Şimdi Ara

Fiesta Titanyum'larda Yan Hava Yastığı Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok sadece güvenlik pakette var ama 2 de yeterli aile olarak binip kullanmıyosanız ben tek kişi kullanıyorum yanımda genelde maksimum bi kişi oluyo titanium x paket ecoobsot 100 aracım var yeterli geliyo doananım ama esp ve sony nin standart olmasını isterdim titaniumda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Acı olan neymiş? Fiesta peynir ekmek gibi satan müthiş bir f/p aracıdır. 38500 e aldığım titanyumu 25000 km yapıp 45750 e sattım. İki hava yastığı olan aracı. 3 gün ilanda kalmıştı. Acı olan nedir gidip polo al istersen

Acı olan sizin ekonomi bilmemeniz.

Yani gerçekten o aracı satıp kar ettiğini düşünüyorsan, helal olsun diyorum. Millet salak çünkü bayiden sıfır almıyor, sizin aracı alıyor.

Acı olan Polo'nun da Fiesta'nın da 2 havayastığı ile bu dönemde müşterilere iteleniyor olmasıdır.

Ayrıca bu mevzuyu daha önce dile getirdik. Polo konusunda saydıranlar, Ford'a da saydırsın biraz çünkü güvenlik paketleri Ford'da özellikle Fiesta'da hep kıttı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

yok sadece güvenlik pakette var ama 2 de yeterli aile olarak binip kullanmıyosanız ben tek kişi kullanıyorum yanımda genelde maksimum bi kişi oluyo titanium x paket ecoobsot 100 aracım var yeterli geliyo doananım ama esp ve sony nin standart olmasını isterdim titaniumda

Hocam araba geldi yandan vurdu napcaksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

quote:

Orijinalden alıntı: Kotaless

Acı olan Ford'un yeterli görmesi değil, acı olan devletin 2 hava yastığına izin vermesi(ABD gibi gelişmiş ülkelerde en az 8 hava yastığı olmalı), daha da acı olanı milletimizin hava yastığını önemsememesi. Araç perte çıkmasın diye hava yastıklarını kapatıp gezen var.

Şehir içinde mantıklı olan odur zaten.

80-90 civarı ve daha fazla hızlarda seyredilen yerlerde açılmalıdır tabi.

40 ile çarptığın kazada açılıpta perte çıkması hoş bir durum olmaz zannımca.

Senin mantığın mantık değil, o yüzden bu bilmiş ifadeleri kedine sakla. Hava yastığını kapatıp gezen mantıklıymış, bu forum daha neler görecek acaba çok merak ediyorum.

• Ford'u bu konuda pek eleştirmiyorum, asıl eleştirim milletimize.

Ford Fiesta'da güvenlik paketi ile 7 hava yastığı ve ESP'yi sunuyor. Geçen sene 2013 sıfır 1.25 Trend Fiesta siparişi verecekken, direkten döndüm. Benim eklettiğim ve vazgeçmeyeceğim tek opsiyon güvenlik paketiydi. Üstelik Ford ESP'yi ve fazladan 5 hava yastığını 1200TL gibi çok komik bir farkla sunuyordu. Hiç bir zorluk çıkarmadan sadece 1.5 ay beklemem şartıyla opsiyonu eklediler.

Piyasadaki 2 hava yastıklı ve ESP'siz olarak gezen Fiesta'ların suçu Ford'dan ziyade, o araçları alanlara aittir. Ama güvenlik donanımları opsiyon olarak bile alınamayan markalar var ki, onlar her türlü eleştirilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Acı olan Ford'un yeterli görmesi değil, acı olan devletin 2 hava yastığına izin vermesi(ABD gibi gelişmiş ülkelerde en az 8 hava yastığı olmalı), daha da acı olanı milletimizin hava yastığını önemsememesi. Araç perte çıkmasın diye hava yastıklarını kapatıp gezen var.

Senin mantığın mantık değil, o yüzden bu bilmiş ifadeleri kedine sakla. Hava yastığını kapatıp gezen mantıklıymış, bu forum daha neler görecek acaba çok merak ediyorum.

Gereksiz tatava yapma,ikile şurdan.

Sen açık gez,sana kapat diyen yok.

Herkes bu konuda özgürdür,düşüncelerimi beğenmiyorsan bak yorumun üstünde kırmızı el işareti var ona bas,görmemiş olursun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

quote:

Gereksiz tatava yapma,ikile şurdan.

Sen açık gez,sana kapat diyen yok.

Herkes bu konuda özgürdür,düşüncelerimi beğenmiyorsan bak yorumun üstünde kırmızı el işareti var ona bas,görmemiş olursun.

Heyt be aslan klavye delikanlım benim.

Bozuk saat bile günde 2 defa doğru zamanı gösterir hesabı blok işini iyi söyledin de, keşke bu zihniyeti gerçek hayatta da komple bloklayabilsek.

• Millete akıl öğreteceğine yan hava yastığın fiesta için ne kadar gereksiz olduğunu bi araştır hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 17 Mayıs 2014; 20:23:30 >
  • Bende var 2011 1.6 motor euro5 95 hp titanium x paket ve guvenlik paketli.

Turkiyede baska bir tane daha varmi bilmiyorum ama aldigim donemde ilk kez getiriyoruz demisti satis danismani.

Guvenlik paketi yuzunden 2.5 ay beklemistim.

Her seyiyle cok memnunum aractan. Fiestanin yol tutusu cok cok iyi. Esp isigini yakmak oyle pek kolay degil.

Ama tcs nin cok faydasini gordum. 1.6 oldugu icin 206 nm tork var yagmurda gazi koklersen sarmaya baslayabiliyor.İlave hava yastiklari da guven veriyor diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Attorney58

Millete akıl öğreteceğine yan hava yastığın fiesta için ne kadar gereksiz olduğunu bi araştır hele

Hava yastıklarının gereksiz olduğunu öne sürdüğünüz savınızı destekleyen bir döküman sunmanız bizler için aydınlatıcı olacaktır. Sayenizde karanlığımız aydınlığa kavuşur belki.
  • inevitable05 kullanıcısına yanıt
    yapcak bişey yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.