< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2 x 16 GB) DDR4 3.600MHz C16 2462 tl (4. sayfa)
-
-
Hocam bende 32 gb ram almayı düşünüyorumda sizin işlemci amd mi attığınız linkteki ramler amd için optimize edilmiştir yazıyorda intelde sıkıntı çıkarırmı acaba
-
Bu ramlerin sizce Corsair Dominator Platinium ile arasındaki fark nedir? Elimde 2x16gb Dominator Platinium var eger cok fark yoksa bunları satıp 2 set bu ramlerden almayı düsünüyorum.
Bilgi verebilirseniz sevinirim.
-
Ben 5700x kullanıyorum. Bence en iyi sonuç anakartınızın ram desteğine bakmanızdır. Oradan birşey çıkmazsa googleye işlemci ve rami birlikte yazıp yabancı forumlara bakın derim. denemeden birşey diyemeyiz. Fakat bir arkadaş sorun olmayacağını söylemişti. HA şu da var anakartsayfasında ram yazmasa bile çalışmıyor demek değil birçok ram çalışır listede olmadığı halde. -
Ana kartın sayfasında bulamamıştım işlemci 12400F teşekkürler cevap için
www.asus.comPRIME B660-PLUS D4|Anakart|ASUS Türkiyehttps://www.asus.com/tr/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b660-plus-d4/helpdesk_qvl_memory/?model2Name=PRIME-B660-PLUS-D4 -
inan bende hiç bilmiyorum.
''64gb 4 lü set olsun hazır ucuz iken'' dedim ve satın aldım :)
-
timing çektiniz mi hocam 3800 mhz 1.4v kolay oluyor diyorlar ryzen 5 3600 ile de 1900 fclk gitmeye korkuyorum gibi açıkcası bendeki 3600 2020 üretim ama memory controllerdan çok şüpheliyim
-
Hocam 3800 mhz 1.38v ile
16 20 20 20 38 çalıştırıyorum.
1900 fclk yiyor bendeki 5800x3d
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı kitlere sahibim hocam sizdeki de micron e die b0 rev ise tRC 58 veya 54 lere kadar indirmeyi deneyebilirsiniz. bu kitlerden önce samsung b die bad bin 3200 mhz cl16 kullanıyordum tRC onda da çok gereksiz yüksekti 85 vs gibi. trp + tras = trc yaptım 54 manuel girmiştim. daha sonra bu yeni kitleri taktığımda tRC hariç diğerlerini autolamış ama tRC 54 de boot etmiş pc daha sabah farkettim bende
-
5800x3d gayet güzel işlemci hocam beklenen performansı vermiş güle güle uzun uzadıya kullanmanız dileğiyle
-
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam benim ramler geldi. önceki ballistixler gibi micron e-die çıktılar.
-
Benim ramler de yarın gelecek sanırım. 1300 tl ye 3200mhz 2x16gb vardı o da aklımı çelmedi değil rgb siz di. -
Hocam link alabilir miyim. Daha önce görmemiştim 1300 TL civarına. Takip ederim.
-
-
hocam onu niye paylaşmadın yok yere masrafa sokmuştun zaten, onları alırdık ne zaman stoktaydı ki bunlar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X