Şimdi Ara

CORT MU?.FENDER Mİ?.İBANEZ Mİ?. (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
9.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cort a para vermek çöpe para vermek gibi bencee kendi kanaatim
    quote:

Orjinalden alıntı: QuestionMark

arkadasım al bi x6 sıfır sonra 1 senede 270 e fln satarsın mis gibi gitar.
  • CORT X6 BENCE BAŞLAYANLAR İÇİN İYİYDİR AMA İLERDE KESMEZ ÇALAN KİŞİYİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastCallientE`

cort a para vermek çöpe para vermek gibi bencee kendi kanaatim
    quote:

sen aldın mı gitarı.Çöp möp dicek kadar öğrenmişsin bu işleri aferim bakalım
  • ÇOK FAZLA ÖĞRENMEDİM SADECE MANTIKLI KONUŞUYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: Çorbadaki İnek

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

10

+1
  • quote:

ÇOK FAZLA ÖĞRENMEDİM SADECE MANTIKLI KONUŞUYORUM
    quote:

Orjinalden alıntı: Çorbadaki İnek

quote:

quote:

Kullanmadan oradan buradan okuyarak ne kadar mantık kurabilirsinki. Başlığınada dikkat et zaten CORT MU?.FENDER Mİ?.İBANEZ Mİ?.

• ben abime amerikadan getirtebilirim.heavy metal yapıcam.fender ile olmaz duyduklarıma göre.ESP ve Ibanez arasında kaldım.bütcem 400$.bana model tavsiye edebilecek olan var mı ?

burayla oradaki fiyatlar farklı.orası 300$ civarı daha ucuza geliyor
  • o başlıkla su an ki konu çort farklı biraz konuları okusaydın anlardın.Ayrıca gitarı aldım 1 hafta oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: ::MetallicA::

Kullanmadan oradan buradan okuyarak ne kadar mantık kurabilirsinki. Başlığınada dikkat et zaten CORT MU?.FENDER Mİ?.İBANEZ Mİ?.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCallientE` -- 15 Haziran 2008; 12:48:24 >
  • 10 sıradakı gıtar muzık otoriteleri pek desteklemiyor
  • sen yorumunu yap sadece o yeter
  • 5 i al
  • durrrr dur bence epiphone al sağlamından
  • ilk defa eline elektro alacak birinin bir ton para bayılıp kalite gitar alması demek o gitarı muhtemelen 1-2 ay içerisinde çiziklerle vuruklarla haşat etmesi anlamına gelir ucuz bir gitar olsa insanın içine oturmaz fakat bir sürü para bayılıp aldığın gitarı düşürüp oraya buraya çarptırıp yaralamak inanınki insanın içine öyle bir oturuyorki gitarı eline alıp çalası bile gelmiyor bazen.. zar zor para biriktirip İlk aldığım ucuz yollu S.b heavy V kasa gitarımı daha 2. gün düşürüp üst eşiğini parçalamıştım görünüşüne heves edip oturarak çalamamak ise ayrı bir dertti Bunun yanı sıra Floydrose tremoloya sahip gitarları akord etmesi derttir ve alışıncaya kadar çalarken zorlanabilirsin yeni araç ehliyeti alan birinin altına tır verip kullandırmaya zorlamak gibi bir durumdur.sabit köprülü gitarımı satıp çok gerekliymiş gibi floydrose lu ibanez rg470 aldım ve floydrose tremolo olayına halen sıcak bakmıyorum.Tavsiyem tremolosuz sabit köprülü bir gitarla başlaman en iyi seçim olacaktır alışabilmen ve rahat çalabilmen açısından .. uzun lafın kısası 11 yıldır elektro gitarla haşır neşir olan biri olarak şunu söyleyebilirim ki ilk defa elektro çalacak olan birine kalite gitarı pek tavsiye etmem açıkçası.. bir müddet düşük kalite bir gitar üzerinde acemiliği atıp daha sonra kalite bir gitara geçiş yapmak en iyisi olacaktır.Tabiki 300$ lık bir gitarla 1000$ lık bir gitarın vermiş olduğu tonlar farklı olur tabi bu ton farkını kulağın geliştikçe daha net biçimde anlayabilirsin .illaki iyi bir şey olsun istiyorsan Cortun düşük modelleri dandik oluyor X6 ise teknik ve tonaj olarak sağlamdır her türlü götürür blues veya soft rock yapacaksan fender müthiştir fakat metal için soft kalır ibanez ler her türe uygun gitarlardır blues da yaparsın death metalde Rg 370dx veya 2-3 gömlek üstü olan japon RG prestige serileri evladiyeliktir 5.kattan at aşşaa bişiicik olmaz baktın üzerinde yer alan stock manyetikler seni tatmin etmiyor ileride 200$ civarı bir fiyata seymourduncan manyetik takarsın deli bir gitar olur.seçim senin..

• arkadaşlar bişiy sorucam burda dönen muhabbete göre en çok kötü yaptım bende 400 küsüre ibanez grg170dx almıştım :S yenide başladım yalnış mı yapmışım :S ???
  • @cezager

dostum hiç yanlış yapmamışsın. eğer gidip 200 liraya gitar alsaydın 3-5 ay sonra daha iyisi için tekrar uğraşcaktın, ilk aldığın gitarı satcaktın doğal olarak zarara gircektin falan falan. almışken bütçenin yettiği en iyi gitarı almak en mantıklısı.

bu arada Squier gitarlara o kadar para vermek günahtır, sadece fender in alt markası diye bu fiyatlara satılıyor, ki ülkemizde zaten fender leri aşırı kazık satıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.