Şimdi Ara

Fiesta Titanyum'larda Yan Hava Yastığı Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen arkadaş yardımcı olabilirler mi acaba?

Ben Titanium bile olsa "Güvenlik Paketi" almadan sadece 2 hava yastığı olduğunu biliyorum sitesinde öyle görünüyo.

Herkes "xpaket" almış, kimse "güvenlik paketi" almamış.

• Enteresan, ben de göremedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart 2 hava yastığı var, güvenlik paketiyle 5 tane daha geliyor. Titanium olmasının önemi yok.

2013 ve 2014 modeller için güvenlik paketi içeriği:
    Güvenlik Paketi (Manuel araçlar)
    ESP, Çekis Kontrol Sistemi (TCS), A.D.Fren Destegi (EBA)
    Yokus Kalkıs Destek Sistemi
    Sürücü ve Ön yolcu Yan Hava Yastıkları
    Yan Perde Hava Yastıkları
    Sürücü Diz Hava Yastıgı
    Güvenlik Paketi (PowerShift araçlar)
    Sürücü Diz Hava Yastıg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Standart 2 hava yastığı var, güvenlik paketiyle 5 tane daha geliyor. Titanium olmasının önemi yok.

2013 ve 2014 modeller için güvenlik paketi içeriği:
    Güvenlik Paketi (Manuel araçlar)
    ESP, Çekis Kontrol Sistemi (TCS), A.D.Fren Destegi (EBA)
    Yokus Kalkıs Destek Sistemi
    Sürücü Diz Hava Yastıgı
    Güvenlik Paketi (PowerShift araçlar)
    Sürücü Diz Hava Yastıg

Yani arkadaki yolcular için hava yastığı yok. Öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenlik paketi satın alınmadıysa standart 2 hava yastığıyla gelir. acı ama gerçek
  • inevitable05 kullanıcısına yanıt
    Evet yok, sadece güvenlik paketi ile diğerleri geliyor. Aracın içine girip bakarsanız airbag olan yerlerde yazıyor.
  • Şebboy kullanıcısına yanıt
    Acı olan neymiş? Fiesta peynir ekmek gibi satan müthiş bir f/p aracıdır. 38500 e aldığım titanyumu 25000 km yapıp 45750 e sattım. İki hava yastığı olan aracı. 3 gün ilanda kalmıştı. Acı olan nedir gidip polo al istersen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Acı olan neymiş? Fiesta peynir ekmek gibi satan müthiş bir f/p aracıdır. 38500 e aldığım titanyumu 25000 km yapıp 45750 e sattım. İki hava yastığı olan aracı. 3 gün ilanda kalmıştı. Acı olan nedir gidip polo al istersen

Acı olan fordun güvenlik paketini secenege birakmasi bi luksmus gibi. son modrl bi arabada 2 hava yastigi rezalet .tabut.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

sakin ol şampiyon. bizde de var güvenlik paketi olmayan 2011 dizel titanyum. acı olan fordun 2 hava yastığını yeterli görüp fazlasını opsiyona bağlaması. fanatiklik yapmaya gerek yok. araç çok tutulan bir model ama bunu tartışmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 17 Mayıs 2014; 15:35:54 >
  • Şebboy kullanıcısına yanıt
    Acı olan Ford'un yeterli görmesi değil, acı olan devletin 2 hava yastığına izin vermesi(ABD gibi gelişmiş ülkelerde en az 8 hava yastığı olmalı), daha da acı olanı milletimizin hava yastığını önemsememesi. Araç perte çıkmasın diye hava yastıklarını kapatıp gezen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kotaless -- 17 Mayıs 2014; 15:53:39 >
  • inevitable05 kullanıcısına yanıt
    Ben bunu forumda bağırdığım zaman taşlıyorlar.Kaç tane B sınıfında standart iki hava yastığı bunun dışında HER VERSİYONUNDA OLANLAR:Clio 4 -4 hava yastığı standart,Aveo 8 havaa yastığı standart,Yaris 7 tane,Kia Rio'da 6 taneden fazla olduğunu biliyorum.Daha vardır ama hatırlamıyorum.
  • Ford'a bak.

Peh!!

Bes para etmez teneke.

• quote:

Acı olan Ford'un yeterli görmesi değil, acı olan devletin 2 hava yastığına izin vermesi(ABD gibi gelişmiş ülkelerde en az 8 hava yastığı olmalı), daha da acı olanı milletimizin hava yastığını önemsememesi. Araç perte çıkmasın diye hava yastıklarını kapatıp gezen var.

Şehir içinde mantıklı olan odur zaten.

80-90 civarı ve daha fazla hızlarda seyredilen yerlerde açılmalıdır tabi.

40 ile çarptığın kazada açılıpta perte çıkması hoş bir durum olmaz zannımca.

• Kotaless kullanıcısına yanıt
    devlet ile ilgili olan kısma birşey demek boşa hani neyimiz düzgün de bu düzgün olsun misali.
    diğer taraftan benim belirtmek istediğim şey fordun en yüksek donanım seviyesinde bile 2 hava yastığı sunması. fiat, opel ve renault aynı segment araçlarında yüksek donanım seviyelerinde en az 4 hava yastığı var. hatta renault clio baz donanım bile 4 hava yastığı sunarken ford bunu opsiyona bağlamış.
    araç fiyatları aldı başını gidiyor haliyle millet de 2 kuruş daha ucuz olsun varsın 2 hava yastığı olsun diyebilir gider baz donanımını alır. hatta dediğin gibi olan hava yastığını da kapatır, kendi bilir. ama 2 hava yastığını fordun yeterli görmesi ve üstünü opsiyona bağlaması garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 17 Mayıs 2014; 16:25:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Hocam siz herhalde 30 40 km ile yapılan kazaları çok hafif sanıyorsunuz. Ben 35 km hızla kaza yaptım. Airbag olmasa kafamı cama vurup beyin kanaması bile geçirebilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Hocam siz herhalde 30 40 km ile yapılan kazaları çok hafif sanıyorsunuz. Ben 35 km hızla kaza yaptım. Airbag olmasa kafamı cama vurup beyin kanaması bile geçirebilirdim.

Ön camdan mı bahsediyorsunuz ?

• Aynen öyle. On cama veya direksiyona çarpardım.

• quote:

Aynen öyle. On cama veya direksiyona çarpardım.

Abi siz kemer takmayarak en büyük hatayı yapmışsınız zaten.

Ayrıca malesef bende ağır kazalar yaşadım.35-40 pek hafif değil vurma durumuna göre ama airbagler için gereksiz.Kemer yeterli diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun.

• Kemerim takılıydı. Ama sahip olduğum momentumdan kafamı kesin çarpardım. Ayrıca kemer takilmayinca Airbag açılmaz.

• quote:

Kemerim takılıydı. Ama sahip olduğum momentumdan kafamı kesin çarpardım. Ayrıca kemer takilmayinca Airbag açılmaz.

Çarpmazdın abi.64 km/h ile yapılan Ncap testlerinde bile airbag olmadığında kemer sayesinde herhangi bir yere çarpmıyor sürücü.

Direksiyona belki çarparsınız oda direksiyonun içine girerek sürerseniz.

Birbirinin tamamlayıcısı zaten.Açılmaması lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.