Şimdi Ara

Corsair RMA (Ürün Değişimi) Nasıl Açılır? [2023 GÜNCEL] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
28
Favori
23.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, rma açmıştım aşağıdaki gibi bilgi isteyerek dönüş yaptılar. Adresi başta konuda anlatıldığı gibi girmiştim ama kabul edilmiyor heralde.

In order to replace your Corsair item we'll need a full address in English. Please note that it must be a street address as we're unable to ship to a PO BOX. Please respond with your address in this format:

First Name:

Last Name:

Phone Number:

Ship-to Address Line 1: aa mahallesi

Ship-to Address Line 2: bb sokak

Ship-to City: istanbul

Ship-to State/Province: fatih

Ship-to Zip Code: 343434

Ship-to Country: Turkey

şeklinde geri dönsek sorun olmaz değil mi? Bir de sokaktan sonra daire numarası felan yazıyoruz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 2 Mart 2022; 21:51:39 >

• pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt
    Bende sizinkine benzer doldurup göndermiştim herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı
  • noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Adresimi yazıp yolladıktan sonra RMA'nın kabul edildiğini söyleyip eke madde 7deki sadece adreslerin yazılı olduğu belgeyi koymuşlar başka belge yok ne yapmam lazım

Anladım sağolun, dün doldurdum 2 günde bir cevap veriyorlar heralde

Hemen cevap veriyorlar aslında bende gün içinde yanıt gönderdiğimde anında cevaplıyorlardı
  • keroooooooo K kullanıcısına yanıt
    Toplam 3 belge olması lazım

Yok valla bana yazmamışlar, kısa sürede cevap vermiştim aslında.

ben ilk yazdıktan sonra 2 gün sonra cevap verdiler. tekrar yazdım 6 günde cevap verdiler bu aralar yavaşlar heralde

madde 5deki belgenin adını biliyor musunuz ticketta soracağım ama ne diyerek soracağımı bilmiyorum

• keroooooooo K kullanıcısına yanıt

baktım ama belgenin özel bir ismi yok, ücretsiz dhl kargo belgesi falan yazarsanız onlar anlar muhtemelen.

Rma onaylanmış, 3 belge yollamışlar. Anlatımda yazılana göre soruyorum, kutunun sadece dışına 1 tane kağıt yapıştırıp mı yolluyoruz? Diğer belgeler kargocuya mı teslim ediliyor?

aynen, ben ne olur ne olmaz içinede ürünün rma numarasını falan koymuştumda o çok önemli bir detay değil

Anladım sağolun.

Merhaba, adrese kurye çağırdım yarın alırlar heralde. Çıkarttığımız kağıtlarda imza atmamız ya da doldurmamız gereken yer var mıydı?

Yarın gelip alırlar muhtemelen, evet imza atmanız gereken yerler var

Kağıtlarda signature yazan ve isim isteyen yerler var onlar galiba sadece?

evet, isim soyisim , imza ve gönderici olduğunu belirtmen gereken 3 yer olması lazımdı, gönderici kısmına ingilizce sender yazabilirsin

Sağolun bugün aldılar kargoyu, bakalım ne olacak

Bu mesajı da yolladıktan sonra gördüm hadi hayırlısı.

Bir ürünü corsair'e uluslararası olarak iade ederken, paketinizle birlikte ticari bir fatura sağlamanız gerekir. (Bu, Avrupa Birliği içindeki gönderiler için geçerli değildir.) Bu durumda, bu iletiye ek olarak önceden doldurulmuş bir ticari fatura sağladık. Lütfen faturanın üç kopyasını yazdırın ve imzalayın ve tarihleyin. Daha önce gönderdiğimiz kargo etiketini ve ticari faturayı net bir keseye (DHL konumlarında ücretsiz olarak mevcuttur) koymanız ve keseyi paketinizin dışına takmanız gerekir.

Bir kargo kutusunu yeniden kullanıyorsanız, gönderinizi geciktirebileceğinden veya yanlış yönlendirebileceğinden, lütfen önceki kargo etiketlerini ve barkodlarını kapattığınızdan emin olun.

Bizden zaten standart bir iade etiketi almış olabilirsiniz, lütfen dikkate almayın.

Paketinizi alan DHL Service Point üyesi veya sürücüsü ön ödemeli etiketi tararken sorun yaşıyorsa, Konşimento numarasını manuel olarak girmelerini söyleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 8 Mart 2022; 21:3:39 >

sıkıntı çıkmaz umarım, ben gönderdiğimde 3 gün içinde kargo ellerine ulaştı ve yeni ürünü kargoladılar, şimdide corsair kulaklıkta sıkıntı yaşadım rma ya göndercem sanırsam adamlar gönder bize halledelim diyor :D

Bugün ulaştığını öğrendim, dün aldılar bugün vardı. Epey hızlı valla, iyi ki sorun çıkmadı gümrükte.

Bakalım aynısı mı gelir yoksa farklı mı yollarlar, ah bi hs80 gelse :)

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.