Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.258
Cevap
422
Favori
494.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uten Sıcak hava fritözü, 6.5L Airfryer XXL fritöz, hava ile aerofryer, ayarlanabilir sıcaklık ve zamanlayıcı, ön ısıtma, PDF tarifi, 1800W
    amazon
    Uten Sıcak hava fritözü, 6.5L Airfryer XXL fritöz, hava ile aerofryer, ayarlanabilir sıcaklık ve zamanlayıcı, ön ısıtma, PDF tarifi, 1800W
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09MT5FP5J/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_6PH37HT76SYD2J6PMHXK?_encoding=UTF8&psc=1

Bu ürünü almıştım sepeti baya büyük. Tavuk falan gayet güzel yapıyor. Patates ise bugün denedik çok beğendik.

Tamamen manuel ama. Uygun fiyatlı alternatif olabilir. Yapı jredi küçük bir farkla +3 taksit yaptı.

ürünü 1 Şubat'ta sipariş ettim 2 Şubat'ta teslim aldım çok hızlı geldi şansa. Resimde 8 Şubat yaziyor ama neden oyle anlamadim.
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glsrkn -- 12 Şubat 2022; 18:8:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bekle bekle fıyatlar duşmedı aksıne yukselerek devam ettı, dahada yukselecegı aşikar bende bugun sonunda cosorı XXL sipariş verdım umarım damak tadımıza uyar ve saglıkla uzun kullanımlar sunar bıze darısı dıger almak isteyenlere 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sizlere de. Deneyimlerinizi paylasmanizi bekleriz

• Cosori XXL siparişim geçen hafta teslim edilmişti kullanmak bugüne nasip oldu. İlk denemem elma dilimi patates 😍 Tarifi buradan almıştım.
    COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI

• doganreis kullanıcısına yanıt
    Yanına barbekü ve ranç sosda nefis gidiyor günlük besinimiz 🤣🤣

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    Barbekü sos vardı sanırım ikinci seferde denerim 😄👍

• Philips xl modelini aldım amazondan fakat ödemesini hala yapmadım. Emsali olan cosori xl daha uygun. Kullanıcılar ne der? Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim. Philips mi cosori mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bunda kesinlikle taze patates kullanın dondurulmuşa asla katta gerek yok taze patates nefis oluyor yukarda şekil 1 a.

kaç derece ve dakika manueldemi yaptınız

• XXL 5.5 lt siyah renk olan modelin fiyatı düşmüş kargo-vergi dahil 2507 TL ye aldım

• Normal patates kızartma seçeneği ile yaptım ama ben biraz kalın kesmişim patatesleri 25 dk yetmedi 10 dk daha pişirdim çok şahane oldu. 😄

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

hocam geldi mi ürün? ben de sipariş verdim bugün.

• tekepan kullanıcısına yanıt

Amazon DHL ile gönderdi.Bugün yurtiçi kargoyla teslim edilecek.Aksam evde denerim :)

Patates kalın değil çok koymuşsun 🤣 hava ile piştiği için üst üste gelirse tam pişmiyor sepeti çok doldurmayınca kendi tarifi tam oluyo.

İlk izlenim kaliteli imajı veriyor.Denemek için boşta çalıştırdım.Aklima sepetteki poşet aklıma geldi hemen fişini cektim COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI 

Sepet 23x22 cm,derinlik 9.5 cm.

• Amazonda Cosori 5.5lt Siyahın fiyatı herşey dahil 2500tlye geliyor arkadaşlar ilgilenenler için. Ben de aldım bir adet. Sorunsuz gelirse deneyip yorumlarımı yazarım..

• KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

iyi günlerde kullanın hocam, stok bitmiş görünüyor şimdi

sağlam indirim yapmışlar normalde cosori 5.5 ile benzer fiyatlara satılıyor diğer amazonlarda

• Evet Cosori 4.7 L airfryer siparişten 3 gün sonra geldi. İlk denememi yaptım sıcağı sıcağına :)

İlk çalıştırmayı balkonda yaptım ve iyi ki de öyle yapmışım biraz koku çıkıyor. 1 kere ön ısıtma, 1 kere de steak modunda çalıştırdıktan sonra iki kere de küçük bir borcam içine koyduğum sirke limon suyu karışımı ile çalıştırdım.

Artık kullanmaya hazırdı. Koku%95 civarında gitti.

Patatesleri (hazır dondurulmuş)200 derecede 20 dakika da pişirdim. 10. Dakika itibariyle önceden hazırlanmış buzluktaki köfteleri ekledim. 5 dakika sonra onları da çevirdim. Sıfır yağ ile harika köfte ve patates oldu. Patatesler çıtır çıtırdı.
    Ancak belirteyim kesinlikle derin yağda pişmiş yağlı bir patates tadı beklemeyin. Bunun tadı farklı ama bence çok güzel.

Teşekkürler.Sık sık stoğa giriyor.Amazon.com.tr de airfryer planladigimdan beri hiç cosori ile aynı fiyat olmadı.

Bu akşam evde deneyeceğiz bakalım :)

• faramir86us F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun bende bunumu alsam şunumu alsam araştırırken bu cihaza odaklanmışken cosori CAF-L501. 2150 iken oldu 2600. alırım fiyat düşer almam fiyat çıkar bakıyorum cihaz en çok satılan ve talep gören fritözü. ne yapsam bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.