< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (9. sayfa)
-
-
10-15 dakika kadar ilk çalıştırmayı boşta yaptım.
Sonra Uten 5,5 lt airfryeri denedik.Patates,kanat,et pişirdik.Hepsi mükemmeldi.Sadece patatese yağı fazla koymuşuz :) 1680 liraya almıştım.Benim hoşuma gitti.Gayette kaliteli bir cihazmış.
Çalışırken sepeti çıkarırsanız beklemeye geçiyor,taktığınızda kaldığı yerden devam ediyor.Bütün airfryer aynıdır galiba.Sepet sac kalınlığı çok incecik değil.Philips airfryerin daha inceydi diye hatırlıyorum.
Tavuk programında kanatı 15 dk 200 derece çalıştırdı.400w yaktı.15 dk bir tık fazla kızardı.Damak tadına göre daha erken program bitirelebilir.
(1700 w/60 dk=28,3 w/dk. 15 dk x 28,3 w=425 w )
(en pahalı elektrik tarifesinden hesaplarsak 15 dakikada 0,8 TL elektrik yakıyor) 1700w lık Airfrayer 1 saat çalışırsa 3.4 lira yakmış oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 14 Şubat 2022; 20:57:40 >
-
Bugün 55 TL iade gelmiş gümrük ücretinden dolayı. Hergün daha da çok kendine aşık ediyor şu Amazon.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güle güle kullanın memmun kalmanıza sevındım
Tesekkürler.
-
-
bana da 47tl iade gelmiş :)
-
Cosori grubuna philips xxl ile dahil oluyorum bilgi için daima buradayım güzel tarifler verinde deneyelım beyler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 15 Şubat 2022; 22:24:40 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu cosori için aksesuar alan oldu mu hiç ?
Amazonda şöyle bi şey oldum. 710 ₺ ye geliyor. Daha ucuza bulamaz mıyız acaba?
amazonCOSORI Sıcak hava fritözü aksesuarı, 5,5 L fritöz hava Fritözü için altı parçalı aksesuar seti tüm marka için, pişirme kalıbı, pizza pan, ızgara ızgarası, buharlı raf, silikon mat, muffin kalıbıhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07PRJYGB2/?coliid=I1970FAKS8XWCI&colid=BUZW1UDNS9BM&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
Evrensel olarakta şunu buldum. Bu da 400 ₺ ama ekstra vergi çıkar mı bilmiyorum.
amazonSOLUSTRE 6 adet 20 cm evrensel hava fritözü aksesuarı, kızartma tavası, hava fritözü, yapışmaz, bulaşık makinesinde yıkanabilirhttps://www.amazon.com.tr/dp/B092ZYLDL8/?coliid=I2TZKH3T1Y3586&colid=BUZW1UDNS9BM&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben şundan sipariş verdim.
10 adet hava fritöz aksesuar kiti kızartma fırın tepsisi raf Pizza tepsisi Pot Metal tutucu ekmek braketi kek kalıbı seti 3.2QT-5.8QT hava fritözamazon10 adet hava fritöz aksesuar kiti kızartma fırın tepsisi raf Pizza tepsisi Pot Metal tutucu ekmek braketi kek kalıbı seti 3.2QT-5.8QT hava fritözhttps://www.amazon.com.tr/dp/B098QBXDSX/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_N21T06J30A3G67AQ0H34
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Lokum gibi köfte tarifi
Her hangi bir tarifle yaptığınız köfteyi (elimizle hafif basıp biraz inceltiyoruz top şeklinde olmasın) makineye atıyoruz 15 dk 190 derece çalıştırıyoruz cihazı 7. Dkda köfteleri ters yüz ediyoruz pişme bitince afiyetle yiyoruz. Böyle güzel köfte yemedim. Yağ yanık yok 4 4lük.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle köfteyi çok güzel pişiriyor. Az önce muffin yaptım o da harika pişmişti.
Cihazla birşeyler yapmayı keşfettikçe daha da mutlu edecek bizi galiba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ise yarar gibi duruyor. Yorumunuzu bekliyoruz
Bana da 55 tl :)
Hepsiburada ‘12 parçalısı 462 ₺ . Kullanınca yorumlarını bekliyoruz. Ona göre bizde alalım
F Fityle 8 Inç Fritöz Aksesuarları - Siyah (Yurt Dışından)
https://www.hepsiburada.com/f-fityle-8-in-fritz-aksesuarlari---siyah-yurt-diindan-p-HBCV00000ZMGW8?magaza=F+FITYLE&url_src=ios-product-detail
Bu daha uygunmuş aslında. Olmazsa öbür sipariş daha yola çıkmamış iptal edip bundan alayım. Kağıt da var galiba yanında bunun işe yarar.
Sanırım iptal süresi geçmiş. Onu alacağız mecbur.
Benim kafama takılan bir konu var.
Cosori aldık fakat 2 yıl sonra garantisi bitip bozulduğunda nasıl tamir ettireceğiz?
Yedek parça ve servisi Türkiye'de yok
Neden Cosorinin 4.7 lt si 5.5 lt olan daha pahalı? Herşey dahik 2500 tlye 5.5 lt siyah olan modeli alınmalı mı sizde?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar, bu alette pişen köfte-patates-tavuklarda lezzet olarak yağda pişenden ne gibi farklılıklar var? almaya değer bi cihaz mı, yağ tüketimi açısından değil bu sorum, lezzet açısından.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X