Şimdi Ara

Çorum'da okuyanlar ve yaşayanlar içeri (HİTİT ÜNİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Hitit üniversite hakkında bilgi verir misiniz

DGS ile Kimya mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum

kampüsü güzel midir arkadaşlar mesela küpeliyim buna karışanlar olur mu öğrenci tipleri çok mu yobazdır ?

ulaşım vs sıkıntısı var mıdır? mühendislik fakültesinin olduğu yerleşke, kafe durumu falan nasıldır arkadaşlar

yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

• DeaglePower kullanıcısına yanıt
    Hitit üniversitesinde okumuyorum.

Kampüs şehrin dışında otobüs ile ulaşım sağlanıyor. Ve Çorum'da ulaşım her yere kolaydır. Bir sürü küpe takan insan var kimse karışmaz. Gece geç saatlerde pek tekin bir yer değil. Öğrenci potansiyeli olarak da her çeşit insan var.

Fakültenin olduğu yerde yerleşke yok. Cafe vs yok. Zaten Çorum'da da gidebileceğin cafeler bellidir. Bahçelievler, Bahabey ve Gazi Caddesi dışında gidip oturabileceğin güzel cafeler yok. Bu dediğim 3 yer birbiriyle aynı yürüme mesafesinde.

Gece hayatı arama umduğunu bulamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tesekkur ederim peki kampusun oradan ogrenci yerleskesine otobusle kac dakika?

• DeaglePower kullanıcısına yanıt
    Öğrenci yerleşkesinden kastınız KYK ise şehrin bir ucundan bir ucuna maksimum kırk beş dakika sürer diye tahmin ediyorum. O da yolcu indir bindir olayından dolayı. Ama yanılıyor olabilirim.

• Çorumda büyüdüm, eğlence olarak berbat bir yer bence. Diğer yönleri iyi ulaşım kolay, ucuz. Bir de ben geceleri dışarı çıkarımda başıma bir şey gelmedi hiç.
    İnsanlar yobaz buna peşin peşin alışmalısın. Bırak şort giyen kızı, şort giyen erkeğe bile dik dik bakıyorlar.
  • Öyle bir üniversite mi varmış

• Üniversite kampüsü var mı ondan emin değilim. Kampüs yapılıyor falan diyorlardı ama.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muğla İİBF'de okuyan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

merhaba arkadaşlar. Hitit üniversite hakkında bilgi verir misiniz

DGS ile Kimya mühendisliğine geçmeyi düşünüyorum

kampüsü güzel midir arkadaşlar mesela küpeliyim buna karışanlar olur mu öğrenci tipleri çok mu yobazdır ?

ulaşım vs sıkıntısı var mıdır? mühendislik fakültesinin olduğu yerleşke, kafe durumu falan nasıldır arkadaşlar

yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

Puanın yeterse Ordu, Samsun, Bartın, Trabzon gibi yerlere gitmeni öneririm.
  • bende çorumda büyüdüm kafa karıştırmayan bir yerleşimi var. yani 1 haftada şehirde neyin nerede olduğunu anlarsın. L şeklinde bir şehir fazlası yok.

kızları güzel erkekleri yakışıklı. genç nüfus fazla, her yerde kafe var tıklım tıklım dolu. kafa yapısı izmir'e benziyor ama hepsini dövmek istiyorum. her 2 adımda bir şu tipi görüyorsun

Çorum'da okuyanlar ve yaşayanlar içeri (HİTİT ÜNİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 2 Eylül 2015; 14:12:40 >
  • Oha corumda da uni varmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef artık her şehirde üniversite var yazık oluyor gençlerin gençliğine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.