Şimdi Ara

ÇORUM XBOX İPTAL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
9
Favori
27.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birinizde 10 lira fazla havale yapin vicdansizlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anoniimm kullanıcısına yanıt
    Cihaza kullanici tanimliyorsun. Kod kullan bölümü var. Oraya yaziyorsun. Ne oldugu cikiyor. Sonra oyun makinanin diskine iniyor. Artik diskten oynuyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konu iyi olmadi. Arkadas her ne kadar iyi niyetle yaklasmis olsada, herturlu suistimale acik bir olay. Bu forumdaki potansiyeli gorup, kendi cikarlari icin kullanmak istiycek art niyetli kisiler tureyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustaac M kullanıcısına yanıt
    En iyisini yapmışsınız. Başınıza bela almaktan kurtulmuşsunuz.
    Çoğu bana kızacak. Fakat...
    "Bazı nedenlerden vazgeçtim, hakkımı devredeceğim." diyen vb. olmuş.
    "Bu fiyata nasıl göndereceksin, sana nasıl güveneceğiz?" diyen olmuş.
    "Kutular neden açık?" diyerek, şüphelenenler olmuş.
    Hala şu an bile "Çok ihtiyacım vardı. Bana gönder" ya da "İlk 4-5 kişiye gönder" diyenler var.
    XBOX'a nasıl çok ihtiyaç duyulur? Sanki ekmek meselesi.
    Sizin için bu arkadaş kendini neden riske atsın?
    PM'den neler yazmışlardır? Çoğunu tahmin edebiliyorum.
    Bu kadar siparişi nasıl alacaktınız da kargoya verecektiniz?
    Kargoda veya daha sonra bir problem olsa senin yakana yapışmayacaklar mıydı?
    Garanti için de sana yazmayacaklar mıydı?
    Problemleri, garanti vs sen takip etmek için uğraşmasan bile mesajlarla uğraşıp, canını sıkacaklardı.
    Hatta seni yalancılıkla, dolandırıcılıkla suçlayanlar bile olacaktı.
    Şu an bile bazıları "Adam şu kadar para topladı. Bunu 1 gün kullanacak. Sonra vazgeçtim deyince bunun faizi cebine kalacak" diyen olacaktır. 20.000 TL. toplasanız, 1 günde en fazla 5 TL. faiz geleceğini hesaplayamazlar böyleleri.
    En doğru kararı vermişsiniz bence.
    Ben de bazen bölgemde böyle şeyler görüp, buraya yazmak istedim. Tüm bunları düşününce vazgeçtim.
    Atalarımız "İyilikten maraz doğar" diye boşuna dememişler.
    Bana kızan kızsın. Ben kimseyle tartışmak istemiyorum.
    Size kolay gelsin.

• Ürünlerin iade olma olasılığı çok yüksek. Mersin davultepede kalan son 1 ürünü aldım. Misafirhanede deneyeyim dedim bi baktım adam 10 uncu seviye gibi bi şeye gelmiş forza 2 yüklenmiş. Bir sürü demo var. Size soracağım bir şey var kutudan kolu şarj edecek bir kablo çıkacak mıydı? Çıkmadı bende.

• Beyler başlığı açan arkadaş için konuşmuyorum.eski üyelerin hesapları çalınıyor ve adına ilan açıyorlar.bu şekilde 20 kişi dolandırıldık.uzun zamandır işlem yapmamış arkadaşlara dikkat edin.200 tl kaptıran arkadaşın dosyasını savcılık takipsizlik gibi bişey vermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: guven35

En iyisini yapmışsınız. Başınıza bela almaktan kurtulmuşsunuz.
    Çoğu bana kızacak. Fakat...
    "Bazı nedenlerden vazgeçtim, hakkımı devredeceğim." diyen vb. olmuş.
    "Bu fiyata nasıl göndereceksin, sana nasıl güveneceğiz?" diyen olmuş.
    "Kutular neden açık?" diyerek, şüphelenenler olmuş.
    Hala şu an bile "Çok ihtiyacım vardı. Bana gönder" ya da "İlk 4-5 kişiye gönder" diyenler var.
    XBOX'a nasıl çok ihtiyaç duyulur? Sanki ekmek meselesi.
    Sizin için bu arkadaş kendini neden riske atsın?
    PM'den neler yazmışlardır? Çoğunu tahmin edebiliyorum.
    Bu kadar siparişi nasıl alacaktınız da kargoya verecektiniz?
    Kargoda veya daha sonra bir problem olsa senin yakana yapışmayacaklar mıydı?
    Garanti için de sana yazmayacaklar mıydı?
    Problemleri, garanti vs sen takip etmek için uğraşmasan bile mesajlarla uğraşıp, canını sıkacaklardı.
    Hatta seni yalancılıkla, dolandırıcılıkla suçlayanlar bile olacaktı.
    Şu an bile bazıları "Adam şu kadar para topladı. Bunu 1 gün kullanacak. Sonra vazgeçtim deyince bunun faizi cebine kalacak" diyen olacaktır. 20.000 TL. toplasanız, 1 günde en fazla 5 TL. faiz geleceğini hesaplayamazlar böyleleri.
    En doğru kararı vermişsiniz bence.
    Ben de bazen bölgemde böyle şeyler görüp, buraya yazmak istedim. Tüm bunları düşününce vazgeçtim.
    Atalarımız "İyilikten maraz doğar" diye boşuna dememişler.
    Bana kızan kızsın. Ben kimseyle tartışmak istemiyorum.
    Size kolay gelsin.

+1

• Bizim için risk alan hocam en iyisini yaptınız. Gerçekten sıkıntı çıkacak bit durumdu. Risk edinmeye gerek yok almak isteyen tanıdık vs bulsun alsın.

• cosark kullanıcısına yanıt
    kollar pilli hocam şarj kiti vs sonrdan alınıyor
  • Erzurum daki kampanyadan bende arkadaşa aldırdım.kargo dahil 300 tl ye maloldu.İstanbul içi aynı fiyattan verebilirim.
  • Arkadaşlar eskişehirde böyle bi kampanyaya denk gelen oldu mu. Ps4 bakıyorum lakin fiyatları çok pahalı. Evde dev TV var oyun oynamak istiyorum. Öyle fifa vs. Kesinlikle oynamam. Crysis tarzı oyunları seviyorum. Bu cihaz iş yapar mı oyun ücretleri çokta sorun değil.

• cosark kullanıcısına yanıt
    Benimde tavultepeden aldığım ürün sizinle aynı durumda. Zaten kutu içeriği Fatma dağındı. Xbox hesabı ile oturum açılıp demo falan indirilmişti. Sıfirlayip oynuyorum. Bu durumun sebebi ya bim çalışanlarının çok bilgisiz olması ve hiçbir şeyi kontrol etmemeleri olabilir veya Microsoft Türkiye geri iade gelen ürünleri bim kanalı bile elinden çıkartıyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en iyisini yapmışsın. Dün birine 1 TL ye Yemeksepeti hesap verdim. Özellikle açıklama kısmına iptalde iade yapılmaz, ve sipariş iptali hakkında bilgin yoksa hesap alma dedim. Ama adamın siparişi iptal oldu. Sahtekarlukla suçlandım. Artık forum çakal çukallarla dolu. İ üründe sorun çıkarsa deni rezil ederler.

• 5 kişi eft geçmiş en kısa sürede geri yolluyorum
    Discount special
    Rlcos
    Section8
    Export20
    MEHMET ENES GÖK (Nick belirtin buraya lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 14 Mart 2017; 8:51:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

5 kişi eft geçmiş en kısa sürede geri yolluyorum
    Discount special
    Rlcos
    Section8
    Export20

Hocam konuyu şimdi gördüm. okudum dedim Helal olsun. Adam paraları geri gönderiyor.
    Adam gibi adamsın allah senden razı olsun.
  • mustaac M kullanıcısına yanıt
    280 liraya en az kaç Xbox almak gerekiyordu?

O sayıyı yollasaydiniz. O kadar heves ettik. Bir kişi de yardımcı gelecekmiş zaten.

50 üstü zaten sıkıntı da 15 20 kişi yapilabilirdi

Erzurum konusunu kaçırmıştık. Barı burdan alsaydık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustaac

5 kişi eft geçmiş en kısa sürede geri yolluyorum
    Discount special
    Rlcos
    Section8
    Export20

Eft yapan arkadaşlara da iadeler yapıldı. Kusura bakmayın tekrar iyi günler.

• yardimci olacak diger arkadas alamazmk?

• Arkadaşlar hangimiz böyle bir yükün altına girebilirdik? Arkadaşımız bence çok haklı, mevzu çok hassas. Yine de çok teşekkür ediyorum kendi adıma, gecemiz heyecanlı geçti. Kendisi de mesai harcadı o kadar saat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhtar

Arkadaşlar hangimiz böyle bir yükün altına girebilirdik? Arkadaşımız bence çok haklı, mevzu çok hassas. Yine de çok teşekkür ediyorum kendi adıma, gecemiz heyecanlı geçti. Kendisi de mesai harcadı o kadar saat.

Kesinlikle katiliyorum. O kadar adam icin kargo ile ugrasmasi yuklemesi bindirmesi indirmesi bitmezdi. Normal arabayada sigmazdi.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.