Hocam utenden genel olarak memnun musunuz? Gördüğünüz bir eksi yönü var mı? Cosori ile kıyaslama şansınız oldu mu hiç? Bende cosori xxl ile bunun arasında kaldım. Cosori kullanico deneyimi çok ama bu ürün hakkında kaynak bulamadım. Fiyatı daha uygun. Biraz fazla verip cosori almaya değer mi acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (11. sayfa)
-
-
Cosori kullanmadığım için kıyaslama yapamam maalesef.Cihazın kalitesinden memnunum.Sepetin sac kalınlığı çok iyi.Aldığıma pişman olmadım.Denediğimiz et,tavuk,patates pişirmesi hoşumuza gitti.
-
Düzgün çalışan bir yağ spreyi bulabildiniz mi siz? Benim aldıklarım yağı tam pülverize etmiyor, su tabancası gibi sıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende 2500 e xxl cosori aldım gitti :)=
-
Bizdede o sorun var bitane cam aldık 2 kere çalıştı 3.de çalışmadı düzgün sprey tavsiyesine açığım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pam marka hazır sprey var internette ama çok pahalı.
Dün sipariş verdiğim Cosori XXL bugün elime ulaştı.
24 saat dolmadan Almanya' dan bana geldi. Ben böyle olaylara alışık değilim. :)
-
Az önce denedim, zeytinyağına az birşey su karıştırıp çalkalayıp sıkınca spreyleme yapıyor. Yağ çok ince olduğundan maalesef klasik spreylerin hiç birisi tam olarak pulvarize edemiyor yağı. Bunun için ya kıvam arttırıcı katmak gerekiyor ya da çok az miktar su işi görüyor. Her kullanımdan önce biraz çalkalayıp sıkmak sorunu çözüyor.
Zeytinyağı ile denedim oldu, siz de deneyebilirsiniz.
-
5.5 litre Uten ile 5.5 litre cosori arasında 1000 lira fark var. İkisi de dijital. Kalite farkı mı var cihazlar arasında bilen var mı?
-
bu nasıl mümkün olabiliyor bana 5 günde gelmişti. Çok ilginç
-
17 Şubat, Perşembe
12:53
Teslim edildi
ISTANBUL,
11:46
Dağıtıma çıktı
ISTANBUL,
10:11
Paket kargo şirketine ulaştı.
ISTANBUL,
5:16
Paket, kargo şubesinden çıktı
LEIPZIG,
1:35
LEIPZIG,
16 Şubat, Çarşamba
23:38
COLOGNE,
21:43
COLOGNE,
20:45
DUESSELDORF,
16:55
Paket gönderildi
Rheinberg, DE
SİPARİŞ TARİHİ
16 Şubat 2022
TOPLAM
2.507,37 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moon Star Turkey -- 17 Şubat 2022; 15:25:17 > -
Bende bu soruya cevap ariyorum ancak henüz bulabilmiş değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, hanım her ne kadar karşı çıksa da sonrasında bana hak vereceğine inanıyorum. Bu sebeple bu üründen ben de almayı düşünüyorum. Aşağıdaki görsellere bakıp tavsiyeniz I alabilir miyim? Alternatif ve fiyat olarak.... Mesela yağ püskürtücü veya
veya cihaz içi ek aksesuarlar elzem midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence cihaz tamam ama yağ püskürtücü oradan almanıza gerek yok. Çevrenizde avm lerde mutfak araç gereçleri satılan bir yerden de temin edebilirsiniz. Aksesuar için de daha uygun fiyatlı az yukarıda bir mesaj var Hepsiburada linki var. Bence onu alın.
O kalınlıktaki bir ekmeği tam buğday unlu olarak normal turbo fanlı fırında 200 derecede 40 dakikada pişiriyoruz, belki bir fikir verir.
-
Cosori 4,7lt kullanıcısı olarak airfryer konusundan bağımsız tavsiyem her zaman hanımın sözünü dinleyin 😊
Patates kızartması yemeseniz de yaşayabilirsiniz ama huzurunuz olmadan yaşamak zor olur 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 17 Şubat 2022; 17:29:12 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Airfryerde ekmek yapmak pahalıya geliyor.Ekmek yapma makinası bir ekmek için 350w (0.7TL) harcıyor.Airfryeri 30 dk calistirsam düz hesap 850w (1.7TL) yakar :)
Bir ekmek için mantıklı değil.
Selam arkadaşlar, 10 gün oldu alalı ama çalıştırmak nasip olmadı. Vergiler dahil 2280tl ye geldi 4.7lt lik.
ilk çalıştırmayı nasıl yapıyoruz? Temizleme gibi olayları nasıl oluyor? Ve neye dikkat etmeliyiz?
-
İçindeki kağıdı poşedi çıkar makinanın 200 derece 15 dk falan çalıştırıyorduk koku gidiyordu sonra yıka hazneleri ne yapacaksan yapabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X