< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glsrkn -- 12 Şubat 2022; 18:8:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (8. sayfa)
-
-
Bekle bekle fıyatlar duşmedı aksıne yukselerek devam ettı, dahada yukselecegı aşikar bende bugun sonunda cosorı XXL sipariş verdım umarım damak tadımıza uyar ve saglıkla uzun kullanımlar sunar bıze darısı dıger almak isteyenlere 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun sizlere de. Deneyimlerinizi paylasmanizi bekleriz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Yanına barbekü ve ranç sosda nefis gidiyor günlük besinimiz 🤣🤣
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Barbekü sos vardı sanırım ikinci seferde denerim 😄👍
-
Bunda kesinlikle taze patates kullanın dondurulmuşa asla katta gerek yok taze patates nefis oluyor yukarda şekil 1 a.
kaç derece ve dakika manueldemi yaptınız
-
XXL 5.5 lt siyah renk olan modelin fiyatı düşmüş kargo-vergi dahil 2507 TL ye aldım
Normal patates kızartma seçeneği ile yaptım ama ben biraz kalın kesmişim patatesleri 25 dk yetmedi 10 dk daha pişirdim çok şahane oldu. 😄
hocam geldi mi ürün? ben de sipariş verdim bugün.
-
Amazon DHL ile gönderdi.Bugün yurtiçi kargoyla teslim edilecek.Aksam evde denerim :)
Patates kalın değil çok koymuşsun 🤣 hava ile piştiği için üst üste gelirse tam pişmiyor sepeti çok doldurmayınca kendi tarifi tam oluyo.
İlk izlenim kaliteli imajı veriyor.Denemek için boşta çalıştırdım.Aklima sepetteki poşet aklıma geldi hemen fişini cektim
Sepet 23x22 cm,derinlik 9.5 cm.
Amazonda Cosori 5.5lt Siyahın fiyatı herşey dahil 2500tlye geliyor arkadaşlar ilgilenenler için. Ben de aldım bir adet. Sorunsuz gelirse deneyip yorumlarımı yazarım..
iyi günlerde kullanın hocam, stok bitmiş görünüyor şimdi
sağlam indirim yapmışlar normalde cosori 5.5 ile benzer fiyatlara satılıyor diğer amazonlarda
-
-
Teşekkürler.Sık sık stoğa giriyor.Amazon.com.tr de airfryer planladigimdan beri hiç cosori ile aynı fiyat olmadı.
Bu akşam evde deneyeceğiz bakalım :)
Hayırlı olsun bende bunumu alsam şunumu alsam araştırırken bu cihaza odaklanmışken cosori CAF-L501. 2150 iken oldu 2600. alırım fiyat düşer almam fiyat çıkar bakıyorum cihaz en çok satılan ve talep gören fritözü. ne yapsam bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X