Şimdi Ara

ÇORUM XBOX İPTAL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
295
Cevap
9
Favori
27.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ben kendimi biliyorum, bozuk dahi çıksa tamam der canımız sağolsun derdim.

ama eminim ki; bu forumda bunu yapmayacak insan sayısı çok fazla. en doğrusunu yapmışsınız.
  • Gcey arkadaşımız konuyu okumadığı icin eft yapmış. An itibariyle iade edilmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17bin liralık havale girişinin maliye için denizdeki bir balık kadar önemi olur ancak arkadaşlar , aylık şahsi hesabıma fatura kesilmeyen işler ile alakalı 100-150bin hareket gözüküyor ve denetim dışı miktar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mfk86

17bin liralık havale girişinin maliye için denizdeki bir balık kadar önemi olur ancak arkadaşlar , aylık şahsi hesabıma fatura kesilmeyen işler ile alakalı 100-150bin hareket gözüküyor ve denetim dışı miktar :))

Hocam asıl sebep ürünlerin açık olmasından dolayı, kullanılmış, arızalı, kodu kullanılmış , yıpranmış ürünlerin olma ihtimali ve adet yüksek oldugu için kendi kutusuyla kargo yapmak zorunda olmam, ürünlerin kargoda hasar görme ihtimali.

• mustaac M kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam senin yaptığın baya bi cengaverlik zaten vazgeçmekle en iyisini yapmışsın 👍🏼

• quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

kargo 50liradan az tutmaz ona göre alın

sallama

şehrine göre 20 civarı. bi sürü kargo kampanyası da var, örnek yurtiçi haftaiçi 12-15 arası indirimi...

Dandik zarf içinde jelatin yolladım hatuna mng ANLAŞMA OLDUĞU HALDE 18 lira aldı yurtiçide keza öyle bilmeden atma adama

geçmiş olsun
    50 tane kampanya var, birine denk getirseydin 7-8 liraya giderdi
  • Bu konudan habersizdim haberim olsa belki bende başvururdum,içinde forzada varmış sanırım. Ama kutu açılmışsa ve oyun dijital kod halinde ise kesinlikle o kodlar kullanılmıştır. Arkadaş baya uğraşmış ama doğru olanı yapmış. Helal olsun.

• anaaa.. iptal etmiş arkadaş
    ama doğru hareket olmuş
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Son mesajdan daldın tabi. Gerilere git bak bakalım neler yaşanmış
  • Beyler ben o mağazadan 325 liraya yeğene aldırdım. Kod kullanma muhabbeti yokmuş üstünde kazınmalı yer varmış orası kazınmamışsa kullanılamazmış bazıları kazınmış haldeymiş ama benim aldığım kazınmamış şekilde fotoları alınca paylaşırım. Daha 40-50 adet varmış bilginize.

• kazinmamis sekilde bimdeki gorevli ayirsa alinabilir...tek sikinti kargoda birsey olma ihtimali var onu da herkes aslinda kaderine razi olacak razi olmayani burda ifsa edilmeli gitsin iade etsin elinde fstutasi var bim bununla ugrasmaz iade alamamazlik yapmaz ki zaten ksrgolarin sigortasi var 20 kisilik bir kargolamada indirimli gonderilebilir ...diye dusuncemi yazmak istedim 50 tane daha varmis

• Ben yaklaaik onbes makinaya bakmistim hicbirinin kodu eksik veya kazinmis deildi duyrulur

• Gerçekten büyük bir sorumluluktu ve bazi insanlarla bu iş yapilmaz maalesef. Şartlar belirlenip kim kabul ediyorsa onlarla iş yapılabilirdi. Ama dedigim gibi büyük bir sorumluluk hocamizi zor duruma sokabilir. Keşke alsaydık ama nasip değilmiş :)

• corumda olan arkdaslarla beraber gidip konusabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre654 -- 14 Mart 2017; 11:32:29 >
  • Hadi hepsine kıydın.
    boynundan büyük işlere girdim.
    Azda olsa popüler oldun kazanımın var yani.

"Prof. Dr. Mezarcı " böyle bir nicke nasıl kıydın birader...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorum60 -- 14 Mart 2017; 11:30:57 >
  • bizim xbox macerası burada bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

Hadi hepsine kıydın.
    boynundan büyük işlere girdim.
    Azda olsa popüler oldun kazanımın var yani.

"Prof. Dr. Mezarcı " böyle bir nicke nasıl kıydın birader...

Haklısın hocam 10 saat canhıraş uğraş gece 4 te uyku, SABAH kalk eft havale gönder kendime kıydım asıl.

• mustaac M kullanıcısına yanıt
    Mictosofta mail atılsaydı kullanılmış kodu gönderirlerdi.Açık ürünleri kontrol etmek yerine en kötü ihtimalle iade ederlerdi.Zor değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    yardım eden olursa cumartesi günü müsait oluyorum öğleden sonra our sen topla adamları paraları yardımcı olmaya çalışırım

• Şu an çorumda yarın gelşr kargoyla ama yeğen dedi abi bu açılmış olsa da herşey paketli hiçbir şey açılmamış çizik vs yok dedi

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.