Şimdi Ara

Corsair Vengeancemi Yoksa Kingston Hyperx Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazartesi günü ram alıcam 4 gb 1600 mhz cl9 tek modül sizce hangi markanın ramleri daha kaliteli corsair vengeance modelimi yoksa kingstonun hyperx modelimi ?

Kingston link :http://www.maxishine.com.au/forums/viewtopic.php?f=40&t=15769

Corsair link :http://www.itechnews.net/2011/03/04/corsair-cerulean-blue-vengeance-ddr3-memory-kits/

• bence corsair daha iyi ama bu benim fikrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everAMD

bence corsair daha iyi ama bu benim fikrim

bazıları kingston varken corsair ın adı bile geçmez diyolar ama bende bi forumda sorayım dedim.
  • Corsair'ı tercih ederim ben olsam.
  • Açıkcası Forumda birkaç kişinin corsair rami bozulmş ve dijitaltrend firması garantili ürün olmasına rağmen kullanıcı hatası demiş göndermiş ben onları okuduktan sonra corsair almamıştım geil aldım önceki ramimde g.skilldi salı günü gönderdim çarşamba ellerine ulaştı cuma günü akşamı kargoya verdiler bugünde elimdeydi sıfır açılmamış ramler o nedenle g.skill teknik servisi benden geçer not aldı g.skill ramleride öneren baya var hemde fiyatları hesaplı düşünebilirsiniz.Kendim geil aldım şu zamana kadar sorun yaşamadım internetten araştırdğım kadarınla iyi kaliteli bir marka olduğu söyleniyor teknik serviside Akortek seçiminizi yapablirsiniz.
  • corsair senelerin overclockçuların seçimi olarak bilinen bir marka ,kingston da senelerin en sorunsuz rami bana kalırsa şuana kadar her markada öyle yada böyle uyumsuzluk vs gibi sorunlar okuduğum oldu ama kingston da hiç böyle bir sorun okumadım yada denk gelmedim ,bu ara ise gskill ler gerçekten iyi görünüyor
  • Önerileriniz için teşekkürler Kingston hyperx sipariş ettim hiç sorun yaşanmıyan bi ram markası.
  • kingstonun hyperx serilerinin çoğu 1.65v olduğudan önermiyo çoğu kişi. iki markada kaliteli tabiki.
    eğer alacaksan corsair al derim. vengeance serisi 1.5V
  • bende kingston 2x2=4 gb 2000mhz var 1.65 v yanına colsair xms 8gb 4x4 2000mhz 1.5 v alsam sorun olurmu acaba ? (konu açtım ama detaylı bilgi alamadım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarbasaran

bende kingston 2x2=4 gb 2000mhz var 1.65 v yanına colsair xms 8gb 4x4 2000mhz 1.5 v alsam sorun olurmu acaba ? (konu açtım ama detaylı bilgi alamadım )

Kaç slot var anakartında zaten 2 slotun dolu, 4x4 daha alirsan 6 slotunun olması lazım. Sorun olurmu sorusuna gelince bilmiyorum...
  • İnventus'da Corsair ürünlerinde indirim var!

Corsair Venagance Kırmızı Soğutucu 8 GB 2x4 DDR3 1600 CL. 9 Bellek 113 Lira
  • pardon 8gb 4x2 olarak düzelteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

İnventus'da Corsair ürünlerinde indirim var!

Corsair Venagance Kırmızı Soğutucu 8 GB 2x4 DDR3 1600 CL. 9 Bellek 113 Lira

benim ramler 2000mhz bunu takarsam 1600mhz düşer galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fundin

kingstonun hyperx serilerinin çoğu 1.65v olduğudan önermiyo çoğu kişi. iki markada kaliteli tabiki.

bende kingston hyperx 4 gb 2000mhs var 1.65 v corsair 8gb 4x2 1600mhz veya 2000mhz 1.5v taksam ne olur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasarbasaran

quote:

Orijinalden alıntı: fundin

kingstonun hyperx serilerinin çoğu 1.65v olduğudan önermiyo çoğu kişi. iki markada kaliteli tabiki.

bende kingston hyperx 4 gb 2000mhs var 1.65 v corsair 8gb 4x2 1600mhz veya 2000mhz 1.5v taksam ne olur acaba ?

benm bildiğim dşüyo mesela 1 tane ramin cl 7 olsun üstüne gelip 1 tane cl9 ram tak o ramlerin ikiside cl 9çalışıyo aynı bunun gibi düşme ihtimalide vardır heralde
  • aslında aynısından taksam iyi olur ama hem pahalı hemde piyasada yok
  • Corsair Vengeance 2*4gb kit olarak kullanıyorum herhangi bir sorun yasamadım yalnız ramler bıraz buyuk eger cpu için sogutucun varsa montaj yapmadan önce dikkat etmande fayda var
  • birde o sorun var tabi 2000mhz ram de i5 760 işlemci 50c altına düşmüyor fanda almak gerekiyor ama ikisini beraber alıp uygun olan fan ve rami almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.