Şimdi Ara

ÇORUM İL JANDARMA BURAYA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cemuska

quote:

Orijinalden alıntı: saltugbugra

devrelerim tanışalım ben harun... istanbul dan gelcem... memleket tokat...

Ben de Tokatlıyım ve Çorum'a düştüm. :) İstanbul'dan geliyorum.

Konuşacak çok şeyimiz olacak gibi görünüyor. :))))

şampiyon TOKATSPORRRRRR
  • İstanbuldan geleceğim bende.. academia_0006@hotmail.com erdem
  • yarin gece 12:30da esenlerden binecek arkadas varmi irtibata gecelim
  • arkadaslar bende trabzondan geliyorum... ömer ben, hayırlı teskereler simdiden ;)
  • arkaslar bende Bilecikten gelıorum, ahmet ben

harun_1453@yahoo.com => harun

absolud_redbul22@hotmail.com => gökhan

thunder_bolterr@hotmail.com => engin

ahmetcelikal@hotmail.com => ahmet
  • FORUMDAN RAHAT 10 KİŞİ VARIZ...
  • selam tertiplerim..mustafa aslan..kütahyadan.inşallah 12 sinden sonra daha yakından tanışacağız
  • şimdiden herkese hayırlı teskereler..
  • arkadaşlar ortam ve şartlar hakkında daha detaylı bilgi edinen oldumu birde yanımıza ne gibi eşyalar alalım paylaşalım burdan...
  • herkese selam arkadaşlar bende izmirden geleceğim.gelince iice kaynaşırız artık :)
    bu arada neler götürmemiz gerektiğini bilen varmı.bazıları herşeyi ordan veriyor diolar.bazıları kendin götürmen gerekiyor dio.bi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.. 12.de görüşmek üzere...
  • Selam herkese hayırlı olsun şimdiden bende istanbuldan geliyorum bayabi kalabalıgız anlaşılan:))inş güzel günler geçiririz hep beraber..

msn: hakanozgurersoy@hotmail.com
  • arkadaşlar bende istanbuldan hakan

harun_1453@yahoo.com => harun

absolud_redbul22@hotmail.com => gökhan

thunder_bolterr@hotmail.com => engin

ahmetcelikal@hotmail.com => ahmet

hakanozgurersoy@hotmail.com => hakan
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrano

herkese selam arkadaşlar bende izmirden geleceğim.gelince iice kaynaşırız artık :)
    bu arada neler götürmemiz gerektiğini bilen varmı.bazıları herşeyi ordan veriyor diolar.bazıları kendin götürmen gerekiyor dio.bi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.. 12.de görüşmek üzere...

kafana göre takıl devrem, ben 10 ar tane don - çorap - fanila - 1 tane tabanlık - tras seti - diş fırcası macun - telefon kart - bide kendimigötürdümmütamam ordanda vercekler... ben cokterlediğim için bolbol alıcam...
  • walla kardeş ordan weriyolarmış ordan ama yeterli olmuyomuş kantinde satılıyomuş ama kalmaz kalabalık olur diyenler war en iyisi yanında götürmek diyolar.
  • evet en iyisi kendimiz götürmek.belki ordan verdikleri bizim bendene tam uymayacak :) pudra ıslak mendil almamı tavsiye edenler var bana arkadaşlar bilginiz olsun...
  • resime baktım küçük yer gibi komutanlık kantini yeterli olmayabilir... şunuda sölim her götürdüğümüz esyayı acemilikde kullandırmayabilirler...ustabirğinde kullanılacak sekildede hazırlayın kendinizi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme_007

Geçmiş yıllardaki mesajlara bakılırsa iyi yere düşmüşüz..

şöyle diyorlar;

yeriniz anayol kenarı şehirn ne içi ne dışı

otogara çok yakın.. dolmuşlar önünden geçiyor

öyle kurak filan değil.. çok soğukta değil.. geçen sene iyiydi havalar bu sene yağışlı ama ılık

corum süper..
    30-40 kişi olursunuz toplamda...
    acemiliginiz komando taburunda olur.. akıncılar kışlası...
    su anda koskca taburda 20-25 tane karargah bolugu askeriyle 30-40 falan da siz olursunuz...
    acemilik bittiginde 15 kişi falan alaya gecer.. alay tabur arası 1,5km yaklaşık..
    kalanlarda 8 ilçeye dagıtılır..
    dolbınızda duracak bi cok sey size verilecek (traş cantası, havlu, terlik, spor ayakkabı, havlu, askı, kirli temiz çamasır torbaları, elbise poşetleri)
    komando taburunda ufak tefek sıkıntılar dısında el bebek gul bebek olacaksınız.. benim cevremde benden rahat askerlik yapan yok ona gore..

Ben kışı orda geçirdim. Kuru ayaz oluyo ankara gibi yazında ankara gibi aşırı sıcak. Biz 331.kısa dönem olarak 180 kişi gittik. Eğitimlerin yapıldığı akıncı kışlası komando bölüğü tadilatta olduğundan bizi dağıttılar. 50 kişi alayda, 50 kişi laçin ilçe jandarmaya(dağ başı), 80 kişi oğuzlar ilçe jandarmaya verildi(dağ başı). 11 eylülde kurayı kendin çekersin. bakarsın komutanın iyi tarafına gelirsen seni istediğin ilçeye bile verebilir

• ligtv mi var mı alayda bu da önemli bir noktadır :)
  • arkadaşlar aklınıza gelen herşeyi bana msnden sorabilirsiniz

msn: balciarif@ttnet.net.tr

331.kısa dönem

ÇORUM-LAÇİN-SUNGURLU
  • 331 tarihin en kalabalık grubuydu. :) Onun üçte birini baz almak mantıklı olur.

Bilgiler için teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.