem segmentinde çoğu aynı işi yapıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.