Şimdi Ara

Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8) 3000Mhz: 500 TL, 32GB(2x16) 3000MHz: 973 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 500 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3000Mhz DDR4 Bellek
    https://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-3000MHz-Performance-Arbeitsspeicher/dp/B07B2Y1N8B

973 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Corsair Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 DRAM 3000MHz C16 Siyah Bellek
    https://www.amazon.de/Corsair-Vengeance-3000MHz-Performance-Arbeitsspeicher/dp/B07B2Y6H1M

CL15 isteyenler için

565 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3000MHz CL15 DDR4 bellek
    https://www.amazon.de/Ballistix-BLS16G4D30AESC-Speicher-PC4-24000-288-Pin/dp/B07MNJRQ9X

1101 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Crucial Ballistix Sport LT 32GB 3000MHz CL15 DDR4 bellek
    https://www.amazon.de/Ballistix-BLS2K16G4D30AESB-Speicher-PC4-24000-288-Pin/dp/B07MNJGP3G/

Kartınızı eklerken EUR olarak seçmelisiniz TRY seçmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Haziran 2019; 22:34:10 >

• Gerçekten çok ucuz.Param olsa alıcam ancak şuan sıkışığım.İhtiyacı olup parası olan kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni yasa ekstra vergiler veriyor diye biliyorum sıkıntı yaratır mı acaba

• 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt
    Yeni yasa alt sınırdaki vergi muafiyetini kaldırdı diye biliyorum, bunlarda zaten vergi var, o oran değişmedi diye biliyorum.

Ayrıca Amazon tüm vergi ve kargoları en başta alıyor ve kendisi hallediyor. Eğer vergi müşteriden alınandan az çıkarsa farkı iade ediyor, çok çıkarsa ek bir ödeme yansıtmıyor.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Bence hala eski vergi sistemi üzerinden alınıyor vergi ve gümrükte UPS yada aramex hangisi getiriyor ise o ekstra vergi çıkaracaktır.

• Bunu Almanya'daki akrabaların adresine kargolatsak gelirken getirseler zaten küçücük paket ne kadar daha düşüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Bunu Almanya'daki akrabaların adresine kargolatsak gelirken getirseler zaten küçücük paket ne kadar daha düşüyor.
    437,69
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam ihtiyacım vardı faydalandım, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

Bence hala eski vergi sistemi üzerinden alınıyor vergi ve gümrükte UPS yada aramex hangisi getiriyor ise o ekstra vergi çıkaracaktır.
    Amazon ekstra çıkacak tüm ücretleri karşılar. Şimdiye kadar bu durumun aksi hiç yaşanmadı.
  • Tek 16gb olsa iyi olurdu bulan olursa paylaşırsa sevinirim

• 3200 MHz Team T-Force 8x2 belleklerle birlikte kullanılabilir mi? Toplam 32 GB olacak şekilde.
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Umarım öyle olur bende ayın 20sinde Corsair hs70 almıştım şuan gümrukte bayramdn sonra ulaşacak elime . Aramex vergi için ücret isterse Amazon ile mi goruseyim ?

• Tr piyasasına göre bellek başına 25-30 TL daha ucuz. Garanti konusu nasıl olacaktır acaba burada geçerli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo hızlandırılmış seçersek ekstra ücret mi alıyor yoksa standart kargo mu seçmeliyiz ? ayrıca garanti durumu nedir acaba ?
  • Cl15 mi 16 mı acaba, detaylarda model numarası yazmaması garip.

• Çok iyi fiyat tekli 16 gb tek fiyatında indirim yok olsaydı alırdım işime yaramadı 16x2 gerçekten iyi

• 540 TL yapıyor. Euro = 6.95 olarak dönüşüyor. Türkiye'de 600 TL'ye bulunuyor. Kuponla 550 560 a gelebilir. Garanti için verilir aradaki 10 20 tl fark.

Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8) 3000Mhz: 500 TL, 32GB(2x16) 3000MHz: 973 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Estranged. -- 5 Haziran 2019; 23:17:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estranged.

540 TL yapıyor. Euro = 6.95 olarak dönüşüyor. Türkiye'de 600 TL'ye bulunuyor. Kuponla 550 560 a gelebilir. Garanti için verilir aradaki 10 20 tl fark.

Kartı EUR olarak eklemezseniz 1 euro o şekilde dönüşür. Garanti olarak amazondan ve globalden alacağınız hizmet kalitesini Türkiye'den alamazsınız. 50 TL fazla olsun Amazon'dan olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 5 Haziran 2019; 23:25:36 >

• Euro olarak ödeyeceksin, amazondan TL'ye çevirme.
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    Hocam durduk yere 6.8 tl çekmiş amazon karttan 505 tl vardı zaten. Şimdi de alamıyorum. Kim bilir ne zaman iade eder. Herkes öve öve bitiremiyor ben hep sorun yaşıyorum bu sitede. Kullanmayı bilmemenin kötü yanları.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.