Merhaba, rma açmıştım aşağıdaki gibi bilgi isteyerek dönüş yaptılar. Adresi başta konuda anlatıldığı gibi girmiştim ama kabul edilmiyor heralde. In order to replace your Corsair item we'll need a full address in English. Please note that it must be a street address as we're unable to ship to a PO BOX. Please respond with your address in this format:
First Name: Last Name: Phone Number: Ship-to Address Line 1: aa mahallesi Ship-to Address Line 2: bb sokak Ship-to City: istanbul Ship-to State/Province: fatih Ship-to Zip Code: 343434 Ship-to Country: Turkey şeklinde geri dönsek sorun olmaz değil mi? Bir de sokaktan sonra daire numarası felan yazıyoruz değil mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 2 Mart 2022; 21:51:39 > |
Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] (8. sayfa)
-
-
Bende sizinkine benzer doldurup göndermiştim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı -
Adresimi yazıp yolladıktan sonra RMA'nın kabul edildiğini söyleyip eke madde 7deki sadece adreslerin yazılı olduğu belgeyi koymuşlar başka belge yok ne yapmam lazım
-
Anladım sağolun, dün doldurdum 2 günde bir cevap veriyorlar heralde
-
Hemen cevap veriyorlar aslında bende gün içinde yanıt gönderdiğimde anında cevaplıyorlardı -
Toplam 3 belge olması lazım -
Yok valla bana yazmamışlar, kısa sürede cevap vermiştim aslında.
-
ben ilk yazdıktan sonra 2 gün sonra cevap verdiler. tekrar yazdım 6 günde cevap verdiler bu aralar yavaşlar heralde
-
madde 5deki belgenin adını biliyor musunuz ticketta soracağım ama ne diyerek soracağımı bilmiyorum
-
baktım ama belgenin özel bir ismi yok, ücretsiz dhl kargo belgesi falan yazarsanız onlar anlar muhtemelen.
-
Rma onaylanmış, 3 belge yollamışlar. Anlatımda yazılana göre soruyorum, kutunun sadece dışına 1 tane kağıt yapıştırıp mı yolluyoruz? Diğer belgeler kargocuya mı teslim ediliyor?
-
aynen, ben ne olur ne olmaz içinede ürünün rma numarasını falan koymuştumda o çok önemli bir detay değil
-
Anladım sağolun.
-
Merhaba, adrese kurye çağırdım yarın alırlar heralde. Çıkarttığımız kağıtlarda imza atmamız ya da doldurmamız gereken yer var mıydı?
-
Yarın gelip alırlar muhtemelen, evet imza atmanız gereken yerler var -
Kağıtlarda signature yazan ve isim isteyen yerler var onlar galiba sadece?
-
evet, isim soyisim , imza ve gönderici olduğunu belirtmen gereken 3 yer olması lazımdı, gönderici kısmına ingilizce sender yazabilirsin
-
Sağolun bugün aldılar kargoyu, bakalım ne olacak
Bu mesajı da yolladıktan sonra gördüm hadi hayırlısı.
Bir ürünü corsair'e uluslararası olarak iade ederken, paketinizle birlikte ticari bir fatura sağlamanız gerekir. (Bu, Avrupa Birliği içindeki gönderiler için geçerli değildir.) Bu durumda, bu iletiye ek olarak önceden doldurulmuş bir ticari fatura sağladık. Lütfen faturanın üç kopyasını yazdırın ve imzalayın ve tarihleyin. Daha önce gönderdiğimiz kargo etiketini ve ticari faturayı net bir keseye (DHL konumlarında ücretsiz olarak mevcuttur) koymanız ve keseyi paketinizin dışına takmanız gerekir.
Bir kargo kutusunu yeniden kullanıyorsanız, gönderinizi geciktirebileceğinden veya yanlış yönlendirebileceğinden, lütfen önceki kargo etiketlerini ve barkodlarını kapattığınızdan emin olun.
Bizden zaten standart bir iade etiketi almış olabilirsiniz, lütfen dikkate almayın.
Paketinizi alan DHL Service Point üyesi veya sürücüsü ön ödemeli etiketi tararken sorun yaşıyorsa, Konşimento numarasını manuel olarak girmelerini söyleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 8 Mart 2022; 21:3:39 >
-
sıkıntı çıkmaz umarım, ben gönderdiğimde 3 gün içinde kargo ellerine ulaştı ve yeni ürünü kargoladılar, şimdide corsair kulaklıkta sıkıntı yaşadım rma ya göndercem sanırsam adamlar gönder bize halledelim diyor :D
-
Bugün ulaştığını öğrendim, dün aldılar bugün vardı. Epey hızlı valla, iyi ki sorun çıkmadı gümrükte.
Bakalım aynısı mı gelir yoksa farklı mı yollarlar, ah bi hs80 gelse :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X