Şimdi Ara

2, el de işlemci sattık icralık olduk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Forum donanım üzerinden 5600 işlemci sattım kutuna koyarken yanlış koymuşum iki tane pin yamulmuş alıcı da bunu geri iade etmek istedi ben de ondan 3-4 gün mühlet istedim param olmadığı için param yatar yatmaz parasını göndereceğimi söyledim parasını hemen isteyip sıfır alacağını söyleyip beni icraya verdi iki gün sonra kapıma icra kağıdı geldi bugün işlemcimi bana geri göndermiş 6-7 tane yamuk pin ve bir tane de kırık pin var bu sorunu nasıl çözebilirim icraya itiraz edip bana ürünümü kırıp göndermiş icra mahkemesine mi gitmeliyim tüketici haklarına mı acaba

• gidip icra memuruna mı sattın ürünü naptın? başka türlü böyle işlemiyor işler. 2. el işlemci alacak bir insanın icra gönderecek vasfa sahip olduğunu sanmıyorum anlatmadığın bişiler var kirve.

• icraya 7 gün içinde itiraz etme hakkın var. itiraz et durdur icra sürecini. konuyu eğer haklı olduğunu düşünüyorsan mahkemeye taşı. en kötü arabulucu sürecinde anlaşma yoluna git.

• itiraz ettim teşekkürler

• Bu arkadaşa ilan ilk açıldığın da PM atmıştım. Satıcı olarak kapasitesi yetersizdi ve bu duruma düşmesi aslın da biraz da hayatın KARMA denilen durumu))

Halbu ki ben elden gidip satın alacaktım , bu kadar da çetrefelli işlere girmeyecekti.

Bazen pratik olmak gerek veya biraz olumlu bir tutumunuz olması gerekli dh ikinci el de ürün satıyorsanız.

Hayat işte , bir ders ve tecrübe okulu ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 14 Haziran 2024; 21:7:38 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahkemesiz yargılamasız ne icrası?

• shruikan kullanıcısına yanıt

bende anlamadım 2 günde icra kapımdaydı vatandaş uyaptan baktıgımda birşey görünmüyor nasıl bir iştir bu

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

''Satıcı olarak kapasitesi yetersizdi'' ne demek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.