Şimdi Ara

Corsair Vengeance LPX 8GB(1x8GB) DDR4 3000MHz 189,90TL n11 fiyat yükseldi 214,99 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
141
Cevap
4
Favori
7.988
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Demirkilic7

Windows 10 - 1903 sürümü. Bios vatan servisinde güncellenip en son sürüme alındı. Sorunlar o zaman da vardı. Üstüne bir de ben yeni çıkan güncellemeyi yaptım. Mevcut sürüm f42d Onda da sorun çözülmedi. Sizde ise ilginç olan kısım 3000 mhzde stabil çalıştığını iddia etmeniz. Çünkü birçok kişide ryzen sistemler 3000 mhzde değil 2933 mhzde stabil çalışır. Bu arada sorunumu tekrar belirteyim. Bu sürekli olan bir şey değildi. Misal 2-3 günde bir bazı windows açılışlarından 1-2 dk sonra kitlenme yapıyordu
    Sizdeki ramler sorunlu olabilir veya sonradan üretilenlerde böyle bir durum varsa bilemiyorum ama aynı anakartı kullanıyoruz ben böyle bir durumla karşılaşmadım. C-die 18nm çip kullanan model. Bios'u güncellemeden önce xmp modunda 2933 MHz'e geçiyordu, güncelledikten sonra bios'ta 3000 MHz olarak görünüyor ve çalışıyor. Eğer daha eskisi yüklüyse AMD Chipset Driver 18.50.16.01 veya daha yeni versiyonunu yüklemeniz gerekiyor F30 ve yukarısı için. Bir de bendeki anakart rev 1.1 ama bununla ilgili olduğunu sanmıyorum.
    Corsair Vengeance LPX 8GB(1x8GB) DDR4 3000MHz  189,90TL n11 fiyat yükseldi 214,99

Corsair Vengeance LPX 8GB(1x8GB) DDR4 3000MHz  189,90TL n11 fiyat yükseldi 214,99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalperen -- 13 Kasım 2019; 11:10:52 >

• myalperen kullanıcısına yanıt
    çift kanal kullanıyorsunuz. belki bundan dolayı sorunu yaşamamış olabilirsiniz. tek kanal kullandınız mı

bu arada amd chipset driver kurulu değil. belki kurarsam dediğiniz gibi problem çözülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demirkilic7 -- 13 Kasım 2019; 15:4:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

İptal eden olursa az zararla işi kapatırız diye bakıyorlar yoksa THH'ye kadar yolu var.
    14'ünde gönderilecek yazmıştı şimdi 18 ekim diyor anlamadım ne yapmaya çalışıyor...
  • Vanity Fair kullanıcısına yanıt
    1 Ürünüm kargoya verilmiş diğeri belirsiz.
  • 3000MHz destekli RAM'leri 2133MHz'den XMP profili yada DRAM Frequency aracılığıyla 2800 / 2933 ya da 3000MHz yaptığımda CPU fanları coşuyor. 1300RPM'de çalışan fan boşta 2000RPM'de dönüyor. Yeni MSI BIOS arayüzünde Hardware Monitör sekmesinden CPU fan grafiğine müdehale de edilemiyor. Neden olur bu durum çok rahatsız edici?
  • Kargolandi isin saka gibi olani evime 1 km bile degil kargolandigi yer atasehir yedpadan verilmis bende acarlar sitesindeyim zaten :/
    Anakart desen oyle temin oralardan verilmis evime 1.5 km bosuna bekleyecegim 1 gun 1 km icin..
    Fan almistim 3 pin yerine 4 lu girislerden almisim gerci sorun yok fakat pinli olaydi iyiydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 13 Kasım 2019; 20:56:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki farklı siparişime bu ram’den eklemiştim ilki kargolandı diğeri daha kargolanmadı :d cidden sip numarasına göre kargoluyormuş bu satıcı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kargosu gelenler test edip -en güncel bios lar ile- uyum sorunu var mı yok mu yazarsa biz de "mental" olarak hazırlıklı olalım :)
  • Halen kargolanmadı,mesajlara cevap vermiyor. Arkadaş bu n11 ne tür satıcılarla çalışıyor. Eğer ürünü göndermeye niyetin yoksa niye fiyatı indirip indirim var diye satış yapıyorsunuz. 1 günde kaç adet sattınız ki yetişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 14 Kasım 2019; 9:59:16 >
  • Benim 2 ram kargolandı az önce.

• 225 den 2 adet aldım, dün kargolandı. transfer sürecinde diyor bakalım ne zaman gelcek :D

• Benimki dağıtıma çıkmış, bugün gelir. Fakat anakart ve ekran kartım yok henüz, deneme imkanım yok maalesef şuan.

• benimkiler de kargoya verilmiş, yarın akşam ve c.tesi dener sonucu yazarım. diğer PC'de kullanacağız, intel işlemci var onda, ben de sorun olacağını düşünmüyorum.
  • Ram geldi anakart Dagitimda fakat gelen giden yok bugun yetismeyecek galiba

• haksancan H kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen ürün bu şanslıymışız demek ki. Bir de test edip bakalım ne çıkacak
    Edit: Fotoğrafı açamayanlar için gelen ramler ver 3.31

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuarek7 -- 14 Kasım 2019; 20:25:16 >
  • Ramler geldi, önceki ram gibi 4.32 ver xmp ile sorunsuz dual channel kullanıyorum şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingrid -- 14 Kasım 2019; 19:51:54 >
  • Benim de kargolandı öğlen saatlerinde.Bekleyip görelim
  • Ingrid I kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi satıcıdan almıştınız acaba ? Konuda paylaştığınız satıcıdan 2 adet aldım ikisinin de sürümü ver 3.31
  • tuarek7 kullanıcısına yanıt
    Aynen konuda paylaştığım satıcıdan aldım. Aptek teknoloji
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Aynen konuda paylaştığım satıcıdan aldım. Aptek teknoloji
    Aynen ben de Aptek teknolojiden aldım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.