Arkadaşlar okuduğum yorumlara göre baya iyi bi gitar ama endonezya yapımı olması beni düşündürdü? Bu gitarı tavsiye eder misiniz yoksa bu fiyat aralıgında baska bir gitar mi önerirsiniz ?
Cort alacağına, Ibanez rg serisinden bişiler düşünmek senin yararına olur diye düşünüyorum.Bu arada anladığım kadarıyla metal yapmak istiyorsun, öyle değilse başka gitarlar önerelim.
evet tarzım heavy metal / thrash metal tam model verebilirseniz cok iyi olur
Bütçen 610 liramı zorlıyabilirmisin ?, Nakitmi yoksa kredi kartımı bu çok önemli.
kredi kartı ve en fazla 700 e zorlayabilirm aslnda dahada zorlayabilirm ama fazla yük olmak istemiyorum acıkcası
Kredi kartı bu kötü oldu ben sana öneriyim yine şu gitarları al senelerce seni götürür ve tatmin eder.
Bunlardan hangiside dersen en üstteki 350 bk modeli çok sağlam gitardır fiyatını fazlasıyla hakediyor.
ilgin için teşekkürler peki önerdiğin 350 bk modeli için uygun bi amfi de önerebilir misin ?
quote:
Orijinalden alıntı: TimeIsMoney
ilgin için teşekkürler peki önerdiğin 350 bk modeli için uygun bi amfi de önerebilir misin ?
Amfi al 100 liraya boston gitsin 15 lik o kadar önemli değil fiyatları düşük olan amfiler.Sonuçta gider stüdyoda çalarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: King Nothing
quote:
Amfi al 100 liraya boston gitsin 15 lik o kadar önemli değil fiyatları düşük olan amfiler.Sonuçta gider stüdyoda çalarsın.
Yardımların için sağol dostum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: King Nothing
quote:
Yardımların için sağol dostum
Önemli değil, herzaman.
Bu gitarın yeni üretimleri hariç üretim yeri Kore'ydi. ancak beyaz modeli ile birlikte sanırım Endonezya üretimi olmaya başladı. Bildiğim kadarıyla Cort, Kore fabrikasını kapattı, artık X TH gibi modelleri bile Endonezya üretimi oldu. Bu gitarı ben de almayı düşünüyorum 1-2 ay içinde, ağacı nasıldır bilmemekle beraber manyetiklerinin çok kaliteli olduğunu söylüyor hemen hemen herkes. Marka takıntın yoksa tercih etmeni tavsiye edebilirim. Ancak bu modeli kullanan kimseye internette bile rastlamadım, adam gibi bir yorum-inceleme vesaire de yok.
Bu arada King Nothing'in önerdiği Ibanez'ler de Endonezya üretimi onu da göz önünde bulundur. Şu anda hala daha geçerlimidir bilmemekle birlikte, Ibanez'in Endonezya üretimi gitarlarını Cort'un ürettiğini bir çok kez duymuştumç (Yanlış olabilir bu bilgi)
Bu gitarın yeni üretimleri hariç üretim yeri Kore'ydi. ancak beyaz modeli ile birlikte sanırım Endonezya üretimi olmaya başladı. Bildiğim kadarıyla Cort, Kore fabrikasını kapattı, artık X TH gibi modelleri bile Endonezya üretimi oldu. Bu gitarı ben de almayı düşünüyorum 1-2 ay içinde, ağacı nasıldır bilmemekle beraber manyetiklerinin çok kaliteli olduğunu söylüyor hemen hemen herkes. Marka takıntın yoksa tercih etmeni tavsiye edebilirim. Ancak bu modeli kullanan kimseye internette bile rastlamadım, adam gibi bir yorum-inceleme vesaire de yok.
Bu arada King Nothing'in önerdiği Ibanez'ler de Endonezya üretimi onu da göz önünde bulundur. Şu anda hala daha geçerlimidir bilmemekle birlikte, Ibanez'in Endonezya üretimi gitarlarını Cort'un ürettiğini bir çok kez duymuştumç (Yanlış olabilir bu bilgi)
evet bende aynı fabrikada üretildiklerini duydum .. kafamda kesin olarak bir gitar kararlaştırmak istyorum ama henüz herkesn olumlu bir fikir belirttiği bir gitar bulamadım
quote:
henüz herkesn olumlu bir fikir belirttiği bir gitar bulamadım
Bu biraz zor işte, özellikle bu fiyatlarda herkesin fikir birliğine vardığı gitar yoktur sanırım. Esasında çok büyük farklar olmasa bile birçok üründe; fikir beyan edenlerin birçoğu önyargı ve "fanboy" düşüncesinden sıyrılamamıştır bana göre. Bir ürünü mantıklı sebepler sıralayarak "kötülemek" ayrıdır; sırf markasından dolayı "kötülemek" ayrıdır sonuçta.
quote:
Orijinalden alıntı: Marvin Candle
quote:
henüz herkesn olumlu bir fikir belirttiği bir gitar bulamadım
Bu biraz zor işte, özellikle bu fiyatlarda herkesin fikir birliğine vardığı gitar yoktur sanırım. Esasında çok büyük farklar olmasa bile birçok üründe; fikir beyan edenlerin birçoğu önyargı ve "fanboy" düşüncesinden sıyrılamamıştır bana göre. Bir ürünü mantıklı sebepler sıralayarak "kötülemek" ayrıdır; sırf markasından dolayı "kötülemek" ayrıdır sonuçta.
haklısın .. ama en azından "görüş birliğinin" oldugu bir gitar bulamadım daha ..
Bu arada linkini verdiğim konuya da bak bence, gerçi ona da pek ilgi olmadı, kullanan yok çünkü.