Şimdi Ara

SSD hata sı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar hayırlı günler cümleten herkese Windows sesli yüklüydü ve bir anda çöktü bütün kılavuzları izlerim yalnız çözüm bulamadım şöyle bir simgeye var üzerinde bilinmiyor diye format atamıyorum Windows silemiyorum yönetici de görünüyor ama bilgisayarımda görünmüyor SSD
    SSD hata sı yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyx -- 10 Ocak 2020; 18:52:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeniden biçimlendirip yenir bir harf ataman lazım diske.
  • Üzerine sağ tıkla biçimlendir düzelir.

• Biçimlenmiyor maalesef sağa tıklayıp seçeneklere girmek istediğimde sadece yardım seçeneği var

• Disk1 yazısına sağ tıkla çevrimiçi yap. Sonra biçimlendirebilirsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Olmuyor 😢dediğinizi yaptım başka bir çözüm öneriniz var mı acaba hocam

• Minitool Partition ile diski biçimlendirmeyi dene.
  • Var olmayan bir aygıt belirlendi ibaresi var aygıt yöneticisinde minitool ile herhangi bir işlem yapılmıyor maalesef hocam ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyx -- 15 Ocak 2020; 4:9:57 >
  • Başka bir bilgisayara takma şansın var mı biçimlendirmek için, akılma başka bir yol gelmiyor.
  • Kardeşimin bilgisayara taktım yeni olmuyor acaba linux işletim sisteminde format atsam kimde var onu da bilmiyorum yakın çevremde kullanan yok onu da nereden bulurum bilmiyorum sanırım olur galiba Windows işletim sistemi olduğu için herhangi bir işlem yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rallyx -- 15 Ocak 2020; 4:11:34 >
  • USB üzerinden canlı olarak çalışan linux sürümleri var, live linux yazarak aratabilirsin, nette birçok sürüm ve konu anlatımı var, USB ye yazdır, boot ekranında USB seç ve linux boot edince dene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyx

Kardeşimin bilgisayara taktım yeni olmuyor acaba linux işletim sisteminde format atsam kimde var onu da bilmiyorum yakın çevremde kullanan yok onu da nereden bulurum bilmiyorum sanırım olur galiba Windows işletim sistemi olduğu için herhangi bir işlem yapamıyorum
    Farklı bir kabloyla denediniz mi hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.