< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (10. sayfa)
-
-
Bende
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5,5 LT XXL cosori ile aranıza katıldım. Şu tarifleri başlık sahibi ilk mesaja eklesin bir zahmet. Durmadan tarif sormayalım. :)
-
+1
Psikolojik olarak para vererek aldığımızdan olabilir mi diye düşünüyorum ama bişey varki her yapılan tavadakinden daha lezzetli oluyor diyor. Mesela dün pane harçlı kemiksiz but yaptım abi içinden etin suyu çıkıyor tavada yapamadım bunca zamandır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir08 -- 16 Şubat 2022; 12:11:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu cosorinin wifi akıllı modeli var. Ama listelemede çıkmıyor. Amazon.com'da çıkıyor bir tek. Bu giriyor mu Stoğa bilgisi olan var mı? Eger görmüyorsa normalde de direk normal modelini alıp geçeceğim.
Amazon kafasına gore bır fıyat politikası uyguluyor bır dönem sıyah 5,5 lt olan cok pahalı kırmızı olan ucuzdu şuan ose sıyah ucuz kırmızı pahalı bız tuketıcılerde de pahalı olan ıyıdır duşuncesı oldugu için galıba amazon elındekı kırmızıyı erıtmeye çalışıyor
Bu cihazlar aslında hacmi küçük turbo fanlı bir fırın.Evinizde böyle bir fırın varsa lezzetleri benzer olacağını düşünüyorum.
Urünüm bugun teslım edıldı, sabah 3 adet patates dılımleyıp pısırdık 20 dakıka gıbı bır surede pıstı ancak kalın dılımlemışım ve bırazda fazla koymulum galıba ıcınde pişmeyenler vardı bıkactane, akşama hamburger pişirdik ekmegınıde kendımız pişirdık ve 13 dakıkada 4 adet hamburgee wkmegı pşştı ve fırındakınden bır farkı yoktu, sonra sogan halkası ve dondurulmuş patates pişirdik wawww dedırtwcwk kadar guzel degıldı ama yagsız kokusuz guzeldı tek kusuru bıraz yarım kg patatesın 20 25 dakıkada pişmesıydı, ardından kofteyı pişirdik ki koftede wawww dedırttı yağını dışına vermeden 8 dakıkada harıka kofte oldu (neysekı eşim kofteyı begenınce evwt deger dedı 😊 gercı et dekı marıfetınıde görelim dedi ) şimdilik bukadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sızın cosorının hangı modelı acaba, ben 5.5 lt sıyah olanı aldım ancak herhangı bır uyarı vermıyor
Uyarı veriyor otomatik modlarda. Otomatik modu seçip zaman ayarı yapıncada veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bugün balık denedik. 2 adet büyük boy çupra pişirdik. Tabi kafası ve kuyruğunu kestik yoksa sığmıyor. O kadar güzel pişirdi ki. Balığın içi sulu sulu kalmıştı ve asla duman çıkartmadı pişerken. Koku ise minimum düzeyde oldu. 190 derecede yaklaşık 14 dakikada pişti. Ön ısıtma da yaptım. Denemek isteyenlere duyurulur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çatal yerine uzun bir kürdan çubuk birşey denemek de fayda var
Koku kaldımı cihazda korktuk yapmadık biz balığı koku sinerse diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihazda koku kalmadı deneyebilirsiniz. Evde ise çok az var. Fırında yaptığınız da ne kadarda onun kadar.
Deneye deneye süreyi bulucaz.Catalida kürdan gibi batirmistik :)
Belki metal yüzeye yapismamis olabilir. :)
arkadaşlar cosori mi daha iyi philips mi uten mi?
Bana kalırsa ucuz olanı almak mantıklı alan memnun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X