Şimdi Ara

CORT MU?.FENDER Mİ?.İBANEZ Mİ?. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
9.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: K1rKLee

YanıLmıyosam Cort Türk malı..

• Fender Telecaster, en klasik, en işlevsel, en kaliteli. Yani 7 ancak Squier Fender'in yan ürünü, ESP/LTD gibi mi desem öyle işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 26 Mayıs 2008; 7:44:21 >
  • arkadaşlar ben klasik gitar çalıyorum. hiş elektro çalmadım ama çalmayı çok istiyorum alıcam bi tane.

evde çalıcam ama çok dandik olmasın sizce hangi modeli almalıyım ?
  • Al bi Squier Strat, cal gitsin..
  • 12.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Al bi Squier Strat, cal gitsin..

400 lria almaya değer mi iyi gitar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

YanıLmıyosam Cort Türk malı..

• Geçenlerde bass mı elektromu diye konu açan arkadaş değilmi bu ?
  • ANTOR OLMAMIN BIR SAKINCASIMI WAR?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCallientE` -- 26 Mayıs 2008; 19:03:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

quote:

Değer.
  • hala beni tatmin edici bir cewap almadım arkadaslar
  • Sen ne istiyon onu da anlamiyoruz ki. Baslik farkli icerik farkli.. Ayrica sagolsun arkadaslar onermisler, ilgilenmisler, daha ne istiyorsun?

"byonr Vol.2" olma yolunda ilerliyorsun.
  • bende ibanez in en iyisi olduğunu duymuştum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Surround

quote:

Değer.

Benim grubum yok yeni başlıyacam evde çalıcam o kadar. Ok alırım o zaman. Sağol

• O KİM TANIMAK İSTERİM BENİ ONA BENZETİORLARDA :D
    quote:

Sen ne istiyon onu da anlamiyoruz ki. Baslik farkli icerik farkli.. Ayrica sagolsun arkadaslar onermisler, ilgilenmisler, daha ne istiyorsun?

"byonr Vol.2" olma yolunda ilerliyorsun.
  • Şimdiiii..yeni baslayacagım diyosun ve 600-700 ytl lik gitarlarla ugrasıyorsun.
    Madem yeni baslayacaksın öncelikle seni idare edebilecek kötü de olmayan bir gitar alman lazım.
    simdi 700 lirayı vereceksin sonra hevesin kacacak anfi isteyeceksin dogal olarak kesmicek
    pedal,prosesör derken vs vs ugrasırken
    700 liralık gitarını bi yere carpacaksın sap ayarını bozacak vs..haşat edeceksin.
    öncelikle 200-250 liraya bi washburn-cort ya da 300 civarına bir fenderle baslamanı tavsiye ederim..
    bi de anfi alırsın..
    geriye kalan parayla da hafiften kurs alırsın
  • güzel öneri saol
    quote:

Orjinalden alıntı: Dallassimo

Şimdiiii..yeni baslayacagım diyosun ve 600-700 ytl lik gitarlarla ugrasıyorsun.
    Madem yeni baslayacaksın öncelikle seni idare edebilecek kötü de olmayan bir gitar alman lazım.
    simdi 700 lirayı vereceksin sonra hevesin kacacak anfi isteyeceksin dogal olarak kesmicek
    pedal,prosesör derken vs vs ugrasırken
    700 liralık gitarını bi yere carpacaksın sap ayarını bozacak vs..haşat edeceksin.
    öncelikle 200-250 liraya bi washburn-cort ya da 300 civarına bir fenderle baslamanı tavsiye ederim..
    bi de anfi alırsın..
    geriye kalan parayla da hafiften kurs alırsın
  • Olması gereken
  • Olmaması gereken .

ilk olarak 700 sadece arkadasın gitar butcesi sanırsam degilse onun için 150 ytl cıkaralım hadi . 550 ytl ' ye alması greken en iyi gitarı almalı neden ? Sıkılıp bırakmaması için , onlarca kişi var sıkılıp gitarı bırakan , alcagınız 250-300 ytl gitarlar tenekeden baska bir ses vermezler . onun yerine alırsın bir bos teneke tel baglar calarsın . daha yeni başlamıs bir adama pedal prosesör gerekemz ihtiyac duymayacagının garantisini ben veririim . hem alacagı daha dusuk fiyatlı gitarlarını kprulerinin daha kotu olacagını ve daha kolay akor kacıracagını goz onune alırsak sıkılma ihtimali daha fazla . baska bir yonden 300 ytl lik bir gitar alırsan seneye onu degiştirmek isteyeceksin , kesmiyecek cunku seni bu yuzden astarı yuzunden daha pahalıya gelecek .
  • Trooper'cığıma sonuna kadar katılıyorum...
    Taksim'de bi abimiz vardı, gitar satardı (Zuhal müziğin sahibi)...Arkadaşa elektro gitar alcaktık, gittik 250YTL'ye Cort alalım dedik...
    Abimiz de bize "Kort alırsan olursun cort" dedi...Ne kadar haklı olduğunu, onu dinlemeyip "Cort G bilmem kaç" aldıktan sadece bi kaç hafta sonra anladık...
    Tek idare edicek özelliği 5 yollu manyetik anahtarı, o da artık her orta düzey gitarda var nerdeyse...

Washburn'e gelince zaten oldum olası beğenmem, bas gitar için de ilk önerilen markadır ve adamı dinden imandan çıkarır.

Trooper'ın da belirttiği gibi öncelikle gitarda aldığı ses insanı pişman etmemeli...Köprü gitarlarda en önemli noktalardan biridir ki, bu noktada dandik gitarlar insanın sinir katsayısında biyolojik deney etkisi yapar.
    Sonrasında yine Trooper'ın söylediği gibi; diyelim bu gitar seni idare etti, kullandın geliştin. 1 Sene max 1.5 sene sonra sen daha iyi bi gitar isticeksin...
    Bu kez 700-800 YTL vermeye kalkcaksın ki; bu durumda 800+300=1100 YTL...Yani zarara girdik boşu boşuna...

Ha dersen benim param çok bırakın kafama göre takılıyım, o zaman sen bilirsin...
    Sana en basit örnek G bilmem kaç aldık arkadaşa, adam manyak bi yetenekle 1 senede aştı kendini...Tabi böle olunca abi havaya girdi, bi gitar beni kesmedi dedi ve Epiphone Les Paul almaya karar verdi...
    N'oldu bu durumda; 1000YTL + 250 YTL vermiş oldu gitara...
    Tabi bi hata da amfi konusunda geldi; dandik amfiyle Cort iyi gidiyodu ama Les Paul'a dayayınca 10W Marshall kıçı kırık amfiyi, yeni bi amfi alması gerektiğini anladı...

Yani dandik al ilerde gelişmiş modelini alırsın tezi sonuna kadar yanlıştır..!
    Aksini idda edenin (Pure'nin deyimiyle) cesaretiyle sevişirim...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.