Arkadaşlar cort m600 veya m520 yanındada ibanez tbx15r amfi blues rock müzik çalmak için bana önerirmisiniz?
Amfi biraz sert kaçabilir.
gitar uygun ama o amfi blues'a gitmez
Sizin önerileriniz neler amfi olarak reverb istediğim için bu amfiyi buldum fiyatıda uygun
Roland micro cube öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: YrkndrY
gitar uygun ama o amfi blues'a gitmez
Kesinlikle.Blues için bu fiyata alınabilecek en ideal amfi Roland Microcube.
Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ama bildiğim kadarıyla micro cube 2watt 2watt bir amfiye o kadar para vermek beni düşündürüyor.Sonuçta yine evde çalıcam ama 15watt nerede 2watt nerede?
Yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ama bildiğim kadarıyla micro cube 2watt 2watt bir amfiye o kadar para vermek beni düşündürüyor.Sonuçta yine evde çalıcam ama 15watt nerede 2watt nerede?
Arkadaşım emin ol 15 watt amfiden kalır yani yok ses olarak, farklı farklı 2 kişide micro cube denedim çaldım. ev içinde ses konusunda en ufak bir sıkıntısı yok
15 watt alıp sesi 2 ye kadar açacağına 2 watt alıp 8 e kadar açarsın bir şey değişmez
quote:
Orijinalden alıntı: Cro-X
15 watt alıp sesi 2 ye kadar açacağına 2 watt alıp 8 e kadar açarsın bir şey değişmez
microcube kullanıyorum ve sesi yarıya bile getirmedim şimdiye kadar kadar, eski amfim 10 w laneyden aşşağı değil kesinlikle . yani sesi hayli hayli yeter evde çalan birine.
Teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için eğer aklınıza m600den farklı gitar gelirse tavsiye edebileceğiniz sevinirim
Hocam bütçene göre ve istediğin türe göre m600 seni tatmin edecektir. Tabi bütçeni arttırma imkanın olursa daha iyi bir gitar bulabilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme