< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 14 Mart 2017; 15:44:38 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaac -- 14 Mart 2017; 15:44:38 > |
En iyisini yapmışsınız. Başınıza bela almaktan kurtulmuşsunuz.
Çoğu bana kızacak. Fakat... "Bazı nedenlerden vazgeçtim, hakkımı devredeceğim." diyen vb. olmuş. "Bu fiyata nasıl göndereceksin, sana nasıl güveneceğiz?" diyen olmuş. "Kutular neden açık?" diyerek, şüphelenenler olmuş. Hala şu an bile "Çok ihtiyacım vardı. Bana gönder" ya da "İlk 4-5 kişiye gönder" diyenler var. XBOX'a nasıl çok ihtiyaç duyulur? Sanki ekmek meselesi. Sizin için bu arkadaş kendini neden riske atsın? PM'den neler yazmışlardır? Çoğunu tahmin edebiliyorum. Bu kadar siparişi nasıl alacaktınız da kargoya verecektiniz? Kargoda veya daha sonra bir problem olsa senin yakana yapışmayacaklar mıydı? Garanti için de sana yazmayacaklar mıydı? Problemleri, garanti vs sen takip etmek için uğraşmasan bile mesajlarla uğraşıp, canını sıkacaklardı. Hatta seni yalancılıkla, dolandırıcılıkla suçlayanlar bile olacaktı. Şu an bile bazıları "Adam şu kadar para topladı. Bunu 1 gün kullanacak. Sonra vazgeçtim deyince bunun faizi cebine kalacak" diyen olacaktır. 20.000 TL. toplasanız, 1 günde en fazla 5 TL. faiz geleceğini hesaplayamazlar böyleleri. En doğru kararı vermişsiniz bence. Ben de bazen bölgemde böyle şeyler görüp, buraya yazmak istedim. Tüm bunları düşününce vazgeçtim. Atalarımız "İyilikten maraz doğar" diye boşuna dememişler. Bana kızan kızsın. Ben kimseyle tartışmak istemiyorum. Size kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|