Şimdi Ara

Corsair ve Thermaltake 850W Gold Güç Kaynakları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.813
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Corsair a hele hele PSU konusunda laf etmek için ya deli olmak lazım ya da karşı firmanın adamı. Tek bir model üstünden vurursanız belki anlayabilirim ama genel olarak konuşursanız  

• magi34 kullanıcısına yanıt
    Sana mı soracagim ? Son kullanıcıyim ne deli etmedigin ne de firmanin hater i olmam ile suçlamak sana mı düştü hayırdır ? Senin çıkarın nedir karşındaki kişiye deli veya hater diye söylenmen ? Mağdur edildim firma babamın oğlu mu ? Ya da senin babanın oğlu mu bu yazımina göre pay aliyorsun anladığım kadarı ile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • haktan24 kullanıcısına yanıt

Sana gerekenleri yazmışlar yukarıda, yoğunluğum vardı yeni okudum. Cevap vermeme gerek yokmuş arkadaşlar zaten gerekli açıklamayı yapmış lakin nato kafa nato mermer.

Daha basite indirgeyerek anlatayım;

Elektronik ürünlerde kutudan bozuk ürün çıkabilir ve sen bu konuyla alakalı firmanın kendisinden ya da distribütöründen destek alamadıysan bu durumu eleştirebilir hatta bir daha o markadan ürün almayabilirsin hatta ve hattaaa bu konuyu forum üzerinden konu açıp ses duyurabilirsin.

Fakat yıllardan beri kendini "Kalite" firma diye duyuran ve en güvendiği kalemlerden birisi olan güç kaynaklarına üzerine para verseler almam diyen birisi, ya DELİDİR ya da KARŞI FİRMANIN ADAMI  

Hayırdır nato kafa bu kadar sinirlenmeni gerektiren nedir ?

• Thermaltake Toughpower ürünleri 10 yıl garantili. 7 yıl önce 750watt olanını almıştım. Daha 3 sene kafam rahat. Corsair ürünleri de çok kaliteli. Her markanın yüz karası sayılabilecek sorunlu modelleri olabiliyor. Bana göre de en kralı Cooler Master. Elimde 650lik bir model var. 2007 yılında aldığımı hatırlıyorum. Halen taş gibi çalışıyor. Elektronik biraz marka, biraz da şans işi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Korseir reyizzz, marka bile bu kadar savunmaz kendisini be 5 kuruş para vermem üstüne para versen yine de korseir marka ürünlerini tercih etmem sana mı soracagim parasını ben veriyorum Şuayip...

• Psu markaları üzerinden birbirinize hakaret etmişsiniz, harbiden ülke olarak hiç iyi durumda değil insanlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Bana hakaret i eden Allah in NATO mermeri belli hocam durduk yere karşılık vermem ben adam gibi cevabini versin eleştiri yapsın birisi sana deli firma savunucusu derse karşılık vermessen o da senin ayıbındir...

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Böyle böyle öğrenecekler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gelecek nesillerimiz , wikipedia halen kalırsa , oradan 3 Dünya Savaşı hakkında yazılanlara bakacak :)

Ünlü bir teknoloji forumlarında Corsair , Thermaltake ideolojilerine sahip kullanıcıların NATO'yu devreye sokmasıyla 3. Dünya Savaşı başlamış oldu . :)

• Thermaltake Toughpower 750w modelini dile kolay bundan 14 sene önce almışım, onca sistem değiştirdim hepsinde sorunsuz sıkıntısız çalıştı. 2 ay önce evde temizlik yaparken faturasını ve aldığım tarihi görünce hemen yeni bir PSU siparişi geçtim onda da yeni serisini seçtim. Aynı fiyat aralığında baktığım Asus'un TUF Gaming serisi PSU'sunun incelemelerine baktığımda kalitesiz Çin malı parça kullandığını gördüğüm anda elemiştim zaten ki onun 2 ya da 3 yıl garantisi vardı sırf bu yüzden. Şimdi en azından 10 yıl garantisi var, kafam rahat.

• Thermal theneke derlerdi eskiden  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.