Şimdi Ara

Cosonic HTS-168VI Kablolu 5.1 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Voksline divx oynatıcım var ve çok menmunum, bu oynatıcı ile kullanacağım bir kulaklık arıyordum son bir haftadır, çünkü gece eşim ve küçük kızım yattıktan sonra ancak kitap okumaya ve filim, dizi izlemeye vakit bulabiliyorum, gecenin geç saatlerinde ses ayarı 1 de olsa bile acaip ses çıkıyor, bende kulaklık alıyım dedim ve kulaklık bakmaya başladım ankarada. bir iki teknosa yı gezdim, ankamaldeki yeni açılan hp centere gittim, kulaklık aradığımı söyledim beni girişin çaprazında en son da yer alan bir yere gönderdiler, kulaklık aradığımı söyledim, daha önce baktığım stero kablolu veya kablosuz philips marka kulaklıklardan almaya niyetliydim, onları incelerken başka yerlerde satıcıyı zorlamak için sordugum 5.1 ses veren kulaklık varmı dedim, satıcı çocuk yukarda başlıkta yazdığım Cosonic HTS-168VI Kablolu 5.1 Kulaklığı gösterdi ve 5.1 ses verdiğini söyledi, kutudan çıkarttım, denedim ilk izlenimim güzeldi, aldım eve geldim, vokslinenin ses ayarlarını yaptım bu arada bizim garip ve ucuz vokslinemizin 5.1 ses hoporlerlerini test edebileceğimiz, test sesi açık-kapalı ayarına girdim, bizim voksline divxsimizde bu özellik çok güzel çalışıyor ve ayar yaparken bana çok yardımcı oldu, sakın benim ilk yaptığım gibi divx oynatıcıdan 5.1 sesi açmadan denemeye kalkmayın, pek bir şeye benzetemezsiniz kulaklığıda, normal 5.1 ses sisteminizide, ayarları yaptım ve bir dvd koydum, o andan itibaren resmen uçtum, müthiş bir şey, bas sesleri ve sağ sol sesleri çok güzel veriyor, ben çok benmun kaldım, arkadaşlar bas sesleri verirken insanın kafgasını zıngır zıngır oynatıyor, kablosu yaklaşık 4 metre kadar, bağlantı aparatları ve bağlantı çoklayıcıları çok güzel ve yeterli, voksline ye sorunsuz bağlayabiliyorsunuz, 4 metre uzaklık bana yetti, birde dvd nin arkasına aparatı bağlamak için yaklaşık 1.5 metrelik çoklu kabloyuda sayarsanız, televizyondan 5,5 metre uzaklıkta seyredebilmenize imkan veriyor, ek bir kablo ile uzatma yapmakta mümkün, piyasada 5.1 ses sistemlerinin uzatma kaplosu var, ben çok ama çok menmun kaldım, bence normal 5.1 sistemi almak yerine bu kulaklığı alın, yok hanım sesini açtırmıyor, yok çocuk uyuyor, yok komşular rahatsız oluyor kaygısı olmadan mis gibi izleme imkanına kavuşun.

evettttt şimdi geldik fiyatına, sıkı durun fiyatı tam tamına 49 ytl, evet kırkdokuz ytl, ve hp center 15 taksit yapıyor ve ben utanmadan birde 15 taksit yaptırdım

• Evet, ben de zamanında bu kulaklığı kullanmıştım ev bir şekilde çevresel ses oluşturuyor.
    Fiyatınını dikkate alınca, böyle bir şeye ihtiyacınız varsa bir deneyim derim.

Ancak uzun süre kullanınca benim kulağımı rahatsız ediyordu.
  • benim sol kulağım biraz arızalı, telefonla bile fazla konuşsam sızlar, iki filim üst üste izleyince benimde kulağımı sızlattı, ancak ben fazla sesi açmadan izlemenizi tavsiye ederim, bas seslerde insanın kafası titriyor, başarılı bir kulaklık yani
  • bulabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim, belki dikkatini çekmeyen vardır diye yeniden uyarayım dedim, her kullandığımda daha menmun oluyorum
  • hp center nerde yauw ben vatan computerda ozaki buldum...
  • ben cosonic kablolu 5.1 kullandım ama gerçek 5.1 ses vermiyor.bu sefer kablosuz philips hd1500 aldım.şimdiye kadar duymadığım ses canavarını şimdi duymaya başladım.kendi kablosuz anfisiyle gerçek sinema ortamında patlama seslerini duyuyorum.tabii ki arada kablolu ila kablosuz olarak fiyat farkı var.kablosuz olmasının avantajı istediğin hareket özgürlüğü yaratıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 6 Aralık 2006; 1:49:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Ancak uzun süre kullanınca benim kulağımı rahatsız ediyordu.

bende katılıyorum. hala kulaklığı kullanmaktayım ancak uzun süre taktuğımda çok fena rahatsızlık veriyor. kulağımdan çıkarıp atasım geliyor.
  • abi 761 ytl den bahsediyon sen, ne diyon yav, o kadar para verilirmi, ben gider o paraya çok güzel bir gerçek 5.1 sistem alırım, kavga dövüşte olsa evde dinlerim. ben cosoniksten menmunum, tek eksisi bir filimden fazla dinlemeyecen, gerçi bi bütün kulaklıklar için geçerli, birde ben sesi düşürüyorum iyice, o zaman daha az rahatsız ediyor, ben çok menmunum.
  • yav ep center yerine hp center demişim, ankara ankamalda var ya ep center orayı diyorum
  • Merhaba,

Bende yeni bir voxline divxplayer aldım.

İnternette cosonic HTS-168 5.1 DOLBY DİGİTAL ADLI KULAKLIĞI gördüm.

Bu sizinki ile aynımı acaba?

Birde voxline divxplayer ve bu kulaklığı alınca 5.1 benzeri ses almak için başka bir aparat almak gerekiyormu?

Bilgi verirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • Merhaba,

Cosonic HTS-168 5.1 Kulaklığın İstanbulda yada internette uygun fiyata satıldığı bir yer biliyorsanız lütfen mesaj atın.
    Teşekkürler.

Eskiden teknosa satıyordu artık yok.
  • herhangi bir ek aparat gerekli değil,bütün aparatları kutudan çıkıyor dostum
  • güzeL ßir Sistem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman -- 18 Mayıs 2007; 16:14:21 >
  • Peki kulaklık analog çıkışları mı kullanıyor? Yani kulaklık 3 ayrı giriş ile mi divxe yada bilgisayara bağlanıyor?
  • kulaklığın bağlandındığı bir dağıtıcı kutusu var, kulaklık bir jak ile bu kutuya bağlanılıyor, bu kutunun değişik kablo aparatları var, bu kablolar ile gerek 3 kablo kullanarak bilgisayara, gerek altı kablo kullanarak dvd ye baglantı yapılabiliyor, bir iki değişik kablosu daha var, bağlantıda sorun çıkarmıyor yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.