2, el de işlemci sattık icralık olduk
Merhabalar Forum donanım üzerinden 5600 işlemci sattım kutuna koyarken yanlış koymuşum iki tane pin yamulmuş alıcı da bunu geri iade etmek istedi ben de ondan 3-4 gün mühlet istedim param olmadığı için param yatar yatmaz parasını göndereceğimi söyledim parasını hemen isteyip sıfır alacağını söyleyip beni icraya verdi iki gün sonra kapıma icra kağıdı geldi bugün işlemcimi bana geri göndermiş 6-7 tane yamuk pin ve bir tane de kırık pin var bu sorunu nasıl çözebilirim icraya itiraz edip bana ürünümü kırıp göndermiş icra mahkemesine mi gitmeliyim tüketici haklarına mı acaba
ekran kartım bozuldumu acaba
akşam ekran kartımın hermal ped ve macununu yeniledim kartı taktım ve windows hatası aldım formaat attım simdi driver yuklenmiyor sadece GeForce Experience yukleniyor driver yükleme bittiginde fan lar son hız dönüyor ne yapabilirim asus tuf 3070
Merhaba, ASUS ROG STRIX Gaming F b550 anakarta sahibiyim depolama yetmediği için indirim fırsatlarında 3. M.2 SSD'mi aldım yalnız 2 M.2 slotu da dolu olduğundan üçüncüsüne PCI-e 16 slotuna uygun aparat aldım ikinci ekran kartı yuvasına taktım yalnız benim bildiğim 3.000 MB hızlarında olması gereken hız 800 megabytelarda neden acaba? Güncellemem gereken bir şey mi var acaba teşekkürler.
Merhaba oyun kolunu PC'ye bagladıgımda ilk 15 dakika sorunsuz oyun oynuyorum ama sonra karakterin etrafında dönmeye başlıyor tuşlar, 1-2 saniye sonra cevap veriyor kol bozuk mu diye merak ederken garantiye göndermek istemedim, bir DualSense daha aldım ve bu da aynı hataları veriyor, acaba yazılımsal bir sorun mu acaba? Her türlü yazılımı kurdum. DS4 DSX hatta Steam'de DSX satın aldım ama sonuç hüsran, bu sorunu yasayan ve çözen varsa yardım etmesini dilerim. Teşekkürler.
Kingston 500GB M.2 ÖNERİRMİSİNİZ
500 GB M2 İÇİN EN UYGUNU TANINMIŞ MARKA BUYDU SATIN ALDIM ACABA ÜZERMİ ve anlamam fazla dremmodeller daha iyi deniliyor bu drem özelligi varmıdır
noctua nh-u12s
ben aldım
Bloody MP-50RS RGB Fare Altlığı
aldım kullanıyorum hyperx den daha kaygan
Sli yardım
|
SSD hata sı yardım lütfen
asus GTX 650 ti boost parazitleniyor yardım lutfen
Bize dürüst insanlar lazım bize dürüstlük yakışır |
Bize dürüst insanlar lazım bize dürüstlük yakışır |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 132
İkinci El Bölümü Mesajları: 89
Konularının görüntülenme sayısı: 16.430 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El