Bildirim
CORSALARDA KOLTUK YÜKSELTME VARMI?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: crowic
Merhaba,
2000 - 2006 arası 1.3 Dizel ve 1.4 motor modellerde Koltuk Yükseltme Aparatı var mı?
Yoksa hangi modellerde bulunur.Aracın ön tarafını rahat görmek istiyorum.
Şimdiden teşekkürler
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiFoSi_BJK -- 4 Mart 2014; 9:47:02 > -
güncel -
Corsa D de var ama corsa c de var mı bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C sınıfında varmı arkadaşlar.BİLEN YARDIMCI OLSUN
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowic -- 6 Mart 2014; 23:47:31 > -
B sınıfı için soruyorum.bilen yokmu
İlk defa böyle bir aparat duyuyorum. Koltuğa koyacağın bir yastık ile de oturma pozisyonunu yükseltirsin. C kasa da da D kasa da da bel kısmında yüksekli ayarı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: genius350
İlk defa böyle bir aparat duyuyorum. Koltuğa koyacağın bir yastık ile de oturma pozisyonunu yükseltirsin. C kasa da da D kasa da da bel kısmında yüksekli ayarı var.
yorum için tşkler. Bel kısmı değil de koltuğu yukarı kaldıran ayar sistemi vardır. onu soruyorum.. -
2004 Model Corsa C kullanıyorum istediğniz koltuk ayarı mevcut koltuğun altında sağ köşesinde sadece sürücü tarafında -
2004 c de mevcuttu.2011 d de mevcut. -
C kasada sadece şoför koltuğuna mevcut
cevap için teşekkürler -
Bende 1.7 dti var c kasa 2003 model. Bende malesef mevcut degil. Uzun yolda ister istemez oturus pozisyonumu ufak da olsa degistirmek istiyorum. Ama bu kasada yok.
BENDE 2001 1.4 COMFORT VAR SÜRÜCÜ KOLTUĞUNDA YÜKSELTME MEVCUT
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X