Şimdi Ara

COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.267
Cevap
419
Favori
496.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önümüzdeki ay alalı 1 sene olacak 4.7'yi, gün aşırı kullanıyoruz, ne koku ne teflon aşınması hiçbir sorun yok. Maşallah diyin COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI 

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

İçerisinden çıkan yemek kitaplarında Türkçe kısım yok ki buraya yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.7 cosori teflon aşındı. İade edecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Nasil kullandiniz? Bulasik süngeri ile mi?

• backlifeboy B kullanıcısına yanıt

bendekinde var

• COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANIyaklaşık 7ay 4.7 modelini kullandıktan sonra dual blaze olanını aldım. ilk görünüm güzel kullandıkça bilgi paylaşımı yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerturk -- 21 Mart 2023; 10:11:32 >
  • nerturk kullanıcısına yanıt

Kaça aldınız nerden aldınız fiyat düşermi önerirmiainiz kaç günde geldi

• amazonTR den aldım 4999 tl TR garantili. fiyatının kolay kolay düşeceğini sanmam. kesin bişey diyemeyiz. genelde dovizle bağlantılı fiyatı oynayabiliyor. amazon ertesi gün teslimat yapabiliyor. önerir miyim konusuna gelirsek kaç kişi için kullanacağınıza ve beklentinize göre değişir. 4.7olan modelini 7ay çok yoğun olarak kullandım ve çok memnundum. o modelle aralarında kapasite ve fiyat farkı var. çift taraflı ısıtma ile çalışması avantajlarında biri. daha detaylı yorum yapsamda kendime göre olur çoğu herkesin kendine göre karar vermesi gerekli olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerturk -- 21 Mart 2023; 16:10:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 4.7 litre olan amazonda 3 bin tl civarında. Bunu alayım dedim ama yeni model falan çıkmış galiba. Bu 4.7'lik artık tutulmuyor mu ? Yenisini mi almayı tavsiye edersiniz ?

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Bende alma arifesindeyim yenisi çift taraflı ısıtıyor fırın gibi, bu şekilde çevirmeye gerek kalmıyormuş. Ancak yabancı videolarda derlerki patatesi vs fazla atacaksan karıştırmakla daha iyi sonuç alırsın.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

En çok tutulan modeli aslında. ama yenisinde çift ısıtma sistemi olduğu için merak ediyor millet. Ben de dahil :D Ama bu ay gelen 458 liralık faturadan sonra biraz ara vereceğim kullanmaya COSORI AIR FRYER - BILGI - TECRUBE - TARIF - PAYLASIM ALANI 

Bir de cosorinin kaplaması çok narin. Dikkali kullanmak lazım. Ben silikon fırça ile temizliyorum sadece ve özel aşındırmayan sünger kullanıyorum yıkarken. Kimyasal içermeyen bulaşık deterjanıyla yıkıyorum. 2 aya yakındır aktif olarak kullanıyorum ocakta yemek pişmirmedik neredeyse ve sıfır aşınma var şu anda aldığım günkü gibi.

• nerturk kullanıcısına yanıt

Hocam 4.7 ile dual blaze sepet ölçüleri arasında çok fark var mı, aradaki 2 bin farka değecek kadar ölçü farkı var mı. Çift taraflı pişirme haricinde sepet ölçüsü benzerse 4.7 olanı alacağım.

• frdbb kullanıcısına yanıt
    4 er cm daha geniş ve çok daha derin. biri 4.7 diğeri 6.8 kapasiteli sonuçta...

• arkadaşlar merhaba. 4.7 xxl aldım da bana güncel tavsiye edeceğiniz boyutları tam oturan ızgara seti falan tavsiye eder misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 4,7 boyutlu olanı kullanıyorum. Pane harcına buladığınız tavuğu kaç derece ve kaç dakikada yapıyorsunuz? Ben kurumasından çekindiğim için denemedim. Öneriniz varsa alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayerinc -- 23 Mart 2023; 20:10:28 >
  • uhe123 kullanıcısına yanıt
    3 liralık şey iki sene sonra bozulsa ne olur..

• uhe123 kullanıcısına yanıt
    ben 3000 liralık 4.7 için konuştum trollükle ne alakası var?

• Arkadaşlar iyi günler, Cosori 4.7 ile aranıza katıldım. Bazen alt tarafı tam pişmiyor. Bununla ilgili bir öneriniz var mı? Bir de önerebileceğiniz aksesuarları var mı? raf vs.

Şimdiden teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.