Şimdi Ara

Çorum / OSMANCIK ' taki kule radarlar.... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
603
Cevap
11
Favori
41.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben bekliyorum hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl iştir. Kendi ülkemizde mülteci olduk. Ulaşım hakkı bile yok.

• Çeken vatandaş birde bunu ütüyle değilde daha kaliteli birşey ile çekseydi tam amme hizmeti olurdu niye de ALLAH razı olsun diyelim...

Videoyu dikkatli izlemenizi tavsiye ederim , levhalardan önce radarlar konulmuş ,radardan 500 m sonrası gibi uyarılar var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdiesel -- 26 Ağustos 2016; 17:41:42 >

• termomen kullanıcısına yanıt
    Siz ne zaman yediniz hocam

• aceryeni A kullanıcısına yanıt
    mayıs 29

• Bugun sabah 5te trabzondan ciktim ordu, corum, merzifon, tosya buralarda tedes var ve bir cok yeni tedes kuruluyor cihazlari dikmisler elektrik cekiyorlardi.
    Daha karadenize aracla gitmem yola mi bakayim yoksa kamera mi kovalayim anlamadim.. Tam bir cin iskencesi para tuzaklari. Simdi halk ve trafik sagligi icin diyenler cikabilir ama osmancik denen ilcede donus yonunde yaklasik 200er metre arayla tam 5 tane saydim. Orduda 7 tane vardi. Bunlar artik yol guvenligi degil tamamen soygun amacli olmus...

• Arkadaslar aslwn afyonluyum fakat rizede gorev yapiyorum, haliyle tatillerde vs memlekete gidiyoruz, toplam 1280 km yol, son bir yildir bu radar olayini osmancik ve orduda iyice abarttilar, ve bu furya dahada artacak gibi duruyor, simdi 10 dk da bir hiz 50-70-82-110 degisiyor, inanin tabela takip etmekten, durup kalkmaktan yolculuktan keyif alaamaz oldum, her gittigimde elimden geldigince dikkatli olmama ragmen en az 1 ceza yedim, itiraz etsen kime edeceksin, hangi birine karsi geleceksin, devlet resmen soyguncu olmus, duble yol yaptim diye bas bas reklam yap o duble yolda 50 km hiz siniri koy, insaf biraz 50 km ile benim yolum 1 gunu gecer,rezillik tam anlamiyla buradan yerkililere sesleniyorum bu durumu duzeltin, trafik isini ozel firmalara birakan bir ulke mi olur? Sigortasi, otv si vergisi zaten aoygunu hamuduyla yapiyorlar yermedi mi, inanin ulkemde yasamaktan utanir oldum, afrika ulkelerinden farki kalmadi cunku...

• biraz önce mayıs ayında yediğim 15 ağustosta gelen cezayı ödedim 149,25 tl olarak
    birde merzifonda yediğim ceza yeni geldi onu bekletiyorum

fakat bu böyle olmaz sesimizi kime nasıl duyurmalıyız şehirler arası yollarda böyle saçmalıklar olamaz

bimere mi yazıyoruz cumhurbaşkanına mı yazacağız ne yapaılacaksa bunun birlikte yapılması lazım
    burada yazmakla iş bitmiyor....
  • Lanet olsun böyle sisteme soyguncu şerefsizler
  • bende aynı yoldan ramazan bayramından dönerken 8 temmuzda cezaları yemiş olmam lazım. Video çekimi yapan arkadaşında dediği gibi hiçbir uyarı yok, bu hukuken tuzak kurmaktır. Bir ara avukatın biri radar cezasını iptal ettirmişti diye bir haber okumuştum. İçeriği ise şu şekildeydi, yolda radar olduğuna dair herhangi bir uyarı levhası olmaması ve bu durumun sürücüye kurulan tuzak olması nedeniyle gezici radar cezasını iptal ettirmiş. Tabi avukat kendi işini yaptığı için bu cezayı iptal ettirmiş, bizim gibi vatandaş ne yapacak peki?
    Bu yollar madem ulaşımı hızlandırmak için, vatandaş için yapıldı, o zaman böyle tuzak kurmaktan vazgeçmeleri gerekiyor.

• Mayıs ayındaki ceza daha yeni geldi. Bundan sonra bayram tatiline otobüsle gitmeyi düşünüyorum.

• Beyler amasyaya giriste cikista ve sehir icinde heryere tedes koydular. Eylül ayinda devreye girecek. Aman dikkat.

• redloves kullanıcısına yanıt
    Hocam mayısın kaçında yediniz. Ceza gelenler tarih yazarsa ceza bekleyenlere yardımcı olur

• Bu radarlar hakikaten resmi hırsızlık yav..

• çorum osmancık çalışanları o kadar para kazanmasına rağmen yatıyor anlaşılan, herkes ceza gelmesini bekliyor saçma bir şekilde, konuyu biraz okudum 6-7 ay sonra gelenler var, ben bozüyük tedeste yedim cezayı 1 hafta sonra evdeydi, gece 2 de kırmızı flaşı görünce yavaşladım 2-3 tane yeme durumu olmadı çok şükür, bütün ülkeye dikmeye başladılar bu radarları yukarda da yazılmış her ilçeye koyacaklar yakında, benzinli araç alabilirim artık madem hız sınırlarına uyacaz, yarın edirne'ye gidicem yine her yer tedes, hız limitleyiciye 50 yazıyorum öyle devam ediyorum, 50-70-110 hız sınırlı tedes kuleleri var hepsinden 50 ile geçiyorum, tabela takip etmek hem risk hem de yorucu
  • 10.03 tarihinden 2. Ceza bugün ulaştı. İlk ceza 80 km/h ile 199, 2 hafta önce ulaştı. Bugün ise 74 km/h ile aynı gün, 10.03 tarihinden 412 tl. Söyleyecek çok şey var ama, burası yeri değil. Bubi tuzağı resmen, bıktırdılar artık. 74 km/h ile 412 Tl! Bilseydim 174 ile geçerdim, en azından hakettim derdim kendi kendime. 4 ay önce de 67 km/h ile Tekirdağ Muratlı'da 412 TL ceza yedim. Soyguncu şerefsizler!

• Şerefsiz köpeklere bak ya 2 adet cezam gelmiş 199 tl ve 412 tl olmak üzere 2 adet ceza yemişim kahrolsun ya bu nedir ya kaçla gitseydim 5'le mi 10'la mı soygunculuk bu resmen ya resmen para yolmak için kurulmuş bir tuzak bu.

Trafiği izledim diğer araçlar ile seyir halinde gittim demek ki herkes yemiş. Haram olsun aldığınız para.

Siz ödediniz mi itiraz edemiyor muyuz bu cezalara?

eDİT: Cezalarım MART ayına aitmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 31 Ağustos 2016; 18:33:34 >
  • Arkadaşlar ben de nisan başında geçtim osmancıktan hala ceza gelmedi.. Arabayı sattık hala cezaları bekliyorum.. Bi ümit var içimde belki plakayı okuyamamıştır diye. Plakalarım kuyrukluydu..gece 12 gibi geçmiştim hepsinden 80 civarıyla..

• GİTTİ MAAŞ, HARAM OLSUN.
    SS Dayıma ait.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyttatar kullanıcısına yanıt
    Kuyruklu derken hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.