Uzun zamandır takip ediyorum se model de yeni indirime girdi Corsair Virtuoso Rgb Wireless Se Espresso CA-9011181-EU Mikrofonlu 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık Kahverengi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDLaX -- 12 Şubat 2021; 23:50:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Corsair Virtuoso Rgb Wireless 1699tl se 1850₺
-
-
Çok pahalı alınmaz.
-
Fiyat uygun. Yalnız SE modelindeki görsel cazibe bunda yok maalesef.
-
Hocam bu kulaklık kalitesinde uygun fiyat lı bir ürün
varsa paylaşın da bizde faydanalalım ben biraz baktım SteelSeries Arctis Pro Wireless çok yakın bir sesi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam se görseli güzel ama ses kalitesi bire bir aynı hatta bu düz modelin mikrofon kalitesi daha iyimiş. Ben kaçırmaz dım da ( beyerdynamic dt 990 pro ve creative sound blasterx g6 ikilisini seçtim omuzdaki hafta içi Amazon dan şipariş vericem
Bu modelin mikrofonu daha iyi evet, incelemelerde kabak gibi görülebiliyor.
-
Şu anda alınmaz dolar düşmeye devam ettikçe satılmayan ürünler ucuzlar bende g935 var logitech memnunum 700 liraya almıştım.Oyun için mi müzik için mi ben müzik için airpods pro ile dinliyorum.
gaming için degil de müzik kalitesi nasıldır bunların
-
Bu sıcak fırsatlarda oyuncu kulaklığına 1700 lira vermez kimse. Anker q10 var 250 lira mis
-
%75 oyun %25 müzik için ben bakıyorum
beyerdynamic dt 990 pro dan yana karar kıldım
quote:
Orijinalden alıntı: BuİnsansaBu sıcak fırsatlarda oyuncu kulaklığına 1700 lira vermez kimse. Anker q10 var 250 lira mis
Oyunlarda gecikme var mı? Gecikmeyi aşağıdaki videodan test edebilirsiniz.
-
Bende anker q10 yok popüper bir kulaklık diye örnek verdim. Ama yüzde yüz gecikme vardır. -
Airpods pro ile test yaptım 0 gecikme alıyorum.
Bluetooth 5 ile alakalı veya alıcı ve vericinin iyi olması önemli bu kısımda sanırım.
-
Se olan model indirime girdi
https://www.amazon.com/Corsair-CA-9011180-NA-Virtuoso-Wireless-Headset/dp/B08JCX68VZ?th=1
Amazon'da zaten 262 dolara alabiliyorsunuz kargo ve vergi dahil.
-
Dikkat Li baktıysan orda da indirime girmiş normal de 320dolar yani 2250tl alınıyor du. Belki yeni bir model gelicek hızla stok ları eritiyor lar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X