Şimdi Ara

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey (603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.050
Cevap
215
Favori
488.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
Giriş

adamlar 0,1 hassasiyet koymuş ürüne ve bi çok yerine müdahale edilebiliyor böyle bi imkan var iken neden kullanmayalım ve kendimizin rahat ettiği ya da faturanın en az geldiği ayarı tuturmaya çalışmayalım. sizin mantığınızla hayatta bi çok şeye neden gerek var kapayalım bu forumu da gidelim. forum burası ve ürüne özel konu açılmış tüm ayrıntılara herhalde girilecek. forumun mantığı bu zaten. cosa yanlış ölçüyorsa bunun bilinmesi lazım. ben arkadaşımda 20 derecede ısınıyorum eve geliyorum cosa 0,5 ya da 0,7 yanlış ölçtüğü için ısınamıyorsam bunu da burda öğreniyorsam bunun kime ne zararı var. güzel takip edilip cosaya ince ayar yapıp soğuk sabah saaatlerinde yaktırmadan öğlene kadar idare ettirmeye çalışıyorum mesela. 2-3 mt3 az yaktırsam günlük yetecek.

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Öğrenme modu ilgimi çekti. Otomatık sistemlerin PID kat sayılarını hesaplayan sistem olamaz mı diyordum. Detaylı videolar vardır umarım. Dalayim YouTube ye..
    Bu modda dış hava sıcaklığını ölçen dışarıya giden ısı ölçer de vardır dimi? Bina kaçak katsayısı hesaplama da kullanıyor dur..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Bende aynı şekilde çok fazla araştırma sonrası cosa siparişi verdim. Hayırlısı umarım doğru karar vermişizdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Weyssii W kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hiç pişman olmazsınız emin olun. Ben Cosa çıktığında ilk kullanıcılarından biriyim, belki 2. belki 3. kişiyim. Belki de bugüne kadar en az 100 kişiye aldırdım, pişman olan hiç kimse yok! Şöyle söyleyeyim: Mesela komşularıma 2500 TL gelirken bana 1500 TL civarı fatura geliyor. Net... Evdeki rutini biliyorum ve sürekli manuel modda kullanıyorum. Günde birkaç kez müdahale etmek yormuyor beni.

Cosa Türk mühendislerin başardığı harika bir cihaz.

• Weyssii W kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun. ben usbden bağladım. yaz kış açık tv yanında duruyor. sıcaklık takip için iyi oluyor. ben aldığımda burda cosa içinde olumsuz çok yorum okumuştum. yorumlara baksak kimse bi şey almaya korkar zaten. daha çok sorun olunca yazılıyor. sorun olmayınca yazılmıyor. dreame modeli ile ilgili robot süpürge konusu açtım, alanlar toplansın ve sorun sıkıntı olursa yardımcı olsun millet birbirine diye, almak için gelen bazıları korkuyor herkes sorun yazmış diye. halbuki sorun olmayan konuya uğramıyor sorun olana kadar. olay bu birazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 16 Aralık 2024; 1:49:55 >

merhaba,

ademix kombi için cosa'yı resimlerdeki gibi bağladığımda ateşlemeyi durduruyor ancak anladığım kadarıyla ateşleme başlatmayı ya hiç yapmıyor ya da çok geç yapıyor. parametre ayarlarına girdiğimde ise off'u on yapamıyorum, on yerine no yazıyor zaten. bir yerde hata yapıyorum ama bulamadım.

Cosa Oda Termostatı Kombi ve Klima Kiti Hakkında Herşey

• OoShEvAoO O kullanıcısına yanıt
    Parametre ayarlarına nasıl giriyorsunuz? 35 kod ile mi? 96 kod ile mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

35.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tahmin ettim.
    35 müşteri.
    96 yetkili.

96 koddan gireceksiniz. Bu yüzden ON konumuna getiremiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 17 Aralık 2024; 22:20:36 >
    Oldu mu denediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 599600601602603
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.