Şimdi Ara

CORVETTE Z06 VS CORVETTE C6 (MODIFIYELI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
3
Favori
8.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ha birde sunu söyleyim 100-200 U kıstas almayın belli güçten sonra 200-300 daha önemli cok 911 Turbo var 4.5 saniye çıkartan ama sonrası cok kötü :) bahsi gecen twin Turbo corvette içimden gecer 200-300 de hem hem uzun difransiyel olduğu icin top speed te cok yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhat, bu basit tavrin bile senin terbiyesizligini ortaya koyuyor. Adam gibi soru soruyoruz ama her zaman yaptigin basitligi yapiyorsun. Simdi birinin gelip bana "kiskanc"etiketini yapistirmasini bekledigine adim gibi eminim. Hesap soran yok, soru soran var ama aracin sahibi israrla cevaplamaktan kaciniyor. afabayla ilgili konusamayacaksak bu tirt video ile konu acmanin ne amaci var? bundan cok daha guzel binlerce video yok mu internette? bu konu arac hakkinda konusma sansi sunmuyorsa konunun nasil bir ilgi cekiciligi var? burada gelip yikama yaglama yapilsin diye mi aciliyor bu konu?

beni bunlari soylemeye siz mecbur birakiyorsunuz.

ibrahim kim ki? bilmedigi arabalar hakkinda burada atip tutan bir adam iste. ben onu hic dikkate almadim.

bu konulardaki teknik birikimim ise ardaya sor anlatsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Ne bileyim siz F1 de hp kapıştırıldığını hiç gördünüz mü bahsedilir durur Renault motorları daha düşük hp üretiyor diye boş bir moda lafıdır aslen ne tork dan bahseder ne de devir bandından sadece özetle 30hp daha az der çıkar basın işin içinden eee 2 sene üst üste şampiyon oldu bu adamlar kendilerinden güçlü motorlara karşı. Sıralama turlarını aldılar götürdüler. Velhasıl kelam bir tarafta 830-950 hp lik F1 makineleri diğer tarafta 2500hp lik modifikasyon ürünleri hangisi? motor da kilitlenip kalıyorsunuz hep dünyada ki aktarma, diğer güç organlarına dair birikiminiz yok.

Renaultun motorunun hem az yaktığı, hemde çekiş anlamında daha iyi olduğu söyleniyordu zaten pist ortamı olduğu için yavaş virajlarda çekiş çok önemli sonuçta oval pist değil pistler, evet bahsedilen sadece bg düşüklüğüydü ama redbull şampiyon oldu. Şuanda mercedes motoru kullanan mercedes takımı,aynı motoru kullanan mclarendan bayağı geride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 8 Ağustos 2012; 21:41:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: West 

Anlıyorum zenginsiniz hakkınızdır bu tarz araçlara binmek. Ancak bu tarz 'kapışma' ya da sizin deyiminiz ile 'versus' olayını trafiğe kapalı bir alanda yapsanız? Bu tarz araçları alabilecek bir insan İstanbulpark' ı rahatlıkla bir kaç saatliğine kiralayabilir düşüncesindeyim tabi işin bürokratik yanını bilmiyorum. Bunu dememin sebebi birisinin canına, malına vb. zarar verirseniz vicdan maddiyattan daha ağır basıyor. Açıkçası ne konunun içeriğinden ne yapılan yorunlardan ne de yöneticinin mesajlarından hoşlanmadım.

Olayın zenginlik ile alakası yok öncelikle onu belirteyim konuyu hic o tarafa çekmeyin zira co rahatsızlık duyuyorum
    Kaldı ki makas Ata Ata ilerlemiyoruz ufak boşlukları değerlendiriyoruz sadece
    İstanbul park i kiralamak mesele degil de hic bir pistte bu araçları deneyecek düzlük yok trafiğe kapalı alan varsa gösterin gidelim bende önüme her çıkan vasıtadan dolayı ayağımı ikide bir gazdan çekmekten hoşnut değilim dogrusu kaldı ki moscow unlim in otoyolda yaptıgı denemelere kimsenin sesi çıkmazken Uff super derken ülkemizde görünce neden ağır tepki gösteriyorsunuz bilemiyorum dogrusu kaldı ki o denemeyi yapan arkadasta bende profesyonel pilotlarız bence bu önerini yolda abuk subuk giden ticari apaçı arabalarına getir daha isabetli bir karar vermiş olursun

ufak boşlukları değerlendirmeniz için kuralları hiçe saymanız ya da hız yapmanız sizi haklı konuma getirmiyor malesef. Ayağınızı ikide bir gazdan çekmekten hoşnut kalıp kalmamanız tercih meselesi ancak ayağınızı zaten çekmek zorundasınız gazdan. Ben moscow unlim nedir, kimdir tanımıyorum aynı şeyleri yapıyorsa onu da tasvip etmiyorum. Profesyonel pilot derken? Nereden bileceğiz? Şahin ile hız yapan, '8' çizen ya da ticari ile makas atan profesyonel değilmidir acaba? Benim bildiğim profesyonel pilotlar kendini pistte gösterir insanların bir yerden bir yere ulaşmak için kullandıkları yollarda değil. Tepkimin sizin altınızda pahalı spor araba olduğundan dolayı getirdiğimi düşündünüz sanırım, eh alıngan olmakta da haklısınız sonuçta okumasam da size bu forumda denilenleri az buçuk anlatanlardan okudum. Yani sizin yaptığınız olay ile bir şahin sahibinin ya da bir hafif ticarinin yaptığı olay arasında benim gözümde hiçbir farkı yok. İlginç olan biçare durumda 'bizim de bu arabaları deneyecek düzlüğümüz yok' tarzındaki cevabınız. Şaşırdım açıkçası. Gösterin gidelim demişsiniz, bizim vatandaş olarak sorumluluğumuz size yol bulmak değil sizi trafikte yaptığınız yanlışlar için düzgün bir üslup ile uyarmaktır. Düz yolu devletten isterseniz eminim benden daha çok yardımları olur diye düşünüyorum. Yani işin özeti arabanızın 0-100 süresi ya da sizin profesyonel pilot olmanız ya da sizin için trafiğe kapalı düz bir alan olmaması değil, sizin kurallara uyma ve toplum içinde yaşadığınız bilincine kavuşmanız. Sonuçta hızla solladığınız kişi sizin kadar profesyonel sürücü olmayabilir değil mi? Zenginlik konusuna gelince yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ben sizi rahatsız etmek için yazmamıştım. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Serhat, bu basit tavrin bile senin terbiyesizligini ortaya koyuyor. Adam gibi soru soruyoruz ama her zaman yaptigin basitligi yapiyorsun. Simdi birinin gelip bana "kiskanc"etiketini yapistirmasini bekledigine adim gibi eminim. Hesap soran yok, soru soran var ama aracin sahibi israrla cevaplamaktan kaciniyor. afabayla ilgili konusamayacaksak bu tirt video ile konu acmanin ne amaci var? bundan cok daha guzel binlerce video yok mu internette? bu konu arac hakkinda konusma sansi sunmuyorsa konunun nasil bir ilgi cekiciligi var? burada gelip yikama yaglama yapilsin diye mi aciliyor bu konu?

beni bunlari soylemeye siz mecbur birakiyorsunuz.

ibrahim kim ki? bilmedigi arabalar hakkinda burada atip tutan bir adam iste. ben onu hic dikkate almadim.

bu konulardaki teknik birikimim ise ardaya sor anlatsin.

Soru sormuyorsun ki resmen ispat et diyorsun cevap verdigim de de inanmıyorsun Senin dısında herkese cevap verdim istenmeden cevaplandırgim pm in haddi hesabi yok ya duzgun soracaksın itibar edeceksin sormayacaksın kişiliğim hakkında yorum yapmayacaksın o zaman keseceksin sesini

tabi kosulsuz inanlara alismissindir burada. neyse; takilin siz. zaten hicbir seye cevap verdigin de yok.

ibrahim adina bir seyler sacmaliyor.

• Gürültü kirliliğinden başka bişey yok, tek kelimeyle berbat bir video..
  • Çekemeyenler basmış yine burayı...İspat var, süreler var.Anlamıyorum millet kabullenmek istemiyor galiba.
    Şu da çekemeyenlere geldi...
     CORVETTE Z06 VS CORVETTE C6 (MODIFIYELI)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.