Şimdi Ara

Corsair vs450 güç kaynağı - ana güç kablosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. bugun vatan bilgisayardan Corsair vs450 güç kaynağı aldım.benim kasayatakarken bir yerini bükmek zorunda kaldım ama power supply tam oturdu.simdi sormak istediğim bişey var ana güç kablosunu takarken pinlerin arasında dolu değil de boşluk var .benim eski dandik power'a baktıgımda orası dolu ama yenisinde boş. neyse taktım suan güzel çalışıyor 0 ses.merak ettiğim şey ileride bi sıkıntı yaparmı yani sonucta 1 adet pin boş gibi bişey ve diğer güç kaynaklarında damı aynısı var?

bu arada youtube den bir inceleme videosu buldum orda adam ana güç kablosunu gösteriyor ondada aynı boşluk varmış.içim rahatladı.resimleride atiyorum şimdi.
     Corsair vs450 güç kaynağı - ana güç kablosu Corsair vs450 güç kaynağı - ana güç kablosu

• Geç geri dönüş yaptığım için özür dilerim.

Güç kaynaklarının standart kablolama şemasına bakacak olursanız bahsetmiş olduğunuz yerin boş olduğunu göreceksiniz. Güç kaynağında ya da 24 pin anakart soketinde herhangi bir problem bulunmamaktadır.

Resimde White NC olarak gözüken bölüm boş olan ( not connected - NC) bölüm olup sormuş olduğunuz boşluğu göstermektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech guru -- 29 Ekim 2015; 1:46:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Geç geri dönüş yaptığım için özür dilerim.

Güç kaynaklarının standart kablolama şemasına bakacak olursanız bahsetmiş olduğunuz yerin boş olduğunu göreceksiniz. Güç kaynağında ya da 24 pin anakart soketinde herhangi bir problem bulunmamaktadır.

Resimde White NC olarak gözüken bölüm boş olan ( not connected - NC) bölüm olup sormuş olduğunuz boşluğu göstermektedir.

keşke böyle her markanın son kullanıcıya yardımcı olan destek veren elemanları olsa ..bu yüzden corsair çok seviyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.