Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI]Corsair Vengeance Pro 2x4GB 1866 MHz DDR3 Satın Al 14 Eylül 2022 12:43 1 1 [SATILDI]Corsair Vengeance Pro 2x4GB 1866 MHz DDR3 Merhaba,Elimde 4 yıldır boşta duran başlıktaki model ramlerden mevcut. Sistemi yenilediğimde boşa çıkmışlardı. Geçen dolap temizliği yaparken fark ettim, bari nakite çevireyim dedim. Ürünü 2015 yılında forumdan satın almıştım.Modeli: CMY8GX3M2A1866C9RÜrünün kutusu ve faturası mevcut değil. Sapasağlam çalışır durumdayken çıkarmıştım, o yüzden bir sorun yaşamazsınız.İkisi için istediğim fiyat 450 TL'dir. Şimdilik tek satmayı düşünmüyorum.İzmir içinde Urla'ya yakın bölgelerde elden teslim edebilirim. Önce ücret şekline kargo da yapabilirim. Elimde bol bol patpat naylonlardan var, paket sağlam olur yani, endişeniz olmasın.Makul tekliflere açığım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Pukka Cotton Park Natura 70X120 Huawei E173 TTNET 3G Mobil Modem Kraft Puset ve Çocuk Koltuğu (Çocuk arabası uyumlu) [SATILDI] Ofis/bilgisayar koltuğu