Şimdi Ara

CORT MU?.FENDER Mİ?.İBANEZ Mİ?.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
9.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR ELEKTRO GİTAR ALICAMDA KARARSIZIM;

1.Ibanez Artist Series ART320 627,63 YTL

2.Ibanez RG370DX 632,38 YTL

3.Ibanez AGS83B Artcore Deluxe 657,97 YTL

4.Ibanez RG350EX 683,41 YTL

5.Ibanez RG350DX 698,99 YTL

6.fender Squier Standart Satin HSS 592,95 YTL

7.Squier OBEY Graphic Telecaster 725,39 YTL

8.Cort VX-2X 583 81 YTL

9.Cort KX1Q Katana 592,35 YTL

10.Cort HBS-II (Hiram Bullock) 655,79 YTL

11.Cort X-6 414 69 YTL

12.Washburn X30 B 691,60 YTL

BUNLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM DAHA ACEMİYİM 650 700 CİVARI BÜTÇEM WAR VEYA ÖNERDİKLERİNİZ VARMI?BİRAZDA ALMAMI İSTEDİĞİNİZ ÜRÜN HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİM

• 12
  • 10
  • bende acemiyim almayı düşünüyodum da.

bu kadar pahalı mı elektro gitarlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

bende acemiyim almayı düşünüyodum da.

bu kadar pahalı mı elektro gitarlar ?

daha ucuza da var,200 250 civarı gitarlar da var,bütçene ve ne şekilde uğraşacağına bağlı.evde çalacağım dersen 300 civarı birşeyler idare edebilir,grup felan olayına gireceksen bütçeni istediğin kaliteye göre artıracaksın..
  • 10
  • bende yazın almayı planlıyorumda klasik biliyorum ama sarmıyor pek elektroyu görünce
    Cort X-6 ilk başlangıç için uygunmudur grup falan yok evde calacam sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ibanez grg170dx ve amfi yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rg370 al

Not:Başlık çok alakasız olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-1 -- 25 Mayıs 2008; 19:10:57 >
  • baslıgı dıkat çekmek için açtım
  • hiç biri .

cort viva gold2 yada yamaha pasifica 112 serisi burdaki gitarların hespnini boler atar.
  • Forum yeni bir konu açma canavarı dahamı kazandı banamı öyle geliyor..
  • ölemi olmuşum :)
  • Forum polisliği bana düşmez ama açtığın diğer konuyuda eklersek o 2 konuda müzik bölümünde bilgilendirici en az 20 tane konu var...ama sen napmışsın..o konulara birkere bile bakmayıp konu açmışsın...böylece nolmuş?? konu kirliliği tabikide...
  • Yeni byonr harbiden.
  • ibanez rg370dx al. kullanıyorum gayette menunum ama TroopeR kardeşin söylediği yamaha pasifica 112 gitarda (özelliklede CPJ modeli) çok güzeldir. bulabilirsen onuda dene
  • öncelikle 200 milyon civarı bir gitar ve sağlam bir amfi al.Çünkü ilk gitarda sap ayarına manyetiklere kısacası bakımına yeterince özen göstermezsin. yazık olur paraya.önümüzdeki yaz ya da gitarı beğenirsen bir sonraki yaz yenilersin.temiz tutarsan elinde de patlamaz satarsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

Forum polisliği bana düşmez ama açtığın diğer konuyuda eklersek o 2 konuda müzik bölümünde bilgilendirici en az 20 tane konu var...ama sen napmışsın..o konulara birkere bile bakmayıp konu açmışsın...böylece nolmuş?? konu kirliliği tabikide...

sadece konu hakkında yorum yapsan iyi olr 2 kere açtığı için başta özür diledim zaten uzatmana gerek yok ilgin yok sa konuya bakmassın olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

ibanez rg370dx al. kullanıyorum gayette menunum ama TroopeR kardeşin söylediği yamaha pasifica 112 gitarda (özelliklede CPJ modeli) çok güzeldir. bulabilirsen onuda dene

teşekkürler yorumun için gitarı hazıranın 10 unda alırken bu yorumunu göz önünde bulundurucam saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: Özgür Can

ibanez rg370dx al. kullanıyorum gayette menunum ama TroopeR kardeşin söylediği yamaha pasifica 112 gitarda (özelliklede CPJ modeli) çok güzeldir. bulabilirsen onuda dene

hacı profiline baktımda malatyalımıysın bende malatyadanım
    yaza dogru elektro alcam nerden almamı önerirsin malatya da
  • Yanlış AnLaşıLma..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tired Father -- 26 Mayıs 2008; 19:36:59 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.