youtubeda ya da nette aradığınızda bi şey yoksa çok düşünmeye gerek yok bence. çekinceniz varsa cosaya mail atabilirsiniz. o modele özgü bi şey olabileceğini sanmam on/off çalışıyor sonuçta. bugün hangi kombi üreticisine sorsanız problem çıkabilir, bizim ürünlerimizle kullanın daha verimli çalışır vs der zaten. |
Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti [ANA KONU] (601. sayfa)
-
-
-
Kaça düşmüştü hocam? Şuan 250tl
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
149,90tl. sıcaklığı sürekli saniyelik değişimle ölçüyor. cosa ile bazen 0,1-0,2 fark oluyor. cosa dakikada bir sanırım ölçüyor. usbden çekip cosayı yeniden takınca eşitleniyor, gücü alınca ölçüyor yani anında cosa. diğer türlü dakikada 1 sanırım ölçüm alıyor odadan.
-
RT24V.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaklaşık bir hafta önce demirdöküm ademix marka kombime bağlantı gerçekleştirdim. Ancak ateşlemeyi durdurduğum zaman f86 hatası alıyorum. Cosa’ya üç kere destek talebinde bulunmama rağmen bir türlü dönüş alamadım. Forumda bu marka kombi de Cosa’yı kullanan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cosayı değilde demirdökümü ararsanız daha net bilgi alırsınız bence. on off termostatın nereye bağlanacağını sorarsınız tam olarak
-
-
Lehim yapılır büyük ihtimal. Elektrikçi, elektronikçi halleder. Yada hiç olmadı Cosa ile görüşün onlar yaparlar benzer durum başıma gelmişti yıllar önce ücretsiz onarmışlardı. Kargo ücreti vs vermemiştim.
“Garanti kapsamı dışında kalır,biz yardımcı olamayız” dediler. Açıkça belirtmem gerekirse, ya termostatı bizden alırsınız ya da bana ne diyorlar. O yüzden Cosa’dan yardım almaya çalıştım. Belki aynı sorunu yaşayan biri vardır diye.
RT kısmına bağladınız değil mi termostat uçlarını? Parametre istememesi lazım yanlış bağlamış olabilir misiniz?
-
-
-
Slm. bu cosa da modülasyon lu kombi ile data alışverişi yapabiliyor mu?.Kazan sıcaklığı ayarlama kullanım suyu sıcaklığı ayarlama? oda hedef ısıya yaklaştıkça alev oranını azaltma vs.. Alexa Google home desteği vs varmı?
Dolaylı yoldan öpentherm desteği varmı demek istiyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 13 Kasım 2024; 20:28:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Standart On/Off. Opentherm desteği yok.
Opentherm isterseniz; Honeywell, Vaillant eRelax, Demirdöküm ExaControl bakacaksınız. Tabi fiyatlar uçar.
Merhaba,
Son dönemde wifi bağlantısında bazı günler çok fazla bağlantı kopması oluyor. Henüz kombiyi çalıştırmadık (yer Antalya) ama sistem kurulu ve açık. Uygulamadan tabloya baktığımda altta kırmızı çizgilerle çok fazla bağlantı kopması oluyor. Bu kopmalar bazı günler olmazken yada 1-2 olurken bazı günler çok fazla oluyor. Bu süreçte internet kesintiside olmadı. Acaba modemle ilgili mi sıkıntı var (uydunet in eski modemi) yoksa cihazda mı anlayamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün bende de çok oldu. Hatta şuan başka bir sorun var. Bağlantı normal, kombi açılması gereken sıcaklığa düştüğü halde yakmıyor, ateş işareti gelmiyor. Kombi yansa uygulamada görünmüyor, grafiğe de yansımıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba ,cosa ortam sıcaklığı göstergesi ile, xiaomi termometre arasında 0.7 birime kadar sıcaklık farkı oluyor. 4 tane xiaomi termometre var hepsiyle fark oluyor. Bazen değerlerin birbirine eşitlediği de oluyor ne yapmalıyım
4 tanede bende var hepsinde 0.5 birim cosa yüksek. Cosayıda yeni aldım.
Arkadaşlar cosanın v5 modeli daha önce görmemiştim. Yeni bir model mi herhangi bir yerde bilgiside yok sadece resmi sitesinde ve trendyolda var bilgisi olan var mı? Bide cosanın v4 modeli halen alınabilir durumda mı yoksa honeywell t3r mü alayı çok kararsız bırakıyor beni.
trendyol.comCosa Akıllı Oda Termostatı Kablosuz Kombi Kontrolü v5 Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/cosa/akilli-oda-termostati-kablosuz-kombi-kontrolu-v5-p-881390939?boutiqueId=61&merchantId=107030&utm_source=share
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weyssii -- 11 Aralık 2024; 21:38:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X