Şimdi Ara

Corsair Spec Delta Artic Liqiuid 240mm montaj sıkıntı yaratır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Arctic Liquid Freezer II - 240 Intel / AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00046A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik bu ürünü başlıktaki kasama takacağım. Fotoğraflarda belirttiğim şekilde ve takacağım şekilde sıkıntı çıkar mı, çıkmaz mı? Bana rehberlik edebilir misiniz? Buyurun efendim resimler üzerilerine ayrıntılıca yazdım yazımı. RAM'lere çarpma olayı kabloların sıkıntısı vs. eğer linkte belirttiğim sıvı soğutma sığmaz diyorsanız PF240'ta alabilirim bütçem Max 900 civarı olduğu için bu ürünü alıyorum.

Artics soğutucunun ölçüleri = 277 X 120 X 38 mm radyatör.
    kasamın üst taraf radyatör desteği 360'a kadar fakat kablolar veyahut RAM'lere çarpma ihtimalini burada soruyorum. Bu yüzden lütfen fotoğraflarımı inceleyin. Buyurun kasamın tam boyutu için 440mm X 210mm X 450mm. Bunlar bahsedilmiş kağıt üzerinde yetiyor fakat RAM'ler için endişeliyim. Dediğim gibi veyahut anakart üzerinde ki başka şeyler için. Teşekkürler şimdiden. Buyrunuz Fotoğraflar

• Anakartın ile kasa arasında mesafe çok önemlidir. Radyatör 4 cm + fan 3 cm toplamda en az 7 cm boşluğa ihtiyacın var. Bence bu kasanın üst tarafa radyatör desteği 240 mm geçmez. Üst tarafa 360 mm desteklediği nerde yazıyor merak ettim. Vida yerleri seni yanıltabilir. Sana tavsiyem radyatör ve fanlar için aynı ölçülerde bir maket yapıp denemen olacaktır. Kasanın ön tarafı uygunsa orayı da değerlendirebilirsin. Ön taraf için hortum bölümü aşağıda kalacak şekilde özellikle boru uzunluğunu iyi hesaplaman gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betoner -- 29 Ekim 2020; 12:10:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.