Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] Corsair Sabre Pro Champion Series 300tl Satın Al 4 Ağustos 2022 19:24 1 1 [SATILDI] Corsair Sabre Pro Champion Series 300tl Sıfır açılmamış, 13.07.2022 tarihli incehesap faturalı. Kardeşimin sistemde kullanırız belki diye almıştım, başka mouse bulunca bu boşta kaldı.Ciddi alıcılar için ürünü açıp denerim, bir sorunu var mı diye bakarım. Kronik sıkıntısı yok herhalde sıkıntı çıkacağını zannetmiyorum.69gr, 8k hz, pixart 3392 sensör. Fena mouse değil gibi. Kullanmak isterdim kablosuza çok alışmamış olsam. 3389 kullanmıştım lod düşüktü baya, herhalde bu daha iyidir çok ilgili değilim bu konulara ama :DReferansım pek olmadığı için yeterli referansları olan arkadaşlara önce ürünü gönderebilirim. Onun dışında elden ya da havale sonrası kargo yapabilirim.wp: 0542 697 1863Fiyat: SATILDISistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Humble Bundle Şubat Ayı Keyler [SATILDI] YD Redmi Note 12 Pro + 5G 12/256 7500TL [SATILDI] Lian Li O11 Dynamic Mini Snow White [SATILDI] Meta Quest 3 128GB | 17000TL