Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, eğer metre varsa ölçü açısından daha iyi olur. Sipariş vereceğim bende. Yanında aksesuarları da sipariş vereceğim ama tam iç ölçüsünü bilmediğim için yanlış sipariş vermek istemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hermano H kullanıcısına yanıt
    Fotoğraftan anladığım kadarıyla 23-24 cm civarında bir ölçüsü var.

• Midea 5.5 lt ile Cosori 4.7 lt arasında kaldım. Fiyatlar birbirine çok yakın tavsiyesi olan var mı ?

• trhnzs T kullanıcısına yanıt
    Cosori rüştünü ispatlamış mideada cosoriye benziyor 3 4 kişiyseniz 4.7 lt yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

Aslında 2 kişiyiz :) Ama bütün tavuk yapılabilir belki diye Midea'yı da listeye eklemiştim. 4.7 lt de bütün tavuk olabilirse Cosori'yi alıp geçeyim. Bugün A101 de 3.5 lt Onemoon Oa5 modelini 1999 liraya sattılar ancak yetişemedim stokta yok şuan. Araştırırken bu sayfaya denk geldim. Her şeyde bir hayır var diyelim.

• faramir86us F kullanıcısına yanıt
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 10 Şubat 2022; 19:29:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok teşekkürler, size zahmet verdim.

Bütün tavuk yapmayı hiç denememiştim. Kuşbaşı piliç yapmıştım güzel olmuştu. Şimdi buzluktan 1,5kg bir donmuş bütün tavuk alıp fritöze koydum. Haznenin altında ızgara da olduğu için bu haliyle sığmıyor, belki çözülünce sığar.
    Müsait bir vakitte deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hermano -- 10 Şubat 2022; 19:35:35 >

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIRIBI Maltayoutube
    New Cosori CAF-L501 4.7 Ltr Air Fryer. Big size in a compact frame. Cosori is available in Malta from RIBI Malta. www.ribi.mt Rapid Air Circulation: Create crispy and delicious meals in just minutes with 360° rapid heat circulation technology. Powerful Yet Quiet: Enjoy a high-temperature capacity of 230°C and rated power of 1500W with operation as quiet as 55dB. Tempered Glass Display: Make one-touch selections on a beautiful glass display. 9 Cooking Functions: Chicken/French Fries/Frozen Foods/Steak/Seafood/Veggies/Bacon/Preheat/Keep Warm 4.7 L Capacity: Make enough food for the whole family in just minutes. Easy Cleanup: The basket and crisper plate are completely nonstick and dishwasher-safe for quick cleanup. Nonslip Padding: Never worry about your air fryer scratching the counter or moving accidentally Chef-Made Recipes Included Find cooking inspiration with the included 30-recipe cookbook created by Cosori chefs or hundreds of more recipes online and on the VeSync app. Healthier Meals With up to 85% less fat than traditionally fried foods, the air fryer lets you enjoy all the deliciousness of fried food without the health drawbacks Exclusive Recipes Included: Come with a 30 recipes cookbook and 100+ free online recipes on our VeSync APP, Cosori's Culinary R&D team is keeping to bring more possibilities
    https://www.youtube.com/watch?v=AwU3SwHgGZI

Buradaki tanıtım videosuna göre bütün bir tavuk sığıyor. Ama ebat da önemli tabi.

Donuk bütün piliçle denedim. Belki çözülünce sığar, ya da biraz daha küçük bir tavuk almak lazım. Bir ara deneyeceğim. Sonucunu paylaşırım

Rica ederim, selamlar

5.5 lt olanı al 3 e 5e bakma ozaman bütün tavuk biraz zor sığabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Proscenic T22 XXL sıcak hava fritözü hava fritözü 5L Airfryer, APP ve konuşma kontrolü, 11 program, LED ekran, ön ısıtma ve sıcak tutma, 100 tarif, yağsız, siyah, paslanmaz çelik, 5 litre, siyah : Amazon.com.tr: Mutfak"
    amazon
    Proscenic T22 XXL sıcak hava fritözü hava fritözü 5L Airfryer, APP ve konuşma kontrolü, 11 program, LED ekran, ön ısıtma ve sıcak tutma, 100 tarif, yağsız, siyah, paslanmaz çelik, 5 litre, siyah
    https://arcus-www.amazon.com.tr/Proscenic-T22-Airfryer-kontrol%C3%BC-paslanmaz/dp/B08T769JQD

Arkadaşlar bu marka ve ürün hakkında fikriniz var mı? Nasıl bir markadır?

Özelliklerine bakarsak bu daha da sessiz ve 5litre kapasiteli. Ayrıca app desteği var uygulaması üzerinden kontrol edilebiliyor.

• Sonunda Cosori 4.7 litrelik modelden sipariş vermeye karar verim ve bugün sipariş verdim. Ürün Roma dan aynı gün kargoya verildi bile. Amazon çok hızlı çıktı. Eğer gümrüğe takilmazsa 14 Şubat'ta teslimat planlanıyor.

Bekliyorum bakalım. Fikirlerimi yazarım gelince.

Siz ürünü ilk çalıştırdığınızda plastik kokusu oldu mu? Bununla ilgili çok yorum yazmışlar alan bazı kişiler. Veya yaptığınız bir ilk çalıştırma yöntemi var mıydı?

Tam zamanında aldınız yanlış görmüyorsam 400 TL arttı fiyatı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet basta oluyor ilk on isitma programinda bos calistirirsaniz sorun olmaz. Yapilmasi gedektigi kilavuzda da yaziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İlk çalıştırmayı kılavuzdaki gibi yaptım. Hiç plastik vs kokusu yok şu anda

• serssseri kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle olmuş bugün baktığımda zam geldiğini gördüm.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.