Şimdi Ara

Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8) 3000Mhz: 500 TL, 32GB(2x16) 3000MHz: 973 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.913
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kural 1- Amazon.de veye .com'dan veya herhangi bir yurtdışı siteden yabancı kur ile alışveriş yapıyorsanız, kartınıza döviz ekstresi eklemelisiniz. Hem USD hem EURO.

Ödemeden önce çektiği 1 Euro kartın doğrulaması için provizyon alıyor, daha sonra iade ediyor onu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 5 Haziran 2019; 23:53:39 >
  • Khalasar kullanıcısına yanıt
    İşte saçma. Ben 500 liralık ürün almak istiyorum o provizyon dalgası yüzünden alamadım şimdi. 0.1 cent yapabilir. Veya hiç yapmasın. En kötü ihtimal hemen iade etsin. Şimdi belki 1 hafta sonra yatacak. Kârdan oldular. Ha benim onlara yaptırdığım kâr önemli mi değil. Ama bu yüzden yapamadıkları satışların toplamı belki de önemli bir miktar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son ödeme adımında 77,77 euro gösterdi . ( 500,8 tl ediyor ) doğru değil mi geçeceğim siparişi yanlış yapmak istemiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanjugunduz

son ödeme adımında 77,77 euro gösterdi . ( 500,8 tl ediyor ) doğru değil mi geçeceğim siparişi yanlış yapmak istemiyorum .
    Doğru evet.
    teşekkür ederim geçtim siparişi
  • Güvenlik için aldıkları bir önlem. Kartınızda 505 lira limit kalması onların suçu değil. :)
    Eğer Euro ekstreniz yoksa zaten o 505 TL limitle alamazsınız. Piyasa kapalı olduğu için banka 6,8 TL'den hesaplayacaktı kuru. Limitiniz yine yetmeyecekti yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 6 Haziran 2019; 0:23:39 >
    Anladım teşekkürler..akbank direkte baktım da eyro ekstresiyle ilgili birşey göremedim ve vazgeçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce ben ayarladım, cep telefonundan galiba olmuyor, ancak web site üzerinden yapılabiliyor. Yapmadan önce dolar ve euro hesabı açın (Direkt'ten açılabiliyor.).
    Kredi kartlarınızı açın, ayarlardan ekstre ve ödemeler diye bir seçenek olması lazım. Oradan gerekli ayarları yapmanız gerekiyor.
  • cl15 olsaydı almıştım hemen ama cl16.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

cl15 olsaydı almıştım hemen ama cl16.
    565 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Crucial Ballistix Sport LT 16GB 3000MHz CL15 DDR4 bellek
    https://www.amazon.de/Ballistix-BLS16G4D30AESC-Speicher-PC4-24000-288-Pin/dp/B07MNJRQ9X

1101 TL(kargo ve gümrük vergisi DAHİL) Crucial Ballistix Sport LT 32GB 3000MHz CL15 DDR4 bellek
    https://www.amazon.de/Ballistix-BLS2K16G4D30AESB-Speicher-PC4-24000-288-Pin/dp/B07MNJGP3G/

• cohannan kullanıcısına yanıt
    teşeşkkür ederim ama elimde zaten 16 gb vengeance var alırsam onlara ek alırım. farklı bir ram e geçmem için elimdekileri çıkarmam lazım. yine de ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.