< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (12. sayfa)
-
-
Kitapçıktaki gibi yaptım ama kokusu geçmedi. Şuan bekliyor 1-2 saat sonra birşeyler deniyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce satın alarak aranıza katıldım. Evlilik arifesindeyim. Kullanmak için biraz bekleyeceğim. Umarım herhangi bir sıkıntısı olmaz. İlk kullanımda bir şok yaşamayalım :) Muhtemelen 7-8 ay sonra ilk yorumumu yapacağım.
-
Ben de öğlen Cosori'nin 5.5 lt'lik olanını sipariş ettim ve şu an Leipzig'den yola çıkmış gözüküyor. Bakalım Ankara'ya kaç günde gelecek, göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neverktulu -- 17 Şubat 2022; 21:47:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cosorı kullanan arkadaşlar bırsey sormak ıstıyırum bızım makınada alt tepsi tek başına kullanılmıyor, ust sepetle beraber kullanılması gerekıyor, şimdi biz kek yada ekmek yapacak olsak bır tepsıye ıhtıyacımız var dıye düşünüyorum, 20×20 bır kare tepsı yada 20 cm capında yuvarlak bır tepsı işimizi görür gibi gelıyor, 2. Ihtıyacımız olan şey 20 cm capında bır ızgara telı dıye düşünüyorum, sız ne dersınız...
Leipzing ise sabaha Türkiye de olur. Ben İstanbul’da olduğum için mi bilmiyorum ama 24 saat dolmadan elime geçti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün akşam üzeri aldım, istanbula inmiş bile bu ne hız :) Ankara'ya yarın gelir gibi..
-
dün öğlen aldım bugün teslim edildi. şimdi soruyorum, philips xxl mı ? cosori xxl mı ? nette aradığım kadarıyla philips öne çıkıyor, fiyatı 3800 tl bugün, cosorinin maliyeti 2500 tl oldu
-
benim cosori XXL de 5. günün şafağında geldi aldığımın ertesi günü istanbula geldi ve gümrükten çıktı fakat bulunduğum şehre gelmesi tam 4 gün sürdü :))) koku giderme ısıtmasına başladım birazdan ilk patatesi deneyeceğim
-
Arkadaşlar cosori'nin hangisini tavsiye edersiniz?
4.7L olan mi daha mantıklı yoksa 5.5L olan mi? Farkları nedir yardımcı olabilir misiniz?
4.7L olanda plastik kokusundan şikayet var, 5.5L olanda plastik kokusu var mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de bu ikisi arasında karar vermeye çalışıyorum. Sabah başladım inceleme okumaya akşam ettik :)
İkisini de kullanan kişiler en doğru karşılaşmayı yapabilir diye düşünüyorum. Amazon.com da böyle bir yorum mevcut. Bir evine 5.5 diğerine 4.7 litre almış coni.
Zaten firmanın belirttiği özelliklerden de görüldüğü üzere, 4.7 litre olan daha sessiz ve maksimum çalışma sıcaklığı daha yüksek. 230 derece, 5.5 olan 205 derece. 5.5 olan 1700 w diğeri 1500w.
Bunların dışında temizlik açısından 4.7 olan daha kolay demiş. Sepetin altında tabak bulunduğu için demiş, orasını tam anlamadım.
Fiyat olarak 4.7 daha düşük Amazon.comda ama burada biraz daha fazla. O da anlık kampanya fiyat değişikliği vs kaynaklıdır diye düşünüyorum.
Sonuca gelirsem ben karar veremedim henüz. İki kişi kullanacağımız için kapasite olarak sorunumuz yok. Aralarındaki farklar da minör bence. Birini alan niye diğerini almadım demez.
Hangisi güzel görünüyorsa onu alın geçin :d
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Almışsın artık önemi kalmamış üstat :) Mediamarkttan almıştım 3:900 e 10 gün önce hakediyor fiyatı
Ben 4.7 litre olanı aldım. Nedenini söyleyim.
5.5 litre olanda iki tane sepet var iç içe bu temizlik açısından daha zor geldi gözüme. 4.7 L olan sessiz olması daha cazip geldi. Şekil ve tasarım olarak 4.7 L olan daha şık geldi bana.
Hacim olarak da uçurum yok arada. 1500 w olduğu için ufak bir farkla daha az elektrik harcar ve max sıcaklık düzeyi daha yüksek diye yeni versiyon olan 4.7 yi seçtim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceki sayfaları okudum ama göremedim sanki. Amazon yorumlarında balık lezzetli oluyor yazılmış. İki çupra levrek vs sığıyor mu acaba? Kafa ve kuyruk hariç tabi
@faramir86us
4,7 lt kullanıyoruz. İlk çalıştırmayı kılavuzdaki gibi yaptım, hiç plastik kokusu yok
-
Teşekkürler. 1.4 kg gayet rahat sığmış. Benim aldıklarım da genelde 1.2 -1.4 kg o civarda oluyor. Balık kırmızı çizgimiz, iyi pişiriyorsa yakında geçerim siparişi.
Plastik kokusu şikayeti okudum. Yemeklere bu kokunun sindiğinden bahsetmişler. Var mıdır böyle bir durum yaşayan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 5.5 lt olanı 3 gundur kullanıyorum ve herhangı bır plastık kokusu olmadı. ...ılk kullanımda 2 defa boş çalıştırdık ardından yıkadım kuruladım ve kullanmaya başladım
Cosori'nin şu meşhur kırmızı olanına ufak bir indirim gelmiş. İthalat depozitosuyla beraber 2703 liraya geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X