Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece yarısından sonra radarlar aktif mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53*MURAT

Gece yarısından sonra radarlar aktif mi?

24 saat aktif kardeşim.gecesi gündüzü yok.zaten uyarı levhasını gece görme şansınız hiç yok.o yüzden osmancga 3 km kala hızınızı mutlaka 82ye şehir içine girmeye yakın 50 ye düşürmeniz gerek.
  • 53*MURAT kullanıcısına yanıt
    Abime ceza gece 03.37 de kesilmis in cin ortada yokken radarlar aktif

• Corum etrafinda dikkat edin hic affetmiyorlar 3 cok fakli noktalarda ceza yemisim 1236 tl toplami nisan mayis aylarina ait..
    Bence yerlesim merkezlerine girerken 50 km hizi hic gecmeyin cunku 72 km hizla bile ceza kesmisler..

72 ye ceza kesenin ..... Neyse napcaz boyle bilmiyom..

120 130 la ceza yesem gam yemicem..

• quote:

Orijinalden alıntı: sakinkaradas

merzifonda mesafe kontrollü radar var.

Bu mesafe kontrollü radar nasıl çalışıyor? Neye dikkat etmek lazım? Sabit bir noktadaki ölçüm dışında, iki radar tespit noktasının arasındaki hız ortalamanızın hesaplanarak ceza kesilen bir sistem mi bahsettiğiniz?
  • en son şile yolunda çekmeköy de yedim
    80 olan yerden 96 ile geçmişim , onu da gps ile ölçmüşler
    kiralama şirketi nakit ödemiş , indirimli hali 149 TL idi
  • tedeş 24 saat çalışıyor, 23:53de yedim ben cezayı 63kmh ile 199tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Corum etrafinda dikkat edin hic affetmiyorlar 3 cok fakli noktalarda ceza yemisim 1236 tl toplami nisan mayis aylarina ait..
    Bence yerlesim merkezlerine girerken 50 km hizi hic gecmeyin cunku 72 km hizla bile ceza kesmisler..

Çorumda af yok 50 var şehir içinde. 51 yapsanız cezası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IS8

quote:

Orijinalden alıntı: sakinkaradas

merzifonda mesafe kontrollü radar var.

Bu mesafe kontrollü radar nasıl çalışıyor? Neye dikkat etmek lazım? Sabit bir noktadaki ölçüm dışında, iki radar tespit noktasının arasındaki hız ortalamanızın hesaplanarak ceza kesilen bir sistem mi bahsettiğiniz?

ilk noktadan 2 ci noktaya ulaşma zamanınızı ölçüp buna göre ortalama hızınızı tesbit ediyor.yani radarı görünce yavaşlayıp geçince basanlara ceza yazıyor.
  • İtiraz edenler mahkemeye verenlerden olumlu Sonuç elde eden var mı? 3-4 kez ben de kırmızı patlama gördüm.

70 tabelasını gördüm yavaşladım. Peşine 50 gördüm yavaşladım. Sonra hep 50 mi buralar ne Zaman bitecek derken araçlar beni sollamaya başladı. Normale dondu sandım 80-90 la giderken 2 kez patladı.

Benzer seyi dönüşte de yasadım.

Nerden nereye kadar kac km belli de degil.

İtirazlar sonuç veriyorsa ceza tebliğ edilince ben de itiraz edecem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrissrathfield

İtiraz edenler mahkemeye verenlerden olumlu Sonuç elde eden var mı? 3-4 kez ben de kırmızı patlama gördüm.

70 tabelasını gördüm yavaşladım. Peşine 50 gördüm yavaşladım. Sonra hep 50 mi buralar ne Zaman bitecek derken araçlar beni sollamaya başladı. Normale dondu sandım 80-90 la giderken 2 kez patladı.

Benzer seyi dönüşte de yasadım.

Nerden nereye kadar kac km belli de degil.

İtirazlar sonuç veriyorsa ceza tebliğ edilince ben de itiraz edecem

2 gün önce konumlarını yazdıgım mesaj vardı işte onun alıntısı ''radarların adet ve yerlerine toplamda 7 şer tane geliş ve gdiş yönünde 10 km içinde radar var.istanbuldan geliş istikametinde osmancıkga 3 km kala radarlar başlıyor.burada gelgör çeltik fabrikası var.bu nokta ilk radara(82km) 300 metre.ardından ulusoy tesislerindinin önünde(82km).osmancıgın içindeki bütün radarlar 50km ayarlı.toplamda gidiş ve geliş yönleri ayrı ayrı şehir içinde 3 noktada var.osmancık çıkışında luk oil(buraya kadar 50km) istasyonunu geçtikten 200 metre sonra hız sınırı 82 km.çorum yol ayrımı ve alışkan(shell) tesislerine 100 metre kalada var.
    osmancıga gelirken veya giderken camlardan elini sallayan varsa mutlaka anlayınki sizi uyarıyor.arkasında astra team yazan beyaz bi astra varsa oda zatı alim olur..
    İnşallah kimse tekrardan ceza yemez.''

• ilk defa geçenlerdenim ben de. problem komple bu iş. trafikten haraç almak artık belediyelere kadar düşmüş çok yazık
  • Bu lanet cezayı bizde ödedik.

Lanet olsun ki memleket diye gittiğimiz Osmancık'ta yolu kullanma bedeli ödüyoruz. Yetkili gavt arkadaşa sorduk o yolda ölenlerin vebalini kim ödeyecek diyor.

Bu kasıtlı koyulmuş birşey. Ulaştırma ve Osmancık arasında. Kansızlar.

• Mayıs sonunda kiraladığım arabayla Osmancık girişini 110km ile girdim flaşı çaktı, girişte leblebi almaya girdik. Eleman hızlı gitmeyin diye uyardı. Ben de şehir içini 50km geçmeden tın tın geçtim ama geçememişim.

1 ay sonra şirket 172tl 3 tane ceza yolladı. 2 si Osmancık 1 İstanbul arabayı teslim ettiğim saatten 30 dk önce yemişim. Bana nasıl 172tl geldi ona şaşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeDDin -- 25 Ağustos 2016; 18:10:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Corum etrafinda dikkat edin hic affetmiyorlar 3 cok fakli noktalarda ceza yemisim 1236 tl toplami nisan mayis aylarina ait..

Böyle birşey yapılamaz. Hız sınırı 50ise 55e ceza yazamaz 56ya yazar. İnsanları yanlış yönlendirmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

quote:

Böyle birşey yapılamaz. Hız sınırı 50ise 55e ceza yazamaz 56ya yazar. İnsanları yanlış yönlendirmeyin

Ironi yazmaliydim evet...

• evet 56 km ile bana ceza yazmışlar. Yedi sülalesine sövüyorum bie haftadır böyle yapanların. Bari 70 yapın ya.
    Acaba yeni yasa ile bu cezalar iptal oldu mu?
  • alsace34 kullanıcısına yanıt
    Ülkemiz ve ceza iptali? Sen en kısa zamanda ödemeye bak dostum.
    Hatta ironi yapayım. Gss denen zorla sigortalı yapıp borçlandıran sonrada gss borçlarını siliyoruz diyen anlayış var.

Önce yumruk atıp sonra yara bandı veren bir anlayış yani. Nedeni bilinmez kimse niye yumruk atılıyor demiyorda yara bandı veriliyor diye şükrediliyor. Anlayana...

• Ama pardon duble yol.

• 28 mayıs tarihine yakın ceza yiyen var mı ? cezanın gelme zamanı gerim gerim geriliyor insan
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.