Şimdi Ara

ÇORUM İL JANDARMA BURAYA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
11.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cemuska

Sorular :)

1) İnşaat bitti mi?
    2) Lig Tv var mı?
    3) İnternet olayı nasıl? İlçelerde ulaşmak kolay mı?
    4) Eğitimler nasıl?
    5) Yemin töreni ne zaman?
    6) Bankamatik var mı?

Selamlar

- TADİLAT BİTTİ.
    - LİG TV VAR
    - ÇORUM MERKEZDE-SUNGURLUDA-ALACADA-OSMANCIKDA İNTERNET SIKINTISI YOK. LAÇİN-OĞUZLAR-BAYATTA ÇARŞI YOK. DİĞER İLÇELERDE İSE 1 TANE İNTERNET CAFE VAR
    - EĞİTİMLER KOMUTANLARINIZI BİZZAT TANIDIĞIM İÇİN ÇOK İYİ GEÇER. LAY LAY LOM GEÇER.
    - YEMİN TÖRENİ 20 VEYA 27 AĞUSTOSTA OLUR. (331.KISA DÖNEM BEN - 25 ARALIKTA ATATÜRK SPOR SALONUNDA, 333.LER 22 NİSANDA KARGI KÜLTÜR MERKEZİNDE YEMİN ETTİ)

TIKLA

http://www.lpghaber.com/Corum%60da-331.-Kisa-Donem-Erler-Yemin-Etti--haberi-334911.html

http://www.lpghaber.com/Kargi%60da-333.-Kisa-Donem-Erler-Yemin-Etti--haberi-419188.html
    - BANKAMATİK VE BANKALAR ÇARŞIDA OLUR. NOT: UFAK İLÇELERDE SADECE PTT MEVCUTTUR.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahsincinar06

quote:

Orijinalden alıntı: afs11

arkadaslar bız corumda 350 kısı olacakmısız ve yemınden sonra 6-7 ıle bızlerı dagıtcaklarmıs, samsun, amasya, tokat, çankırı, yozgat,corum yanı cever ıllere dagıtcaklarmıs

bu bilgiyi nerden edindin?

KİM UYDURUYOR? Alayda toplanacaksınız. 6-7 gibi akıncı kışlasına gideceksiniz. 350 kişi olabilirsiniz. biz 180 kişiyik 331 olarka
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltugbugra

quote:

Orijinalden alıntı: balci1987

quote:

Orijinalden alıntı: deneme_007

Geçmiş yıllardaki mesajlara bakılırsa iyi yere düşmüşüz..

şöyle diyorlar;

yeriniz anayol kenarı şehirn ne içi ne dışı

otogara çok yakın.. dolmuşlar önünden geçiyor

öyle kurak filan değil.. çok soğukta değil.. geçen sene iyiydi havalar bu sene yağışlı ama ılık

corum süper..
    30-40 kişi olursunuz toplamda...
    acemiliginiz komando taburunda olur.. akıncılar kışlası...
    su anda koskca taburda 20-25 tane karargah bolugu askeriyle 30-40 falan da siz olursunuz...
    acemilik bittiginde 15 kişi falan alaya gecer.. alay tabur arası 1,5km yaklaşık..
    kalanlarda 8 ilçeye dagıtılır..
    dolbınızda duracak bi cok sey size verilecek (traş cantası, havlu, terlik, spor ayakkabı, havlu, askı, kirli temiz çamasır torbaları, elbise poşetleri)
    komando taburunda ufak tefek sıkıntılar dısında el bebek gul bebek olacaksınız.. benim cevremde benden rahat askerlik yapan yok ona gore..

çamaşır torbaları, askılar, elbise peoşetlerii traş çantası bunlar bedava değil. kantinden parayla alıyorsun. palasska ve kemer bile paralı

palaskayı nasıl parayla satıyorlar yaw... kamuflaşlarıda parayla verirler ozaman...

askerde mantık arama. palaska-kemer paralı. ben 5 ayda 2 palaska kırdım. pahalı birde 5 lira. künye künye zinciri isimlik bile paralı

• quote:

Orijinalden alıntı: costebek

hayirli olsun arkadaslar.. bende ankara'dan gelecegim. buyuk ihtimalle en yasliniz ben olacagim :)
    12'sinde gorusmek üzere
    Serkan.

yaşının büyük olması senin için büyük avantaj. uzun dönemler sana saygı duyar abi der
  • Balci1987 Kardes,

Muhtemelen bu sene acemilikten sonra bulunduğumuz ilde kalmamız zor. Şimdi şöyle bir sonuçlara kabaca bakıyorum, Yozgat'a, Samsun'a, Tokat'a mesela hiç giden yok. Ben de Çorum'a gidiyorum, oradan muhtemelen bizi komşu illere dağıtabilirler. Benzer durum birçok ilde olacaktır diye düşünüyorum. Yani misal Zonguldak'ta 500 tane er birarada olursa hiç şaşırmasın. Yada Çorum'da 350 tane er.... Durum böyle görünüyor.

331 devresindeki arkadaşlar kendilerini bizimle karıştırmasınlar. Onlar çok kalabalıklardı. Mesela sizin dönemin sonuçlarına bakınca, Samsun'a, Tokat'a giden forumdan bile onlarca kişi var.

331 linki

https://spreadsheets.google.com/lv?key=t3MiNa-sO_P3Xyw8FBdN5YQ&type=view&gid=0&f=true&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=1000

335 linki

https://spreadsheets.google.com/lv?key=thc8dLvhtfomZxtfymXuufQ&type=view&gid=0&f=false&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=250

Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemuska -- 11 Ağustos 2010; 18:39:32 >

• arkadaşlar her kese selam bende corum il jandarma yarın inşallah hepinizle görüşürüz herkese hayırlı uğurlu olsun. SEFA
  • Arkadaşlar daha önceki mesajlarda yazdığım muhabbet gerçek oldu bizi komşu illere dağıttılar. Bartın, Samsun, Tokat, Artvin, Amasya, Bayburt'a dağıldık.

Çorum'da vasat bir askerliğimiz var. Komutanlarımız kötü değil.

quote:

Orijinalden alıntı: sefatma

arkadaşlar her kese selam bende corum il jandarma yarın inşallah hepinizle görüşürüz herkese hayırlı uğurlu olsun. SEFA

Paşam tanışıyor muyuz? Kadere bakar mısın? Arka arkaya mesaj yazmışız.

Badiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) Çantanı alan totoşa bir iki :)
  • Arkadaşlar bende Konyadan binecem Cumartesi Saat 22:00 de 8 saatmi yani sabah 6 gibi allah izin veririse ordayım çorum il jandarma yazıyor.
  • BENDE İSTANBULLUYUM BİRADER C.TESİ AKŞAM BİNİCEM OTOBÜSE HABERLEŞELİM İSTERSEN
  • olur kardeş senin nekadar sürüyor yol mesafesi
  • Arkadaşlar bende Çorum yolcusuyum hepimize hayırlı tezkereler. Mehmet
  • ÇORUM İL JANDARMAYA GİDECEK TORUNLAR

- KARAYOLU İLE ULAŞIM: Lider-Metro-Hattuşaş-Ulusoy firmaları ile gidebilirsiniz.
    - HAVAYOLU İLE ULAŞIM: THY nin İSTANBUL-MERZİFON seferi ile merzifona gelip merzifondan minibüsle çorum 60 dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemuska

Arkadaşlar daha önceki mesajlarda yazdığım muhabbet gerçek oldu bizi komşu illere dağıttılar. Bartın, Samsun, Tokat, Artvin, Amasya, Bayburt'a dağıldık.

Çorum'da vasat bir askerliğimiz var. Komutanlarımız kötü değil.

quote:

Orijinalden alıntı: sefatma

arkadaşlar her kese selam bende corum il jandarma yarın inşallah hepinizle görüşürüz herkese hayırlı uğurlu olsun. SEFA

Paşam tanışıyor muyuz? Kadere bakar mısın? Arka arkaya mesaj yazmışız.

Badiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :))) Çantanı alan totoşa bir iki :)

Kalabalık gittiğiniz için komşu illere dağıtım olmuş.

331.kısa dönem çorumda 180 kişiydi

siz 360 kişiymişsizin ondan

• Çorum il jandarma yolcularının dikkatine;

eğer bir aksilik olmazsa;

eğitimler: Akıncı kışlasında

Yemin töreni: 22 Nisan cuma günü aşağıdaki yerlerden birinde olacak
    1) Atatürk kapalı spor salonu - ÇORUM
    2) İl jandarma komutanlığı bahçesi - ÇORUM
    3) Sungurlu kapalı spor salonu - Sungulu/Çorum
    4) Kargı Kültür merkezi - Kargı/Çorum
    5) Devlet tiyatrosu salonu - Çorum
    6) Osmancık Belediye Şehir Tiyatrosu - Osmancık-Çorum

daha önceki devrelerin nerede ve hangi tarihte yemin ettiklerini öğrenmek için;

- 325.Kısa dönemler: Devlet Tiyatro Salonu
    http://www.kentselhaber.com/V6/News/100028/325-inci-kisa-donem-101-er-yemin-etti

- 327.Kısa dönemler: Osmancık Belediye Şehir Tiyatrosu
    http://www.osmancikbulteni.com/Haberler.asp?haber=devam&id=1042

- 329.Kısa dönemler: Sungurlu kapalı spor salonu
    http://sungurluhaber.blogcu.com/329-kisa-donem-askerlerin-yemin-toreni-sungurluda-yapildi/6005639

- 331.Kısa dönem (Kral devre::) - Atatürk kapalı spor salonu - Çorum
    http://www.kanal19.tv/haberdetay.asp?haberid=28064

• Yeni gelen arkadaşlar yedeksubay .tk ya giriş yapalım lütfen.

Hem birbiriyle aynı yere düşenleri bulmak kolaylaşır hem de oluşacak istatistik tablosunda faydaları olmuş olur.

Zaten 900 e yakın arkadaş oraya kayıtlarını girdiler çoğu da donanım haberden burada paylaşırken bir yandan da o listeyi ihmal etmeyin.

Hepinize hayırlı tezkereler. ;)
  • Arkadaşlar ben 335. dönem Çorum da akıncı kışlasındaydım.

Yemekler ve yemin törenine kadar yapılan Ağustos sıcağındaki eğitimlerin dışında herşey mükemmeldi. Yemin töreninden sonra akıncı kışlasında uyumadığım ağaç gölgesi kalmadı. Bizim manga 10 kişiydi ve hepimiz birdi. Tuvalete gitsek beraberdik neredeyse.

Arkadaşlık ortamı güzel olunca askerlik çok kolay çok rahat olur Unutmayın.

Ama kimden nereden bir beddua aldıysam, usta birliğine Karabük il Merkez Jandarmaya düştük. Burada ise tam tersi nöbet tutmadığım ağaç gölgesi kalmadı. Sabah 5,30 da başlayan macera ertesi gün 11 12 de devriyeden döndüğümüz günler vardı.

Ama çok şükür bitirdim. ve babalar gibi askerliğim yaptım.

Yeni gidecek olanlar varsa. Çorum 10 numara bir yer.
  • usta birliğini çorum il jandarma da yapmış olan arkadaşlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca 361. dönem 2. grup usta birliği çorum olanların özelden bana ulaşmalarını rica ediyorum.
  • Bilgi verecek kimse yok mu?
  • Bu bağlantıyı takip ederek WhatsApp grubuma katılabilirsin:https://chat.whatsapp.com/BpgsTOpRmwzEkQWrVCPWoX

Corum il jandarmaya düşenler buyursunlar.

368. Kisa dönem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.