Şimdi Ara

corsam ve ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ötv indiriminde sıfır araba alanlardan biriyim.Opel corsa essentia 24 100 tl ye aldım.Üç ay geçmesine rağmen arabaya hala hakim olamıyorum eski arabamı çok aradım

müzik sisteminin kumandası bence çok ilginç bir yere dizayn edilmiş biliyorum bir çok markada artık böyle önceki arabamda sileceklerin olduğu yerdeydi şimdi direksiyon üstünde virajlarda kumandayı arıyorum yada sağdaki sola geçmiş oluyor hangisi neydi karıştırıyorum.

arabanın ön tarafındaki kolon diyecem artık, çok kalın hatta küçük cam bile var görüş açımı engelliyor.

2080 km yaptım km de 250 lira yakıyor keşke dizel alsaydım dediğim çok oluyor

arka koltuk üçü bir arada yatıyor o da bir eksik bence iki parca halinde yatmasını tercih ederdim

arabayı teslim almadan oto korumasını yaptırdım arabayı hiç yıkattırmadığım halde güneşde dairesel çizgiler görüyorum normal midir acaba?

ön dizayn da müzik sistemini çevreleyen sarı çizgi halinde ki tasarımın da yolda yansıması son derece rahatsız edici

Yani anlayacağınız arabamın hala zevkine varamadım alışamadım umarım geçici kaygılarımdır bunlar.

corsam ve ben

corsam ve ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytin35 -- 7 Temmuz 2009; 14:53:18 >

• ÖNCE Bİ POZİTİF DÜŞÜN

boya korumayı srviste yaptırdıysan yıkkattırmadıysan dairesel çizikler varsa götür ellerine ver o arabayı boyayı korumak yerine çizmişler benden söylemesi ayrıca araban gayet ii bir araç çok sıkışırsan simit lpg taktırırsın biraz kullan şimdilik
  • Harbiden ya araban var ne güzel işte rahatsın hiç değilse şükredeceğine kötü yönlerini saymışsın devamlı.
    Senin corsa ile bizim alfa 147 iç dizayn olarak hiç bir farkı yok niye karamsar düşünüyorsun.

http://img149.imageshack.us/i/alfa147m01271937.jpg/

400 kmde 100 lirada çok değil hani..Gerçi 1.2 araba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 7 Temmuz 2009; 10:00:20 >
  • Bende düşündüm corsa ve fiesta almayı ama son anda imdadıma i20 yetişti ve aldım çok memnunum
  • Hayırlı olsun .

Çok şükür arabam var
    ilerde iyi taraflarınıda sayıcam tabi ki
    yol tutuşu, virajları alışı, fren basdığımda titrememesi ve dahasıda olucak tabi
    arka koltukların bir çok modele göre rahat ve tavanın onlara göre yüksek oluşunu sayıcam .
    saygılarla....
  • kazasız belası güle güle kullanın
  • Olumlu yönleri emınım biraz daha fazladır O kadarda çok yadırgamayın aracınız gayet güzel. Ayrıca benımde dikkatimi çekti boya koruma yapıcaz diye çizmişler sanırım .
  • Hayırlı olsun...
  • Hayırlı Uğurlu Olsun Fiyatıda Çok Uygun Kazasız Belasız Günlerde Sürün
  • Opel guclu bır markadır ,her markanın dezavantajları vardır ,ama ıyı yonlerı daha fazladır mutlaka.belkıde sız oncekı arabanıza cok alısıktınız.ondan corsaya alısmakta zorluk cektınız.gule gule kullanın.Gayet ıyı bır araba bencede.Ama keske dızel alsaydınız demektende kendımı alıkoyamayacagım
  • i 20 yi bir inceleyın arkadaşlar
  • arabamı satılığa çıkardım kısmet bakalım zararın neresinden dönersen kar dizel alıcam
  • sen bilirsin kardeşim ne diyelim eğer için ısınmadıysa satmak en makulu hemde fazla zarar etmezsin
  • Hayırlısı ne ise olsun, araba sizin tabi.

Ama aracınız en çok istediğim model ve renklerden birisi.
  • yeni nesil corollayı tavsiye ederim bende 97 kasası var hiç bi arabaya değişmem yeni modelleri hariç tabi
  • tavsiyeleriniz için teşekkür ederim aracım şimdilik duruyor satma düşüncem yatıştı

aslında ince hesap yapınca dizel bir aracın bana uygun olmadığını öğrendim
    senede yapacağım km 10.000 bunu opelin sitesinde ki ort km de dizel ve benzin lt çarpıp benzin ve dizel fiyatlarıyla tekrardan çarptığımda avantajlı olmadığını matematiksel olarak gördüm .

sağlıcakla kalın.....
  • arabanın önce içine sinmesi lazım. Önce baya bi test sürüşü yapsaydın keşke.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.