Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla bende baktım 14 Şubat gelmiş daha fiyatı indirmiyorlar bu fiyattan alayım bari dedim. Maalesef herhangi bir ürünü almadığınız her an TL bazında fiyat yükseliyor. Ne alırsak kâr dedim aldım ben.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10-15 dakika kadar ilk çalıştırmayı boşta yaptım.

Sonra Uten 5,5 lt airfryeri denedik.Patates,kanat,et pişirdik.Hepsi mükemmeldi.Sadece patatese yağı fazla koymuşuz :) 1680 liraya almıştım.Benim hoşuma gitti.Gayette kaliteli bir cihazmış.

Çalışırken sepeti çıkarırsanız beklemeye geçiyor,taktığınızda kaldığı yerden devam ediyor.Bütün airfryer aynıdır galiba.Sepet sac kalınlığı çok incecik değil.Philips airfryerin daha inceydi diye hatırlıyorum.

Tavuk programında kanatı 15 dk 200 derece çalıştırdı.400w yaktı.15 dk bir tık fazla kızardı.Damak tadına göre daha erken program bitirelebilir.

(1700 w/60 dk=28,3 w/dk. 15 dk x 28,3 w=425 w )

(en pahalı elektrik tarifesinden hesaplarsak 15 dakikada 0,8 TL elektrik yakıyor) 1700w lık Airfrayer 1 saat çalışırsa 3.4 lira yakmış oluyor.

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 14 Şubat 2022; 20:57:40 >

• Bugün 55 TL iade gelmiş gümrük ücretinden dolayı. Hergün daha da çok kendine aşık ediyor şu Amazon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın memmun kalmanıza sevındım

• Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt

Tesekkürler.

• Arkadaşlar merhaba,

Fotoğraftaki yumurta tost tarifini paylaşmak isterim.

Tost ekmeğine bardağın arkası ile bastırıp bir çukur oluşturalım. Ekmeğin etrafına yumurta dışarı dökülmesin diye kaşar peyniri veya eriyen herhangi bir tür peynir konulabilir. Ekmeğin içine yumurtayı kıralım. Tuz kekik biber ekleyip zeminine fırın kağıdı koyduğumuz sepete yerleştirelim.

180 derecede 8 dakika pişirelim. Ekmeğimiz kıtır yumurtamiz ise İçi akışkan bir halde kalacaktır.

Afiyet olsun.

• beyazseytanahmet B kullanıcısına yanıt

bana da 47tl iade gelmiş :)

• Cosori grubuna philips xxl ile dahil oluyorum bilgi için daima buradayım güzel tarifler verinde deneyelım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 15 Şubat 2022; 22:24:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu cosori için aksesuar alan oldu mu hiç ?
    Amazonda şöyle bi şey oldum. 710 ₺ ye geliyor. Daha ucuza bulamaz mıyız acaba?

amazon
    COSORI Sıcak hava fritözü aksesuarı, 5,5 L fritöz hava Fritözü için altı parçalı aksesuar seti tüm marka için, pişirme kalıbı, pizza pan, ızgara ızgarası, buharlı raf, silikon mat, muffin kalıbı
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07PRJYGB2/?coliid=I1970FAKS8XWCI&colid=BUZW1UDNS9BM&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

Evrensel olarakta şunu buldum. Bu da 400 ₺ ama ekstra vergi çıkar mı bilmiyorum.

amazon
    SOLUSTRE 6 adet 20 cm evrensel hava fritözü aksesuarı, kızartma tavası, hava fritözü, yapışmaz, bulaşık makinesinde yıkanabilir
    https://www.amazon.com.tr/dp/B092ZYLDL8/?coliid=I2TZKH3T1Y3586&colid=BUZW1UDNS9BM&psc=1&ref_=lv_ov_lig_dp_it

• axeleon kullanıcısına yanıt
    Ben şundan sipariş verdim.

10 adet hava fritöz aksesuar kiti kızartma fırın tepsisi raf Pizza tepsisi Pot Metal tutucu ekmek braketi kek kalıbı seti 3.2QT-5.8QT hava fritöz
    amazon
    10 adet hava fritöz aksesuar kiti kızartma fırın tepsisi raf Pizza tepsisi Pot Metal tutucu ekmek braketi kek kalıbı seti 3.2QT-5.8QT hava fritöz
    https://www.amazon.com.tr/dp/B098QBXDSX/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_N21T06J30A3G67AQ0H34

• Lokum gibi köfte tarifi
    Her hangi bir tarifle yaptığınız köfteyi (elimizle hafif basıp biraz inceltiyoruz top şeklinde olmasın) makineye atıyoruz 15 dk 190 derece çalıştırıyoruz cihazı 7. Dkda köfteleri ters yüz ediyoruz pişme bitince afiyetle yiyoruz. Böyle güzel köfte yemedim. Yağ yanık yok 4 4lük.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle köfteyi çok güzel pişiriyor. Az önce muffin yaptım o da harika pişmişti.

Cihazla birşeyler yapmayı keşfettikçe daha da mutlu edecek bizi galiba.

• faramir86us F kullanıcısına yanıt

Ise yarar gibi duruyor. Yorumunuzu bekliyoruz

• doganreis kullanıcısına yanıt

Bana da 55 tl :)

• faramir86us F kullanıcısına yanıt

Hepsiburada ‘12 parçalısı 462 ₺ . Kullanınca yorumlarını bekliyoruz. Ona göre bizde alalım

F Fityle 8 Inç Fritöz Aksesuarları - Siyah (Yurt Dışından)

https://www.hepsiburada.com/f-fityle-8-in-fritz-aksesuarlari---siyah-yurt-diindan-p-HBCV00000ZMGW8?magaza=F+FITYLE&url_src=ios-product-detail

• Bu daha uygunmuş aslında. Olmazsa öbür sipariş daha yola çıkmamış iptal edip bundan alayım. Kağıt da var galiba yanında bunun işe yarar.

• Sanırım iptal süresi geçmiş. Onu alacağız mecbur.

• Benim kafama takılan bir konu var.
    Cosori aldık fakat 2 yıl sonra garantisi bitip bozulduğunda nasıl tamir ettireceğiz?
    Yedek parça ve servisi Türkiye'de yok

• Neden Cosorinin 4.7 lt si 5.5 lt olan daha pahalı? Herşey dahik 2500 tlye 5.5 lt siyah olan modeli alınmalı mı sizde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, bu alette pişen köfte-patates-tavuklarda lezzet olarak yağda pişenden ne gibi farklılıklar var? almaya değer bi cihaz mı, yağ tüketimi açısından değil bu sorum, lezzet açısından.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.