Şimdi Ara

Corsair Spec Delta Kasaya 7800 xt sığdırma sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasa 33 cm kadar gpuları destekliyor ,7800 xt 34 cm kasaya direk girmiyor çaprazlama soktuk bir de arkadaki metal tutucuları yamultarak

kasaya oturttum , görüldüğü gibi ucu ucuna nerdeyse ön fana değecek , gerçi kasa içi sıcaklıklar ve ekran kartının sıcaklıkları 70 dereceyi geçmiyor yazın ne olur bilmem gerçi ,bu şekilde kullanmakta sorun olurmu arkadaşlar yoksa ufaktan kasa aramaya başlamalımıyım .

• Arkadaki metale bir şekil vererek kartın yamuk durmamasını sağlayın, ön taraf hiçbir sorun teşkil etmez. Hatta daha iyi olur.

Hazır kasayı şakillendirmişken, isteğe bağlı gpu nun altına ekstra egzoz fan bağlayabilrisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt

Aslında en çok kıllandığım nokta bu oldu sanki kart yamuk duruyor ,gerçi elle kontrol ettiğimde gayet sağlam duruyor ,arkada ki metalle düzeltemenin yamukluğa hiç bir etkisi yok ki ekran kartını vidayla sabitledim , kart çok uzun sağ taraf ön paneldeki fanlara doğru yamuk duruyor anlamadım gitti anakartaki ekran kart girişine zarar vermez inşallah. Bu arada ekran kartının altına egsoz fanı nasıl bağlanır hiç bir fikrim yok.

• Kartin 34 cm kasan 33 cm destekliyor. Yani her şey gayet net bence. Sorun yaşadım diye konu açmak bilemiyorum altan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart yamuk duruyor dostum. Ekran kartının üzerindeki m2'ye göre baktığında m2'nin baş bölümü ile son bölümü arasındaki mesafe aynı değil. Şimdilik böyle idare edin, içinize sinmezse kasa değişikliği düşünebilirsiniz

• napervasız kullanıcısına yanıt

Ne yapalım altan , belki 1 cm kurtarabieceğimiz fikirler vardır forum da diye konu açtık , açmayalım mı ?

• Normalde ekran kartı ile kasanın ekran kartı boşluğu ile arada en az 2-3 cm boşluk kalmalı hava akışı açısından. Böyle teğet durumlar özellikle yazın oda da klimada yoksa kasa içi çok sıcak olur , karttan da yayılacak ısı da düşünülürse.

Şu an mecburiyet için böyle yapılmış ama bnm tavsiyem bütçe olduğunda 34 cmlik kart için - en az 37 cmlik derinliği olan kasa kullanılmalı. Tabi önü mesh yapıda olan bir kasa tercih edilmeli.

Bu tarz teğet kullanımda içerde kasada iyi bir hava akışı elde edilemez. Özellikle yazları...

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

PHANTEKS P360A MESH TEMPERED GLASS BLACK kasa - inventus

Böyle bir şey yeterli olur mu hocam , ekran kartını değiştiremeyeciğeme göre kasa bakacaz artık.

Yazın oturduğum yer zaten 40 dereceleri buluyor ,eski kasam mesh değil yazın kapak falan açıp idare ediyordum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 2 Nisan 2024; 13:26:13 >
  • vorb V kullanıcısına yanıt
    Phanteks ın bu modelini kısa bir süre kullandm. 38 cm civarı ekran kartı derinliği vardı. Ve mesh yapıda işinizi daha iyi görür. Ve yandan sisteme parçalara bakıldığında, teğet durmadığı için görünüm de hava akışı gibi daha iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim verdim siparişi ,eski kasada ki fanları da egzoz niyetine kullanırız artık.

Rica ederim şiparişi nerden verdiniz? inventusta şu an indirm de 2000 TL o kasa, yüksek fiyata aldıysanız iptal edin 3000 ler e falan.

Haberiniz olsun..

İnventus'tan verdim hocam indirimi gördüm de verdim zaten :)

Tmm o zaman hayırlı olsun 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.